Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

quote:
Originally posted by MAMAMATEI

Fatima intra pe reclamala patuturi din lemn, au si pe alb (pret approx 5 mil lei)nu scrie daca este grilaj rabatabil; Este dragut insa..

Merci mult, Mamamatei, de asemenea si tie, Lorym pentru intentia de a ma ajuta, dar mesajele voastre au aparut cenzurate de administratori, asa ca nu mi-au aparut site-urile respective..ci doar "reclama", neputand intra nicidecum pe ele..va rog mult, poate incercati asa: ...w...w...w...cutare site....ro...cu mai multe puncte, asa nu apar ca link-uri, si nu le cenzureaza.

Multumesc mult inca o data.
fatima 35+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

roxana c..sora mea a folosit ulei de masline.

merci madaluta..si mie mi-a placut tare mult cand am dat peste el

alex felicitari pt garsoniera..conteaza ca ai...si din cate stiu si garsonierele sunt destul de spatioase

dolores 32+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

DOLORES, dar vestile de la eco?
FATIMA, inteleg ca tu vrei neaparat patutz din lemn, ai auzit ca e mai bun pt. bebe?
CHRIS80, merci pentru lamurirea cu cezariana. Si tie, Fatima

ROXANA 32+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Va multumesc frumos pt. primire in .sunteti cele mai "tari" burtici.bebe al meu e f desteptutz.imi raspunde cand il strig si se trage cu totul acolo unde pun eu mana,stie ca mami il iubeste cel mai mult!!!avem acum 33 sapt si asteptam cu drag sa treaca timpul si sa vina pe lume.cam asta e ocupatia noastra.mancam,dormim si ne odihnim mult ca de la 4 luni am ramas la vatra pt ca am avut ceva probleme si stam mai mult la pat.
va pupicesc si mai vorbim
Andreea si bebe Andrei

pot sa ma caut in lista?am inteles ca sunt pe acolo?nu?

Mergi la inceput

miro ce fel de cadou sa-mi faca..la ora nu-mi dau seama...

eu nu am sa fierb apa; produse am luat marca klorane

sa stiti ca sunt de acord cu chris referitor la ralu...o chestie asemanatoare a paitit cumnata mea...acum sper sa nu fie asa..dar cand e vorba de medici..ma astept la orice din partea lor

va zic imediat ce am facut laeco...dar mai intai sa termin de citit

poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

Va salut cu drag pe toate si pe priam mamicutza care a aparut printre noi. Din pacate unele probleme cu net-ul dar si amenajarile din casa m-au tinut departe de forum. Stiu ca eu nu am fost prea harnica in a scrie mesaje, dar cel putin va citeam, acum sunt in urma cu un capitol. Am apucat sa citesc insa ultimele 2 pagini si m-am bucurat tare cand am vazut ca vorbiti de dr T care nu numai ca este si medicul meu, dar daca bebele meu va avea rabdare sa stea in burtica pana la termen, se va plictisi raaaau de mine. Eu merg de 2 saptamani in fiecare luni si vineri la monitorizare la spital.
Am vazut ca aveti probleme in a identifica contractiile. Eu azi dimineata in timpul monitorizarii am avut 3 contractii in circa 20 de minute si de simtit am simtit doar una. La sfarsit cand dr. mi-a aratat pe hartiuta curbele de contractii m-am socat. Dar sa va spun ce simt eu (atunci cand nu sint nesimtita) este vorba despre o intarire usoara a burtii, in general in partea de jos. Nefiind dureroase (asa este normal in aceasta perioada) nici nu cred ca este anormal sa nu le simtim, mai ales daca suntem in miscare.
Gata, acum ma apuc sa citesc din urma...pupici

Cata 34+ cu David Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/album?.dir=/861are2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

doloresce-ti mai place sa ne tii pe jar
fetelor,eu poftesc la dulce.Am papat si cam multa cioco si biscuiti cu cioco si finetti...offfff.Iubitul meu a inceput sa ma certe ca mananc prea multa,si dr la fel.A zis macar sa incerc cioco alba,dar nu-i la fel.Ce mai facem noi bun si dulce azi?Ia ziceti?Maine sunt la o nunta...dar parca as vrea si azi ceva buuun.La capitolul kg....ma laud cu 11,la arsurisunt si eu printre primele in top(bine ca exista malox),la rasuciri de pe o parte pe alta ...din multe miscari,iar datul jos din pat doar cu sprijin solid.In rest dureri de spate(jos,la coloana,spre dreaptamai mult)astea m-au det sa intru in co si raceala de spt. trecuta.

Miraco31+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

asa..acum si vestile de la eco...davidutzul are 2gk si 120 de gr, e cu capul in jos putin in dreapta...e cu spatele si funduletzul in stanga burtii mele iar labutzele de david fix in ficatul meu. bataile inimioarei 150 pe min.

BPD - 8.25 CM
OFD - 10.21 CM
HC - 29.16 CM
AC - 29.42CM
TTD - 8.45CM
FL - 6.36CM
TIBIA - 5.73CM
HUMERUS - 5.56CM
CEREBELLUM - 4.22CM
CIST MAG - 0.58CM

nu stiu ce inseamna chiar toate prescurtarile...dar le-am scris poate faceti comparatii.

pliu nucal 2.5 mm
sex MASCULIN
placenta gradul 1 spre 2, grosimea=2.66 cm

cam atat...am o foaie plina dar e super mult de scris..dar zic ca ce e mai important am scris. maine ma duc la control si vedem atunci ce imi mai spune..va tin la curent cu vestile...in trest totul e bine...i-am vazut mutritza lui bebe si are nasucul in vant ca mami..o guritza frumoasa...a deschis si ochishorii si isi tinea manutza stanga la obraz..la ochishor..cam atat...totul e bine multumesc lui Dumnezeu

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dolores, felicitari pt rezultatele de la eco!
Tema zilei:- nu o sa fierb apa;
- nu am luat inca nimik, , pt ca astept intai sa termin cu casa si apoi ii iau tot ce are nevoie :)

Ralu, tinem pumnii stransi si fiti bine amandoi si bb sa iasa cand vrea ea!

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

roxanica, noi initial am vrut sa luam tot pliant, dar cantarind toate avantajele si dezavantajele feicaruia, ne-am orientat in final spre cel de lemn, al carui singur dezavantaj ar fi ca se poate lovi bebe de grilaj, sau poate baga manutele si piciorusele printre zabrele (desi sunt facute special sa nu si le prinda acolo), dar asta se rezolva usor cu aparatori..apoi, bebelusul invata sa se fereasca singur de lovituri, si nu am auzit cazuri in care vreunul sa fi patit ceva grav..in plus, mi se pare si mult mai stabil, mai trainic, mai ales cand bebe se va ridica singurel..nu-si raneste manutele incercand sa se apuce de o panza..

dar asta e preferinta mea..sunt pareri si pareri..noi avem si unul pliant, de la nasi mostenire, dar nivelul la care trebuie lasat dupa 6 luni imi pare foarte jos, doar la cativa cm. de podea, ar trebui puse 2 saltelute sa se mai inalte..

repet, asta e optiunea mea..cel pliant mi se pare super pt. concedii si mai tarziu, ca tarc..desi, tarcul mi se pare comod pt. parinti, dar necreativ pt. copii...eu nu cred ca ma va lasa inima sa o las pe gogosica inchisa acolo, o voi lasa libera, sa exloreze si strice tot.....glumesc...oricum, o voi lasa sa-mi scoata toate sosetele si chilotii si sa-i imprastie prin toata casa, sa mazgaleasca peretii si mobila (asa faceam si eu cand am inceput sa scriu, exersam peste tot..), sa-mi imprastie borcanul cu faina pe covor..de fapt, abia astept.....avem noi niste prieteni cu un baietel dragalas, de un anisor, care scoate pamantul din ghivece, apoi rade (stie ca nu e bine), isi ia singur matura si farasul, care sunt mai mari ca el, si isi strange singur mizeria...dulcic rau..

hai ca am tinut ditamai discursul cu teoria chibritului..a tarcului..ce m-ai intrebat tu si la ce-am ajuns eu..
concluzia...parerea mea..hic..

fatima 35+ si eva ioana

Mergi la inceput