Clubul nurorilor (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Andreea inumarand "soacrele si nurorile" de pe prima pagina am vazut ca sotul tau este nascut in aceasi zi cu mine (cu intarziere)
Lavi m-am uitat pe paginile anterioare dar nu am gasit ceva..."De ce vine soacra?" (la faza cu mileurile si cu setul de cesti sa stii ca si eu posed una bucata soacra cu aceeasi mentalitate - asta asa ca sa stii ca nu esti singura, are seturi de ceste oribile de la cununia ei de acum 1000 de ani pe care le-a pastrat in ambalajul initial intact nedesfacute vreodata - Dumnezeu stie de ce, eu i le-as pune intr-un loc mai sigur )

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,dragelor!
Marina...zi-ne,iubita,ce masina iti ei,noi suntem cei mai nehotarati oameni la capitolul "masini"!In vara,ne depusesem dosarul la banca pt. un chevrolette,a durat aproape o luna pana s-a aprobat imprumutul(toate actele erau in regula,ei erau mai aglomerati)...se terminase si concediul si...am renuntat pt. moment,am zis ca dupa aderarea la UE este mai avantajos,ne gandim acum cam ce marca...!
Lavi,nervi puternici,sa nu te streseze prea tare soacra...te asteptam cu picanterii cand ajunge personajul...!Cat timp va sta la voi?
Valicutza,iti mai zic si azi !

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

Cami, FOREVER......

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

daca voi ziceti... de saptamana viitoare sper sa fiu fericita proprietara a unei Skoda octavia 2 - Ambiente 1.9 TDI.

ce ziceti???

Marina 26+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

woww marina!!! felicitari!! sa o conduci sanatoasa!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina, faina masinutza o sa primesti. Asteptam sa ne dai de baut

Lavi, sa speram ca totusi va veti intelege bine.

Fetelor, eu va pup sa va ajunga pe doua zile, ca maine si poimaine voi fi plecata si nu intru pe forum. Ne reauzim vineri.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

merci Lavi... cu toate ca o data cu iarna nu prea o sa mai urc la volan pt ca mi-e frica... si o sa fie si burta maaaaare.

Marina 26+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetele, in final imi merge netul acasa si am reusit sa pun o poza cu canapeaua. Astept sa va dati cu parerea. Azi am fost si am comandat si fotoliile si s-au strambat alea de numa' cand le-am zis ca n-a fost executata corect comanda. Desi recunosc, nu a fost vina lor, ci a celor de la fabrica, pentru ca era bine scrisa foaia de comanda.
vorbim vineri!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by jesia

Andreea inumarand "soacrele si nurorile" de pe prima pagina am vazut ca sotul tau este nascut in aceasi zi cu mine (cu intarziere)

Nici n-am apucat sa iti urez bun venit in randul nurorilor. Iubi e nascut pe 3 octombrie. E trecut gresit pe listuta, dar nu am vrut sa le mai deranmjez pe fete sa modifice.

Am si eu o veste MARE. De luni (23.10.2006), devenim si noi proprietrii apartamentului in care locuim. Sau cel putin semnam contractul de vanzare-cumparare. Sunt asa de fericita...

Marina felicitari pt masinuta. Dar ai grija cu bebelina. Pe mine iubi nu m-a lasat sa conduc cat am fost insarcinata, si acum mi-e frica sa ma urc la volan. Si nici el nu are chef sa ma invete sa conduc. cred ca o sa merg sa iau niste ore (ca sa ii fac in ciuda )

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Felicitari Andreea pt casa, Marina pt masina
Aly sa ai drum bun si sa te intorci cu bine, ca te asteptam
Faina canapeaua

Eu ma pregatesc de meci, n-am chef de nimik...

Mergi la inceput