vreau nume nou

vreau nume nou | Autor: gabibarta

Link direct la acest mesaj

Problema mea este urmatoarea: divortez si sper ca intr-o luna scap de numele de Barta. Cum as putea sa-mi schimb numele si aici pe forum fara sa fiu nevoita sa imi inchid contul si sa-mi deschid unul nou?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

In teorie, nu se poate (din ce am tot auzit/citit pe-aici pe aceasta tema). Nu stiu daca, pt. un motiv asa serios insa nu se poate face o exceptie. Oricum, cred ca trebuie sa astepti pana cand vin adminii din vacanta ( dupa 25 oct. din cate am inteles).

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu se face asa ceva din motive ce tin foarte mult de latura tehnica. Singura solutie viabila ramane crearea unui user nou si eventual precizezi userul vechi in mesajele tale o perioada.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

sau poate ar putea sa ti se acorde o titulatura 'gratis' de la inceput, si acolo sa scrii... 'ex-gabibarta', sau ceva de genul asta

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

am incercat sa deschid un cont nou, se pare ca nu se poate, tot astept de 2-3 zile mesajul de confirmare... deci raman la numele vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

marius, daca se vrea si e si timp disponibil, se poate. Florin poate da o comanda sql de genul 'update ... where ...'. Nici nu dureaza mai mult de 1 min.

"Exista femei carora nu le place sa faca sa sufere mai multi barbati in acelasi timp, asa ca prefera sa se dedice unuia singur : acestea sunt femeile fidele."
Alfred Capus

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

am incercat sa deschid un cont nou, se pare ca nu se poate, tot astept de 2-3 zile mesajul de confirmare...

Cu ce nick incerci sa te-nscrii?

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

cam tre sa stai pe lista de asteptare.. asa ca mine...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Veve, iti multumesc pentru ajutor!
Am inceput sa folosesc contul nou, si ma distreaza faptul ca-s moderata

ex- gabibarta

Mergi la inceput