mamicutze casnicutze (73)
Raspunsuri - Pagina 3
alexa si mami spune:
bi, cam devreme! e ceva rost de alergatura? noapte furtunoasa! te asteptam de dimineata vesela:))
alexa 
mariussimiuc spune:
Gata,am bagat! ![]()
Georgi,nu este catalogul pe net.Pe net doar faci comanda de catalog si ei ti-l trimit acasa,numai ca dureaza cam mult. Eu am facut comanda pentru ziua lui Robert de o masuta cu scaunel si tablita de scris.Are si creioane,acuarele si mai multe chestii incluse in pret.Zilele astea ar trebui sa apara.Am sa vad pe unde o pitesc sau daca o sa am rabdare sa nu i-o dau. ![]()
Miha 
georgi75 spune:
Hai...oftica-ma....
Lasa ca-mi fac io timp si de el...Problema mea e ca nu mi-am facut inca mutatie aici.Chiar....cat naiba mai am de gand sa stau???Ar cam trebui sa merg pe la politie sa vad ce si cum.Hai ca iar ma ia problemele existentiale.![]()
Mai bine fug sa dau antibioticul si pe urma la nani.Maine am o zi grea.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
mariussimiuc spune:
Bey...si mie mi-a promis colegu' ca ma scoate in seara asta la jogging (asa se scrie?
)si vad ca se face ca ploua!! 
Miha 
alexa si mami spune:
si eu mi-am comandat catalogu', sa fie vreo 3 luni, si nici pina acu' nu a venit. sau e posibil ca vecinii mei dragi sa-l fii sutit? il pune la cutie postasu'?
alexa 
diadaniela spune:
mie mi-a venit catalogul intr-o saptamana.
f prompti.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
eu v-am votat mediocrelor ![]()
glumesc evident.
auziti,dar nu va necajiti ca avem voturi mediocre.asta inseamna ca-l roade pe careva pe undeva de pe dc-ul asta
suntem urmarite.tana-na-na-naaanaaaa
asta-i bine ca avem audienta.
sa crape dusmanii
v-am spus ca am pus poze mai.sunt fata serioasa ce draq.
si da Alina;ne-am tuns cu totii.e mult mai simplu la spalat.am scapat de batei,circ si urlete la ora de baie![]()
alea sunt cateva foto din wekend.
pe cele de asta vara mai la vara alina.sunt pe cd-uri.sunt cu sutele si trebuie sa le selectez
fetele,dupa ce ca ma simteam si eu ceva mai bine am citit pe un sit canadez cum ca o romancutza a murit in somn(infart) asa subit dupa numai 5 luni de Canada.Sunt varza
tare aiurea mi-a picat.Avea 38 de ani amarata.Nu ma gandesc decat la amaratii aia de parinti din tara care nu-si vor m-ai vedea fata niciodata
maine o inmormanteaza...
M-as fi dus si eu dar nu pot ca am o intalnire maine la pranz si intr-un fel poate e mai bine ca ma rupeam in 2 pe acolo de durere
nasol...
intr-o luna e ziua Maiei.A inceput sa ma dispere de pe acum.Vrea 3 petreceri
Una cu copii de la scoala intr-un parc de distractii,alta cu romanii acasa si alta cu copii din cartier 
I-am spus ca e tare inteligenta ca are asa solutii la toate dar in acelasi timp i-am spus ca taicasu nu-i milionar si maicasa nu are argati la usa![]()
Apoi a stat ea si a meditat si apoi a decis ca vrea numai acasa cu romanii dar cu conditia ca petrecerea sa inceapa de vinerea seara cu o "seara in pijama" (copii vor dormi la noi) si sa se termine a doua zi seara cu cheful parintilor.Misto 
Avem o sapt.(eu cu taicasu) sa alegem varianta care ne convine
Ma gandeam la 16 ani ce ne-o cere?! vreo suta de cadani si un sac de prezervative?! 

somn usor.
ma duc sa-i "sparg" pt. ca i-am bagat la somn de 30 de min. si ei fac chef in dormitor 
doinabita spune:
neata"! m-am trezit!ca daca ieri dimineata m-am trezit la 4 cu maseaua mea...aseara la 9 am adormit bustean!
si am azi o gramada de treburi...sper sa-mi vina chefulsi sa-mi treaca fierea ca m-a suparat ieri...
doina bita
georgi75 spune:
Netza.Luati si de la mine o
.
Cami super pozele.Stie Maia ta ce vrea...are personalitate, nu gluma.![]()
Io strang putin pe-aci si am intins-o la scoala.
si o zi faina.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania