mamicutze casnicutze (73)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Helou gagicile.
Ce faceti?Unde sunteti?Io m-am uitat la un film pe Acasa si acu' fug la desi mi-e cam lene.Da tre sa ma spal neaparat ca nu-mi mai sta freza nicicum
Bay...ce spuneti voi acolo de zapezi?E zapada mare sau fulguiala asa...Ca n-am vazut stirile deloc.
Frantuzoaico si sanatate la baiat.Nici eu nu (mai) sunt casnicuta dar fetele ma suporta.
Si le si pe ele ca ma suporta.
la

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna seara ,gagici!am intrat, am citit si fug sa dorm caci azi i-a fost rau mamei mele si am stat cu ea!am tras o frica...Va pup pe toate!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Doina,sanatate maxima mamei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Bine ai revenit FRANTUZOAICO!...hehehe,ce-mi place cum te-au poreclit fetele!!!..sa-ti traiasca baietelul si sanatate multa!

CAMI unde sa ninga mama,ca daca ninge la Florida inseamna ca s-a dat vremea cu fundu'n sus,mai ales aici jos la noi....neeeeeee,aici nu a nins nicioada,iti dai seama ca astia care nu au iesit din zona asta habar nu au cum arata "live" zapada?!...eu iubesc zapada,dar ma gandesc ca la voi totusi e de prea lunga durata...aici au fost cam 28 C ziua,fara umiditate ,asta e ...ca asta ne omoara!!!...e superb seara in schimb,adie un vant!!!!!

Si asa deci,astia mint...hmmmmmmmm,ma gandeam eu ca se exagereaza

MIHA da ce de prajituri ai facut,am cam ...eu mi-am propus sa nu mai fac pana la ziua lui fi'miu ca vreau sa slabesc...sa mie un dor de ceva dulce,moaaaaaaaama!!!

DOINA ,hai zi ce ai facut bun!!!?...sanatate mamei!

Ce liniste a fost pe aici azi...v-ati plimbarit doamnelor????

Ok,plec si eu sa mai navighez si apoi la somnic.

Va pe toate,cred ca vreo 2 zile sunt lipsa la apel ca e colegul acasa si avem treburi multe,cu ziua piticulul,cumparaturi,chestii!!!..poate apuc sa mai bag ochiul in viteza!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna dimineata mamici
va invit la o cafelutabuna
o zi buna si spor la treburi

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna dimineata gagici,luati o de la mine.
Doina Sanatate multa mamei!
Beyyy ,slaba miscare p'aici,ce ati facut,v-a tras ploaia la somn....sau la numarat bani?!?!?
Ce vreme de kko,ploua ,ploua si iar ploua,astept sa mi se trezeasca piticul sa pot face si eu ceva treaba....pana atunciziarele
Va pup dulce si va doresc sa avetzi o zi buna.

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna dimineata!multumesc de cafea.

doina , sanatate mamei.
frantuzoaico bine ai revenit.

la noi e o vreme superba.e soare .

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
la noi e o vreme kkcioasa,dar mie imi place la nebunie.
curatenia e gata ,mancare am asa ca mi-am facut o ciocolata calda si stau la caldurica.
voi pe unde sunteti?
astazi sunt aici ,pe metereze!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Vremea de la noi nu este prevestitoare de bine,e frig rau,ploua marunt si bate vantul...
Ca sa ne mai descretim fruntile:

Un sot ii scrie sotiei:
Draga mea,nu-ti pot trimite salariul luna aceasta, asa ca iti trimit 100 de saruturi. Tu esti iubirea mea! Sotul tau, Allen
Dupa cateva zile, sotia ii raspunde:
Dragul meu,iti multumesc pentru cele 100 de saruturi si iti trimit detaliile cu privire la cheltuilei:
1. Laptarul a fost de acord sa primeasca 2 saruturi pentru lapte pe o luna de zile.
2. Electricianul n-a fost de acord decat dupa 7 saruturi.
3. Proprietarul vine in fiecare zi si cere 2-3 saruturi in loc de chirie.
4. Proprietarul supermarketului nu a acceptat numai saruturi,astfel ca i-am oferit si alte "articole"...
5. Alte cheltuilei: 40 de saruturi.
Nu-ti face griji pentru mine, mi-au mai ramas vreo 35 de saruturi si sper sa ma descurc luna aceasta. Sa-mi fac planul de cheltuieli pentru luna viitoare la fel? Te rog mult,sfatuieste-ma! Iubirea ta!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

'neata!

miha

la noi e vreme faina e si soare,vantul adie putin.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput