Mamici de sept-oct 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

gripo, pufy, CristinaGoji va multumesc mult pentru sustinere. Din pacate nu am pe nimeni cu cine sa las pustiul nici macar un sfert de ora. Prietenele mele sunt intr-o alta etapa a vietii si oricum de cand cu bebele de-abia ne mai sunam( se pare ca nu mai avem subiecte comune), mamele sunt departe etc.
In general bebelinul e cuminte si plange numai de foame sau de scremus, dar oricum e solicitant pentru ca nu prea doarme ziua si se cere intretinut cu cantecele, gimnastica, pupicuri, povesti, pe langa alaptatul prelungit + mai nou biberonul.
Pufy ai toata admiratia mea, stiu ca esti singura si nu imi dau seama cum reusesti, chiar ca trebuie sa ne dai lectii de mobilizare.

Totusi nu imi dau seama de ce nu se mai satura din tzitzi, de vreo 2 saptamani ne chinuim asa.

amarantina multumesc pentru sfat, chiar o sa incercam.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by GETY

Nu stiu cat o sa reziste titele astea, ca tare-s molfaite. papam titi si numai titi.

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

salutare gasca
Ignatica cred ca trebuie sa te incurajez si eu prin propria mea experienta. E bine de tine ca inca mai vine sotul acasa si il poti vedea si poti vorbi cu el. Sotul meu a plecat de o saptamana la munca si vine acasa tocmai in februarie. Pana atunci eu sunt singura doar cu bebe si cu un catel care trebuie sa il scot afara zilnic. Pana sa plece sotul am avut-o pe cumnata mea la mine si nu mai spun ca aproape in fiecare zi era cate cineva pe la noi..acum crede-ma ca noroc de maica-mea care mai vine cam la trei zile dar sta 2-3 ore doar si mai apuc sa schimb o vorba cu ea. In rest singura cu baita..mancare..si alte treburi casnice. Spuneam de un catel care vrea afara zilnic si eu care sunt nevoita sa il las pe bebe dormind adanc ca sa cobor 5 minute cu catelul afara. MAi nou acum cobor cu amandoi la plimbare ca sa ii scot la aer dar sunt nevoita sa mai cumpar si o paine sau altceva de mancare si imi las carutul la intrarea in magzine..catelul legat de vreun gard si cu rucsacul cu cumparaturi in spinare. Nu mai spun de conversatie ca ..tot cu ei doi o fac. Norocul meu e ca amandoi sunt foarte cuminti si fac intrecere la cine doarme mai mult. Acum ma rog la Doamne Doamne sa fim sanatosi si sa nu ma confrunt cu vreo problema de sanatate la bebe.
Camisol sa it traiasca bb Luca. Sa stii ca al meu bb abia acum la 3 saptamani a inceput cu colicile. DAr nu pot spune ca se manifesta foarte urat. Mai plange si el dar daca il pun la tzatza se linisteste repede.

Poze BB Albert Iustin
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
In primul rand, aramona felicitari pt. bebe Allen sa fie sanatos si cuminte!
Fetelor, si Maria mea urla din toti rarunchii cand o schimb. Deloc nu-i place!
Azi iar e super agitata si urlacioasa dupa cateva zile mai calme...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Sper sa apara mesajul asta la rand cu celelate. nu pe pagina precedenta.

PUFY, esti un model, chiar ma gandeam, daca as fi avut 2 plangacioasi din astia? eroine sunteti, cele cu 2 bebei, poate va mai ajuta si experienta de ingrijire.

ELOISE, saru'mana, si stai cuminte acasa, iti tin pumnii sa rezisti pana pe 17 octombrie, dar trebuie sa te menajezi si tu, mai ai atat de putin!!!!!! Si aia 2 erau tata si nevasta lui care au venit intr-o vizita scurta din Israel, de altfel, toti vin in vizita, sunt indragostiti de asta micu' dar unu nu zice, stau eu cu el 2 ore, vezi-ti putin de tine. Ei, asta e, las ca trece perioada asta nasoala si.....urmeaza alta, cea in care cresc dintii.Norocul lui ca e frumos, ca altfel......

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Inni, tare scumpa Ami a voastra! Sa va traiasca! A mea nu e prea fotogenica. Nu-mi place cum iese in poze, e muuult mai dulce in realitate! Am impresia ca Ami are cercei identici cu ai Mariei. Sunt cumva rotunzi si cu pietricica rosie?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate fetelor

Noi suntem bine,daca se poate spune asa.In afara de colici cei urati suntem bine ce mai,numai ca eu sunt tare obosita nu reusesc sam-a odihnesc,sunt tot singurica.
Vorbeati de Fenobarbital,sa stiti ca si lui Matteo i-a dat pediatra ptr 7 zile cate o pastiluta,ptr ca am trecut de 21 de zile si inca mai avea icter si nu e bine.De 3 zile ai dau si deja a scapat de el.N-i da nici un fel de stare de somn sau mai stiu eu ce.
L-am scos afara dupa 2 zile ce am venit din maternitate si acum iesim cate 2 ore in fiecare zi,si ne place tare adica dormim.
s-a sculat bebe,revin

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Multumesc fetelor care mi-au raspuns de vaccin si de scoica.Sa inteleg ca mai bun este cel cumparat "pentaxim"???? Sint cam grea de cap sau obosita.Imi trebuie schema

mexxao luasem si eu razna cu cintecelul asta cu elefantii.La citi elefanti ai ajuns
Oricum inventez fel si fel de aberatii ca oricum nu stiu nici un cintec de bebe .

Bebelina mea cred ca nu face kk cum tb de 2 zile. Adica ieri dimineata a umplut 2 pampersi full unul dupa altul si de atunci doar se spirciie nici macar pirturi nu mai face. De asta cred ca si plinge si de la asta mai si da afara laptic papat. Supozitoarele cu glicerina cum se pun...adica un sfert sau jumatate????

Apropo de titici...a mea vrea sa pape numai dintr-una si drept urmare am o titi mai mare si una mai mica....si ma rog de ea sa pape si din cealalta sa nu ramina mami asa.....o mai pacalesc dar un pic.

Pupici la toata lumea si noapte usoara la toate mamicile.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Amarantina, Gripo, Oana, Eloise , Pufy , Lexi ...multumesc.

Amarantina...pana nu ne-o arati pe Irena..nu ma pronunt daca am cel mai frumos copil ...hai pune pozici cu fetita ta ca ..pe bune daca nu ard de nerabdare sa o vad si eu..macar o manuta..un degetel..un piciorus ..ceva...orice.

Eloise..toata ziua o pupacesc

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Lexi..cercelusii sunt rotunzi..dar pietricica nu e...e patrata....si e grena..de fapt imita rubinul.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput