Cum arata tablourile Annei Lesko?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Imi dau si eu cu parerea ca o persoana care a studiat pictura vreo 8 ani (ce-i drept nu la un nivel profesionist, dar totusi...). Iti trebuie ceva talent sa pictezi intr-un astfel de stil. E foarte incarcat de detalii, cu multe culori pe care trebuie sa stii sa le pui, iti trebuie si ceva imaginatie ca nu poti nici sa faci unul si acelasi model si doar sa schimbi pe ici pe colo.
Toate spuneti ca imita stilul lui Balasa, ca sunt la fel. Pai cum ar putea sa nu semene daca tablourile urmeaza caracteristicile respective. Fiecare stil are anumite reguli dupa care te ghidezi.

Eu cred ca sunt mult mai reusite decat multe dintre tablourile din ziua de azi din care nu intelegi nimik, sunt doar niste mazgalituri insirate pe o hartie si despre care autorul spune ca sunt adevarate opere de arta, mai da si explicatii despre ce inseamna. Mie imi plac picturile cu tema, din care intelegi ceva nu mazgaleala.

Problema mea e ca nu imi amintesc cum se numeste acest stil de pictura. Stie cineva?

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Chiar imi plac.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput