Cum arata tablourile Annei Lesko?
Raspunsuri - Pagina 3
lgireada spune:
Apropo de Sabin Balasa, el a pictat Sala Pasilor Pierduti, de la Univ. Ioan Cuza din Iasi. Si unele din picturile Annei Lesko is evident acelasi stil. Mai putin tablourile arabesti inspirate din viata alaturi de Irinel Si apropo de relatia cu el si tablourile arabesti, citisem pe undeva un interviu cu ea in care spunea ca ar trebui cu totii sa fim mai deschisi in ceea ce priveste sexul. Ca o propunere in 3-4-etc nu e neaparat indecenta Cred ca i-ar placea sa faca parte dintr-un harem
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
ardeiash spune:
sunteti de-a dreptul haioase! m-am amuzat copios de remarca fiecareia !!
eu tot nu cred ca o persoana ca ea poate sa picteze asa! lucrarile cu marea.. cu macii .... cu florile soarelui mie chiar imi plac.. atat cat se vede din ele!!!
s-auzim numai de bine! si
mamica dulce spune:
M-am uitat si eu pe tablouri si recunosc ca are mult mai mult talent ca mine (ca fi-meu nu deosebeste vaca de purcel din ce pictez io..
Sincera sa fiu cateva mi-au placut chiar foarte mult.
Ma intreb ce scoruri au tablourile-cam cu cat zic ziarele ca se vand??
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
ina_nz spune:
au un aer de kitsch.......fals....copii ieftine......
daca nu s-ar stradui asa mult sa le "faca" pe un stil (al lui sabin de exemplu) ci si-ar da frau liber imaginatiei poate ca i-ar iesi ceva
putem spune ca are inclinatie catre pictura si indemanare la imitatie :)))
Ina
Ana68 spune:
Si mie mi s-au parut putin imitative picturile...nu ma pricep la opere pictate,la pictura in general si nici talent si chemare catre asa ceva nu am...insa poza cu marea mi-a placut cel mai mult...Dar sa stiti ca eu nu as agata asa ceva nici macar deasupra aragazului,dar-mi-te in sufragerie...Ma rog,gusturile nu se discuta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
J G spune:
KItsch groaznic! (parerea mea, evident...)
Cat despre cum arata - eu zic ca exceptional! Am avut ocazia sa o vad de aproape si este splendida. Cu multa personalitate, nerv. Mie imi place de ea si unele melodii.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
RAMONELLA spune:
Mie-mi plac,chiar daca sunt copii sau nu.Ma gandesc ca mi s-ar potrivi unele in casa...dar chiar ca se cam vede o diferenta de stil intre ele...
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Anyela_M spune:
Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar donsoara Lesko ar ramane mai bine la ceea ce stie ea sa faca, adica sa picteze, ca vad ca are talent, asta daca nu cumva face si aici playback, cum face in muzica,unde chiar nu are ce cauta.