Cum arata tablourile Annei Lesko?

Cum arata tablourile Annei Lesko? | Autor: roberta79

Link direct la acest mesaj

A vazut cineva vreun tablou al ei? Tot citesc ca a vandut tablouri, iar a vandut...dar cum arata? Chiar sunt deosebite, sau ne apucam mai multi de pictura?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Picteaza exact ca Sabin Balasa, marele pictor de Ceausesti si Irinei. O avea succes in aceeasi societate de mediocritati, ca altfel nu cred ca o baga cineva in seama (sper!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Picteaza exact ca Sabin Balasa, marele pictor de Ceausesti si Irinei. O avea succes in aceeasi societate de mediocritati, ca altfel nu cred ca o baga cineva in seama (sper!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Uite cum arata! www.annalesko.ro/site.html" target="_blank">Click, apoi pe sectiunea "Pictura".

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mai dar ea le-a pictat? ca par prea bune sa le fi pictat ea!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Cata rautate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

io ma-ntreb cind mai are asta timp (si) de pictat ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta79 spune:

La ora asta cred ca ma transform in critic de arta.
Multumesc pt. link...dar am o nelamurire. Eu lucrez in domeniul design-ului. Ceea ce stiu este ca un adevarat artist are stilul lui care se reflecta in toate lucrarile. Eu una nu vad legatura de stil intre tabloul cu "ciobanasii langa apa" si cele "sf-istice". Parca nu sunt facute de aceeasi persoana. Am citit ca ea spune ca picturile ii reprezinta extremele "stari sufletesti". Dar...totusi....ciobanasi si sf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am vazut si eu tablourile ei pe site mai demult si mi s-au parut dragute, ca bune nu pot sa spun...De, nu sunt critic de arta!!!

Ioana

Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Cand te gandesti ca-s unii care pictaza de mititei,mai fac si o facultate in domeniu si tot nu isi vand lucrarileal draq virinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Sincer, mie alea de pe randul de sus chiar imi plac, in special cel cu tabla de sah si cel cu floarea soarelui. Trebuie sa recunoastem ca nu-i total lipsita de talent. Si cu atat mai putin de frumusete! Actuala dna Columbeanu nu-i ajunge nici la degetul mic.
Din cate declara undeva, pictorul ei preferat e Dali si mi se pare ca sunt ceva influente. Acuma, deh, nu-i la indemana oricum sa imiti un geniu...
Dar Roberta are dreptate, alea de pe celelalte 2 randuri par din alta "epoca", au alt stil.
Pai fata are sponsori puternici si o vasta retea de cunostinte, ce va mirati ca i se cumpara tablourile? Sta bine cu marketingul!

Mergi la inceput