regina Rania

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

aici toata familia
http://www.hellomagazine.com/royalty/jordan/history.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

...tare-s simpatici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Frumoasa familie. Super!!!

Bravo lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Da, frumoasa ... si cica raportul lor e in criza si stau sa se desparta ... nu stiu motivele. Au dau un reportaj aici, la tv.

dupa ce am admirat poza cu familia regala, as vrea sa stiu si ce raport e in criza,am inteles bine ca e vorba despre casnicia lor?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

Si mie imi place la nebunie Rania este atat de fina ,eleganta plus desteapta,iubita ...ce mai, s-au adunat toate la ea!!!
Aici in Italia au aratat despre ei .. ca sunt intr-o adevarat criza, traiesc separat in palat, iar el in cazul unui divort va cere custodia copiilor..PACAT!!!
Mie imi placeau ca si cuplu... nu se potriveau fizic dar asta era sarmul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Intrebata la o receptie daca se considera o femeie sexy,s-a inrosit si a preferat sa nu raspunda,dar a scos-o din incurcatura Giorgio Armani: "Are silueta de fotomedel si tinuta de regina,atributele esentiale pentru a o femeie sexy".

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Arata absolut superb,dupa patru copii..woww .Imi pare rau ca nu are o casnicie fericita.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput