regina Rania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Si eu sun fan. Pe langa faptul ca este superba mai este si desteapta si cu o scara de valori bine pusa la punct.
Dar m-a lasat paf cu ce a spus despre rege, ca cel mai mult ii place sa faca gratar. Mi-l si inchipui pe rege cu un sort si o tichie de bucatar. Bravo lui, pe cand altii, la nivelul lui, bat lumea in lung si in lat colectionand masini sau femei. Asa ceva .

Oana 22+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Teo,ma bucur ca ai adus-o in discutie pe Rania.Intr-adevar nu avem de ce sa o barfim-este o persoana foarte speciala,insa merita sa fie adusa in discutie tocmai pentru calitatile ei:rafinament,modestie,eleganta,modestie,inteligenta si nu in ultimul rand frumusete.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Teo,ma bucur ca ai adus-o in discutie pe Rania.Intr-adevar nu avem de ce sa o barfim-este o persoana foarte speciala,insa merita sa fie adusa in discutie tocmai pentru calitatile ei:rafinament,modestie,eleganta,modestie,inteligenta si nu in ultimul rand frumusete.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Este o femeie deosebita din toate punctele de vedere.
Chiar printesa spaniei. Letizia o are ca model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

[quote]Originally posted by petaluda

este intr-adevar o prezenta incantatoare, care emana stil si clasa. si e intotdeauna foarte simplu si frumos imbracata. si imi place ca nu e numai de "decor" se implica mai tot timpul in probleme sociale si politice.

Subscriu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

vad ca 2 dintre voi au evaluat subiectul cu punctaj maxim;

sunt convinsa ca, de fapt, notele erau acordate Raniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mi se pare f frumoasa si distinsa. E combinatie extrem de reusita. Si cumva o asemui cu Lady DI.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

eu sunt unul dintre cele 2 voturi si sa stii ca intr-adevar am votat un pic si gandidu-ma la ea dar si la subiect pentru-ca imi face placere sa mai vorbim si de altceva decat de " vedete " cum ar fi doamna Columbeanu & Co. desigur sub-forumul se cheama barfe mondenitati cancanuri, si deci e cam greu sa poti sa inscrii personalitati aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

O femeie cu adevarat frumoasa si distinsa. Imi pare rau ca nu am vazut poze si cu copilasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Regina Rania

www.hellomagazine.com/profiles/queenrania/" target="_blank">1

www.queenrania.jo/" target="_blank">2

Mergi la inceput