Numele meu este...de...FLOARE(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Sanatate multa lui Alinutz si tu ai grija de tine,ai nevoie de multa putere.
Lasa ca treci tu si peste astea.
Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Bine v-am regasit floricelelor!

Am reusit iar sa trag chiulul...sper ca nu m-ati uitat!
Am fost super aglomerata, mai sunt inca dar am tinut neaparat sa intru sa va scriu cate ceva ca am ramas restanta sa urez sarbatoritelor WUDY si fetita SANZIANEI, LA MULTI ANI! Sanatate multa si fericire!
Am sarbatorit si eu ziua lui Alinut pe 3. oct si a fost foarte incantat de cadouri, baloane...acum urmeaza sa vina ziua mea pe 30 oct sa vedem cum petrecem.
Oricum sunteti invitatele mele la sampanie si tort!
mama_lui_alin, imi pare rau sa aud ca Alin a facut febra mare! Acum se simte mai bine? Va pup!
Floricelelor va pup pe toate, promit sa intru mai des sa va scriu, va doresc o zi buna si sa auzim numai de bine!

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata dragele mele floricele!

Florina, imi pare tare rau sa aud asa vesti despre Alinutz!
dar,totul e bine cand se sfarseste cu bine,sa avem incredere in DD!
si o rugaciune face atat de mult!
Draga mea fii puternica ca o sa fie bine,maica Domnului iubeste copii si e cu ei .....si noi iti suntem alaturi,macar cu gandul!
Florentina,ne bucuram ca ai revenit pa la noi si nu suntem deloc suparate....aici e "o gradina libera!"
"la multi ani" si pt Alinutz al tau...chiar daca e cu intarziere!
pup si celelalte fete
sper ca nu suteti zgribulite de la ploaie!!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

...am uitat sa aduc cafelutzele:

capucino

si pizza

si evident sa aveti o saptamana frumoasa!!!

eu am inceput cam prost ziua, ca fiul meu (pa care l-am adus de la bunici!) a dormit singurel si de fapt n-a prea dormit....din ora-n ora s-a trezit si a venit la mine la pat sa-l primesc si pe el!
si am rezistat eroic ....pe la 4 dimineata a facut kk....dar eu n-am mai auzit nimic,de data asta a fost al meu sot de "serviciu"....iar la ora 5 s-a varat langa mine,l-am auzit sforaind si cum nu puteam dormi mi-am luat perna si am mai dormit eu in patul lui...doar pt o ora!!!
asa ca toata noaptea am avut de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Somn usor Violeta, poate mai recuperezi la serviciu!

Eu am rezolvat aceasta problema dormind cu fiica-mea in pat. Sper ca pana se marita sa ii treaca.

Ceea ce nu a impiedicat-o aseara sa faca ture intre patul meu si al bunicii. De preferinta ar fi vrut sa fim toate 3 in acelasi pat! Daca se poate si cu bunicul si catelul!

Din pacate joi noapte a facut herpangina cu febra, nemancat... Ieri a fost deja ceva mai bine ca a baut macar laptele, dar iar am avut sambata noapte program de mers la spital ca nu putea dormi si nu stiam ce e.
Ca urmare a mai ramas o saptamana la bunici

Mama_lui_Alin, sper ca Alin e mai bine si a mai scapat de febra. Sanatate!

Lory_k, La multi ani! lui Alin si ma bucur ca macar voi ati reusit sa va serbati ziua. Noi eram bolnavioare atunci

Wudy, cum a fost weekendul dupa ziua ta !? Te simti dintr-o data mai inteleapta ?

Sanziana & Marina (03/10/2004)

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Sanziana ,multumesc!...crezi ca eu dorm la birou?!
deocamdata ma simt bine,imi era cam frig,brrrrr!!!dar am dat drumul la caldura!!!!acum e mai bine si vad ca incep sa stranut!
pana se marita Marina se rezolva problema cu dormitul!
asa imi zice si Mihnea,ca el o sa doarma cu mine pana sa insoara si cand se insoara doarme si cu nevasta langa mine!
ca nu e corect, noi sa dorminm impreuna,adica eu si tatal lui, si el sa doarma cu o papuse!...adica cu renul!
ca mai bine sa plece tatal lui sa doarma el cu mine,ca ce bine era cnd nu era ca avea si el loc in patul meu!
dar,asta e,are 6 ani si.....e momentul sa doarma singur,desi asa-mi e de drag sa-l tin in brate,dar nu se mai poate.....

va pup...din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Florina, m-am ingrozit citind ce ai scris despre ce a patit Alin.

In privinta serviciului, va fi greu sa gasesti pe cineva eficient. Ce sa-ti fac daca esti buna in meseria ta?

te pup

Violeta, si noi dormim cu Rayan. Daca ne vedeai azi noapte, adica pe el, ca eu sunt pasnica.
Nu ii e suficient sa doarma langa mine, nuuuuuuu, trebuie pe mine, obrazul lui pe obrazul meu, de abia respir si ma misc.
Cum incerc sa evadez mai incolo vine dupa mine.

Lory, La multi ani cu intarziere pentru Alin.

Wudy, eu nu " functionez" dimineata. Intotdeauna am zis ca am nevoie de un job care sa inceapa la 11-12, ca altfel dorm si sunt morocanoasa.

Sanziana, deci si voi dormiti impreuna?

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Crinuta,puiule, greu o sa-l mai dezlipeste pe Rayan de langa tine!!!
ca asa era si sufletelul meu...pana si la mergeam impreuna,vorba unei vecine "e lipit ca marca de scrisoare de tine!"
noaptea nu exista sa nu doarma langa mine si cand l-am dus la bunici a suferit ingrozitor sufletelul ...nici nu stia sa spuna ce-l doare,dar a fost tare suparat,fugea dupa mine cand veneam sa-l vad si in ziua acea si a doua zi nici nu mai manca,sau daca manca ceva voma!
e f. greu sa-l dezobisnuiesti,mama pt ei sunt ca un fel de a 2-a mana,al 2-lea ochi,al 2-lea picior!sufletul lor!

dar, el e inca micut si mai poti sa-i cocolesti!
ia aminte insa ca mai tarziu va fi tare greu sa-l desprinzi de tine!

eu n-am vrut sa se ascunda dupa fustele mele cand va fi mai mare,ca o sa fie barbat si ce facem vine mama sa-i rezolve problemele?
de acee acum, dupa 4 ani de cand l-am desprins de mine nici nu mai spune ca ma iubeste pe mine,zice ca pe bunica-sa o iubeste cel mai mult,dar nu ma supar ca stiu ca el spune asa cu mintea lui de copil...si apoi ma bucur ca o iubeste si pe ea, ca e si ea fericita .....va veni vremea cand va stii si va intelege ce inseamana o mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Violeta, pai eu vreau sa il dezlipesc ce mine si chiar sper sa reusesc in curand, ca nu vreau sa fie toata ziua dupa fusta mea, asa cum e acum.
Si la toaleta vine cu mine, la dus, cand gatesc, oriunde merg el vine dupa mine. Ma piaptana, ma pupa, se rasfata, imi da obrazul sa il pup, facem " nati" ( nas in nas), etc, dar am momente cand vreau si eu sa stau linistita, singura, si el nu, parca n-ar avea jucarii.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna floricelelor.
In sfarsit sunt la noul loc de munca. Deocamdata e bine, nu am cine stie ce activitate, dar va trebui sa pun toate actele in regula (e o societate nou infiintata).
Puiul meu e bine, dar va sta acasa saptamana aceasta. Multumesc pentru incurajari.
Am vazut ca si voi dormiti impreuna cu puiutii in pat, ca si noi.Alin nici nu concepe sa doarma fara mine, si vad ca a inceput sa planga si dupa taticul lui, daca se intampla sa nu doarma cu noi (cand e pedepsit).
Va pup pe toate si sper sa am mai mult timp de acum incolo sa vizitez gradina cu flori.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput