Numele meu este...de...FLOARE(2)
Raspunsuri - Pagina 27
violeta69 spune:
fetelor va pup si eu....
sunt tare bolnava si vreau sa stau in pat sa zac!
ma doare peste tot,mai ales gatul...si oasele si muschii.....si capul...sunt pe cale de disparitie ![]()
dar nu pot sa iau vacanta ca maine prezint lucrarea,asa ca mort-copt sunt pe baricade!![]()
sa-mi tineti pumnii.....e prima mea lucrare pecare o sustin!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar" 
crinuta spune:
Rayan are 39,0 de aseara si scade doar putin, eventual pana la 38,6 si apoi iar creste.
In rest nu are nimic. Sunt intoarsa rau, iar azi am un interviu si nu stiu daca pot ajunge. Cum il las eu cu febra mare?
Legat de interviuri,nici eu n-as fi crezut ca ma vor chema, dar am in medie cam 2/zi, daca m-as duce la toate.
Culmea e ca eu vreau sa ma reprofilez, eventual sa fac niste cursuri, master, whatever, dar eu in invatamant nu mai calc.
Bineinteles ca vreau sa ne vedem.
Florina mama, eu nu am scris ca am ajuns? Inseamna ca m-am ramolit de tot, ca eu eram convinsa ca am scris, sau poate am ramas doar cu intentia.
Violeta, sanatate si tie mama. Faci club cu Rayan?
revin mai incolo cu vesti
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
mama_lui_alin spune:
Crinuta, nu te speria, poate m-am ramolit eu si am uitat sau nu am citit. La cat sunt de zapacita totul e posibil. Sanatate multa lui Rayan. Nu stiu ce se intampla cu ai nostrii copilasi de se imbolnavesc tot timpul! Va pup.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
mnarcisa spune:
Ufff.. ce se mai plimba virusii astia in voie prin gradina, sariti pe ei 
Eu am scapat (deocamdata), in ceilati ani eram satula de raceala pana acum.
Astazi am satbatorit-o pe colega mea de birou, a implint 52 de ani si uitandu-ma la ea chiar imi doresc sa ajug si eu ca ea, e cot la cot cu noi cand e vb de facut vreo dracie si are si destula experienta sa stie ce si cand se face, imi place de ea ca are sufletul tanar. Ma mai gandesc cate o data cum a sa fiu eu cand am sa fiu baba si nu stiu, dar stiu cum nu vreau sa fiu (nu vreau sa ma plafonez si sa astept sa vina ultimul ceassi sa plang ca mia trecut vremea). Ajunge cu palavrageala mea fara rost.
Va rog stiti cumva de unde as putea face rost de niste vopsea ptr vopsit pe fara?
Narcis are ultima lui sergare cu Mos Craciun si doamna la pus ursulet. Trebuie sa ii fac si costum (nu imii da mana sa dai 1mil pe unul care il poarta doar o ora), deja mi-am facut o idee despre cum ar trebui sa iasa, am gasit si ceva material intresant pe care am sa il cumpar maine si sambata il croiesc (am emotii, sper sa iasa bine). am sa fac poze.
Noapte buna dragele mele si avei grija cu virusii astia.
Narcis George
si Narcisa
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos
violeta69 spune:
fetelor,va salut si pe voi pe toate.....ca m-am ridicat din boala!!!
am avut o viroza de mama-mama
....
si azi am avut prezentarea proiectului,iar eu ieri dadeam apa la soricei
ca nu ma simteam in stare nici sa stau in picioare!!!
dar mi-am revenit ca m-a invata o colega sa dau cu albastru de metul la amigdale si apoi gargara cu ceai de salvie si bicarbonat...si dupa ce am facut febra 39 pe la 10 aseara mi-am mai revenit de m-am puteam tine pe picioare.....si dai cu "spici-ul"...asa ca m-am culcat la ora 1....si azi in mare forma am fost
......
acu' ma duc sa dorm.....pana se face vremea de luat copilu' de la gradi....
sa va mai spun de el?
va spun...
mi-a facut ceai( de fapt eu,dar asa se zice a pus lamaie....dar i-am taiat-o eu....a pus miere.....dar a dat si pe jos....m-a ajutat
).....si mai inainte,in tranvai, m-a intrebat ce se face el daca eu mor.....ca o sa moara si el si cineva l-a intrebat de ce sa moara si el si raspunsul lui a fost"pai o sa plang atat de mult ca o sa mor !"
fetelor aveti grija de voi.....
narcisa,nu palavragesti deloc....chiar imi place ce povestesti...dar vopsea de fata nu stiu unde se gaseste....daca afli ma intereseaza si pe mine!
bafta cu "ursuletul" tau.....
pup toate florile mele preferate
si sa ne "vedem" luni mai bune si mai fericite!

violeta69 spune:
buna dimineata floricele!
incepem o noua saptamana,incepem o noua....etapa!
la ce va ganditi?
....eu la iarna......voi?
gata.....am terminat 

.....si cu bine!
data viitoare incep altele,dar pana atunic ma relaxez.....
sunt aproape in vacanta!
sa va aduc cafelele,ca v-am cam neglijat 

pup toate floricelele din gradina minunata! 

mama_lui_alin spune:
Buna floricelelor! Ce mai faceti? Eu am impodobit pana acum bradul la birou, impreuna cu ai mei colegi, deja am pus colinde si ne gandim la Mos Craciun.
Violeta, felicitari, acum te poti relaxa.
Va pup pe toate ca sunt pe fuga.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
sanziana72 spune:
Buna dimineata!
Am revenit si eu. Violeta, cum se da albastru ala de metilen ca eu fac cate 5-6 amigdalite pe an, de nici nu le mai bag in seama.
Ma bucur ca ti-ai revenit. Cum a fost cu prezentarea lucrarii (in afara de faptul ca erai epuizata) ?
mama_lui_alin si eu vreau colinde! Nici brad nu mi-ar strica.
Vroiam sa fac brad si la Bucuresti dar saptamana trecuta nu am apucat din cauza bolii Marinei, iar acum nu mai are sens ca vineri plec 2 saptamani in concediu la Brasov, iar Marina e deja acolo.
mnarcisa, am vazut undeva vopsea pentru fata, dar nu mai stiu exact unde. Cred ca in Carrefour sau Cora [sau Auchan!? ] (sunt foarte precisa, nu !?). Parca la Cora Lujerului e un magazinas special cu lucruri pentru petrecere, s-ar putea sa fie si acolo.
Sa va povestesc prima serbare a Marinei. Poze nu voi putea pune decat saptamana viitoare pentru ca a ramas CD-ul la Brasov.
Cei de la grupa mica au plans pe capete si nu au vrut sa spuna poeziile. Marina nu avea nimic de spus, pentru ca nu apucase sa invete. Ea nu a plans, dar statea pe scena si spunea: "Mami, mami", iar pe urma a venit la mine in brate. La un moment dat scena era goala, toti prichindeii erau in bratele parintilor. Noroc ca au facut serbare comuna cu grupa mare pregatitoare si mai ramasesera ei pe scena. La cantece se mai adunau pe scena si se ducea si Marina cu ei. Sunt multi copii sub 3 ani, asa ca era de asteptat ce s-a intamplat. Mai ales ca e de ajuns sa dea tonul unul singur la plans ca sa inceapa si ceilalti.
Au avut si demonstratie de balet! Ai Marina chiar s-a descurcat cu inca vreo 4 fetite mai mari. La inceput a luat-o profesoara de mana pentru ca era cea mai mica, dar apoi a inceput sa le imite pe fetitele mai mari si sa faca piruete si sa ridice mainile si picioare. A fost mortala. Din pacate nu am reusit sa o prind in pozitiile cele mai frumoase pentru ca tocmai atunci mi se incarca blitzul
.
Punctul de rezistenta a fost insa venirea lui Mos Craciun. Marina incepuse sa chiuie ca la concert. Era foarte emotionata.
Una peste alta a fost bine si cel mai important a fost ca nu a mai facut febra.
Abia astept sa treaca saptamana asta si sa vina vacanta! Aseara cand i-am spus Marinei ca plec dimineata la serviciu la Bucuresti a inceput sa planga si sa se roage de mine:"Nu serviciu! Nu serviciu!"
Spor la munca!
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
violeta69 spune:
Sanziana,mi se face tare mila de puiutul tau....imi amintesc cum era Mihnea asa mic si cum il lasam si el suferea si eu la fel....Doamne ce greu a fost!
mi-am si imaginat-o facand balet!
si cum a venit la tine in brate....asa sunt astia mici,la anul o sa fie mai bine,dar acum e tare amuzant,sigur,sa privesti din afara nu sa fii tu in mijlocul povestii!
pt amigdale eu am facut mai inainte gargara cu ceai de salvie si cu bicarbonat sa curat acolo,apoi pe un betisor din acela de frigaruie am pus vata si am imbibat-o cu albastru de metil,am deschis gura mare si m-am uitat intr-o oglinda iar ....si am pus si o veioza sa fie lumina buna.....si am tamponat amigdalele cat de mult am putut(da' trebuia sa pot ca mai bine asa decat bolnava!)...la un moment dat iti vine sa versi,dar te abtii....bine ar fi sa nu mananci inainte.....te cam vopsesti pe limba de albastru,dar asta e.....e mult,mult mai bine....
eu nu ma asteptam la cat imi era de rau sa ma fac bine a doua zi!
apoi am luat vitamine(efervescente ca din astea puteam sa inghit)si penicilina V.....dar penicilina V nu apucasem sa iau decat doua tablete,deci nu de la ea m-am vindecat,ci de la tamponari....
si indicat sa le faci cat mai des.....eu seara am facut vreo 3 si dimineata inca una si din nou seara in ca una....si gata,ca m-am facut bine si pe urma imi era lene...
Sanziana o sa va scriu particular despre ce era vorba cu proiectul meu....
Florina tu cand termini puiule?
la tine nu se mai sfarseste?
va pup dulce pe toate + puii mici(cine are!
) 

violeta69 spune:
buna dimineata floricele!
vin sarbatorile,hai fiti mai vesele!!!
ei,unii mai au inca treaba
,dar o sa se termine odata.....![]()
azi avem serbare,avem camasuta alba si papion
...suntem barbati adevarati,ce mai
...si el vine sa aduca la oameni Soare/ si mergand pe-un drum frumos/ sa fiu tarii de folos....![]()
am vorbit si cu mosul...adica l-am trimis pe taica-su la carefoure .....si o sa-i aduca "un stilou cu multe rezerve si cu pic"....pe langa dulciuri....
nu stiu cum se face la dar anul acesta fiecare parinte aduce darul de acasa,pana acum se strangea bani si toti copii primeau daruri la fel,fetitele de-un fel si baietii de altul.....
acum o sa fie care e mai tare in cadouri,probabil!
un lucru tare urat...pt ca nu toti au aceeasi bani,sau nu toti vor sa se dea in spectacol la gradinita!.....
noi am hotarat sa-i luam ce isi doreste el si asta isi dorera stilou cu multe rezerve si cu pic si un penar nou.....
fetelor mai spuneti si voi ceva....
ca pup