Numele meu este...de...FLOARE(2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

eu zic neaparat sa vorbesti cu ea!!!NU suntem la virsta de scoala,dar daca mi-ar ameninta astfel cineva baiatul ..CRED CA O FAC PRAF!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Violeta si mie mi se pare deplasata amenintarea cu inchisoarea. Ar trebui sa vorbesti si cu mama respectiva sa vezi ce s-a intamplat de fapt, poate Mihnea a amplificat povestea in mintea lui (sau poate nu ?).

Fratele meu avea multa imaginatie cand era la gradinita si o data a venit si i-a povestiti mamei ca au venit pompierii, au simulat un incendiu si au urcat copii pe acoperis cu galeti si furtunuri! A doua zi mama s-a dus sa vorbesca cu educatoarea si intradevar fusesera pompierii, dar le-au povestit numai despre ce e de facut in caz de incendiu. Bineinteles ca nu a catarat nimeni copiii pe acoperis!

Un copil la varsta asta nu minte, dar poate inflori lucrurile.

Oricum, e pacat ca a fost atat de afectat. Ar trebui sa vorbesti cu parintii respectivi si daca vor, sa ii explice ca nu era o amenintare reala ca ar fi pacat sa ramana cu un asemenea stress la varsta lui. Daca au vreo plangere trebuie sa ti-o faca tie, nu direct lui. Nu sunt de acord sa se bage altii in educatia copilului meu.

Jojo, spor la dinozauri. Sper sa nu va manance !

Wudy, vreme frumoasa sa poti decola. Am inteles ca din cauza cetii de cateva zile avioanele nu mai pot ateriza si decola in Bucuresti. Intereseaza-te daca al tau va merge!

mama_lui_alin poate iti pune cel mic o pila la Mos Craciun sa iti aduca cercei de aur !

Marina, de cand s-a intors la Bucuresti, a avut parte numai de cadouri de Mos Nicolae. Acasa, la gradinita, la o matusa... Doar ca e un pic confuza. Ea crede ca asta e Mos Craciun. Mi-a si spus ca Mos Craciun a plecat (de fapt Mos Nicolae a plecat)!

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Sanziana,jojonu cred ca amplifica el...era prea stresat...prea speriat si mi-a spus si educatoarea,ce de dupa-amiaza....ca povestea se intamplase dimineata!
dar,ai dreptate,Sanziana tb sa vorbesc eu cu parintii copilului....el micutul,are o gramada de povesti in caput,dar nu e rau!
va pup si weekend placut!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetele,

Violeta, promit ca o sa fiu cuminte si nu am sa racesc. Nici macar sa ma ingras de la croissante nu vreau. Glumesc evident. Am sa le ignor oricum.

Vorbeste negresit cu parintii baietelului, nu se face asa ceva, cum poate sa ameninte un copil? Nu ameninti un om mare, abia un copil.
Mihnea cred ca este un sensibil, eu cunosc multi copilasi care fac nazbatii fara numar, cu foarte multa energie dar in acelasi timp foarte, foarte sensibili, timizi pot spune.
Nu este corect sa timorezi un copil in conditiile in care la varsta asta el isi construieste personalitatea.

Sanziana stiu ca au fost ceva probleme pe Otopeni saptamana aceasta dar nu cu decolarea, numai cu aterizarea. La mine depinde cum va fi vremea la Paris si in celalalt oras in care am sa merg.
Cei de la Tarom mi-ai spus ca pana la ora la care trebuie sa decoleze avionul nu poate sa-mi spuna nimic. Totul depinde de vreme. Sper sa am noroc ca nu vreau sa dorm prin aeroporturi.
Poate se ridica ceata.

Va pup si sa fiti cuminti pana ma intorc eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna floricelelor! Ati inghetat?
Violeta, mult succes la expunerea proiectului. Cat despre Mihnea, ce sa spun, exista si oameni maturi care nu stiu sa se poarte cu copiii. Si Alin este la fel ca Mihnea, motiv pentru care preferatul sau la gradinita este cel mai nebunatic baiat din grupa, dar educatoarea nu-i prea lasa impreuna. Fac numai prostii, asa ca-i tine la distanta unul de celalalt.Iar Alin imi declara cu mandrie ca vrea sa fie "rau" ca Alex (colegul).Dar de asemenea este foarte sensibil si sufera foarte mult cand simte ca ma supara.
Sanziana, sa te auda "Mosu". Explica-i Marinei ca Mos Craciun vine cand are bradutul impodobit. Si e muuuult mai bogat, de obicei. Eu una asa sper .
Wudy, sper sa ai parte de vreme buna.
Va pupic pe toate si va doresc un weekend placut. Eu o sa fiu ocupata: fie vin la serviciu, fie fac treaba acasa (curatenie generala).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Violeta,unde esti????

Mergi la inceput

astazi e ozi ploioasa...si e atit de frig.Ce faceti floricelilor??Un weekend placut la toata lumea,sper ca la voi timpul e mai frumos.Eu ca sa ma mai incalzesc putin merg la solar,si moral ma simt mult mai bine parca.Intorc vara macar ,pe culoarea pielii...de altfel nici nu-mi place pielea alba,stravezie cum o am de la natura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna ziua floricelelor?
Unde sunteti? Oare a plecat toata lumea in vacanta?
Sau sunteti ocupate cu pregatirile de Craciun? Eu de exemplu m-am apucat de curatenie in weekend dar nu am avut nici un spor. Norocul meu ca mai trece mama pe la mine si ma mai ajuta.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai placuta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Buna,

Sigur sunt ocupate floricele cu pregatirile de Craciun, si eu m-am apucat tot de curatenie si nu prea am avut nici eu spor, nu am reusit sa fac decat jumatate din ce mi-am propus (cred ca de fapt am vrut sa fac prea multe). Anul asta as vrea sa fac niste preajiturele mai speciale dar nu prea am nici o reteta(mai caut ...mai caut), am facut deja "lista" de invitati dar cand ma gandesc ca am de facut cumparaturi si e toata lumea in magazile ma apuca groaza, dar de trebue sa le faca cineva si pe astea.

Deja ma prins spiritul sarbatorilor, ma simt ca atunci cand eram copil si abia steptam ajunul sa impodobim bradul, ca mergem cu colindul si sa furam din prajuturile proaspat facute. Acum imi doresc mult de tot sa ninga (s-a trezit copilul din mine).[pegeam

GAta ajunge, ca ma asteapta o graoza de chestii de rezolvat ]

Narcis George si Narcisa

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor ,va scriu repede...ca sa stiti ca ma gandesc la voi!
nu s-a intamplat nimic,dar ca sunt f.presata sa termin......probabil ca luni(sau cal mai devreme vineri) o sa am si expunerea....
sper sa mai vorbim,aveti grija de voi si de boboceii vostrii

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput