Numele meu este...de...FLOARE(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Pai am facut-o la ameazadar in tara e de dimineata nu???

Mergi la inceput

Si al meu strengar este foarte sensibil la piele...imediat ii apare ceva daca nu-i prieste,apa,mincarea,sau daca este obosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Am revenit! M-ati provocat si mi-a venit cheful sa va mai scriu cate ceva!

VIOLETA,copilasii nostri sa se ia de mana, tare-mi este frica ca Alin este in aceeasi situatie la gradinita, adica number one,numai ca educatoarele cred totusi ca nu intelege destul de bine japoneza si il tot lasa sa-si faca de cap.El intelege perfect dar ce sa te faci cu hiperactivitatea? Mai este o fetita cu care concureaza la nazdravenii...si mama ei se pare ca nu-si face atatea griji. Asa sunt japonezii, mai delasatori, sau cred ca asa trebuie sa se comporte un copil sanatos.Asa o fi, cine stie.tie si la nazdravanul tau!
SANZIANA,asa este, din experientele amare invatam multe sau macar asa ar trebui sa fie.tie si Marinei!
JOJO,poate ma reped pana la tine ca mi-ai facut pofta de zama, ce zici?
Floricelelor,ma retrag , sa aveti grija de voi!
Va pup pe toate!

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Va rog nu ma certati si nu-mi dati bile negre (Violeta )fiindca nu-mi merge internetul. Acum sunt la calculatorul unei colege, asa pe fuga, tocmai fiindca imi era tare dor de voi.
Si legat de psihologi, eu chiar vreau sa merg cu Alin la unul caci e prea nebunatic. Dar, dupa ce a facut convulsiile febrile am mers cu el la 2 medici neuropsihiatri (i-am facut electroencefalograma) si ambii medici mi-au spus sa nu-mi fac griji fiindca e un copil normal, prea rasfatat si cu prea multa energie, nici decum hiperactiv.
Acum va pup si fug in biroul meu ca nu-mi vad capul de treaba.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mama_lui _Alin ce bine-mi pare ca nu ne-ai uitat....imi faceam griji!!
dar e bine ca si tu esti bine,iar cu Alin te primim in club....clubul copiilor zburdalnici!
acum cred ca asa e toata generatia asta....sunt si rasfatati si....e de intels?
dar ai vostrii sunt mai mici,al meu e maricel si ar tb sa ne intelegem ca mai avem putin si mergem la scoala....
acum doua seri i-am promis doamnei(uneia dintre ele!) ca o sa fie cuminte si aseara evident ca uitase si ca nu fusese cumninte,iar cand l-am intrebat de ce a promis si nu s-a tinut cuvantul mi-a spus:"mami,am vrut,dar n-am putut!
spune-mi tu cum sa faca sa fiu cuminte?!"

asa ca ce sa-i mai fac......il mai cert,il mai iau de mot....si doamana il ia(si nu sunt deacord!...ca daca-l iau eu il iau cu mila!!!) si saracul ma intreaba cand il tund ca sa nu-l mai ia nimeni de par.....

Florina,ma bucur ca Alin e bine ....si daca e cu multa energie sa-l dai la un sport...asa cum ma gandesc si eu...

te pup si te astept cat mai repede pe la noi,

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Aici obisnuesc sa dea la copii palme-n cap,ceeacu ce nu sunt deacord,daca vrei sa -i dai ,da-i la poponeata,nici decum in cap sau tras de par..NU si NU !!!Si chiar se amuza pe seama aceasta maturi fiind.....isi dau palme-n cap.......Nu sunt deacord.
Ii mai dau si eu ,ca nu e chip altfel sa se astimpepre dar numai la poponeata!!!!
C-am vreo jumate de an in urma am vazut la tv din Jp o fetita de 3 ani care a pierdut vederea de la palme-n cap!!!
Pentru ce au poponeata aia mica si bombata ca si so mai primeasca atunci cind nu sint cuminti!!!!Dar numai nu in cap!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu nu sunt de acord nici cu palme in cap, nici tras de ciuf, nici chiar palme la poponeata. Pana acum am reusit, dar parca fetitele sunt mai cuminti!? Sper sa reusim in continuare. Si in nici un caz nu as fi de acord cu asta din partea celor de la gradinita/scoala. Chiar daca nu dor, sunt umilitoare.
Imi aduc aminte de o colega din clasa intai care avea probleme cu invatura si invatatoarea o tot tragea de codite. Imi era mie rusine de cat o tragea si cum dumnezeu sa mai invete ceva ? Dar era o invatatoare de moda veche si cam zbir.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

V-ati trezit??? cinei urmatorul la apel??Hai ca vine Violeta si va pune absenta-n catalog!!!
Sinziana,ai dreptate...dar numai ca in caul baietelului meu,care este crede-ma un dracusor neastimparat,este necesar,nu ca asi face-o iin public Doamne fereste!!!Asa sa-l mai sperii,oricum mare efect nu prea are,nu stie de frica nimanui....

Mergi la inceput

Haideti floricele!!!!Nu va mai treziti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Buna dimineata! Uite ca m-am trezit, dar greu.

Ziua a inceput insa cu o veste buna. Sotia varului meu a nascut ieri o fetita, Eva! Inca nu stiu amanunte dar am pus-o pe mama sa sune ca sa afle.

In rest ieri m-au sunat de la gradinita sa o iau repede ca pare sa aiba rubeola. Am fost cu ea la medic si e doar o alergie. Sa speram ca ii trece. Poate ca intr-un fel ar fi fost mai bine sa fie rubeola ca am fi scapat de ea. Si nici nu stiu de la ce ar fi putut face alergie!? O fi de la oboseala ? Oricum saptamana viitoare o las la Brasov sa se mai odihneasca. A fost 3 saptamani intregi la gradinita, si-a batutu recordul.

Jojo, care e decalajul orar la tine fata de Romania ? Ca am inteles ca noi ne luam cafeaua si tu ciorba !?

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput