Numele meu este...de...FLOARE(2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

bine ai venit JOJO in gradinita noastra.....de ce sa nu se puna?
Viorica e tot floricica!
te asteptam la palavre......ca acum e iarna si ne-am dat la caldura ....in sera!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

wudy gata? ti-ai luat vacanta de-pe-acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Cum e timpul astazi acasa,ca aici e mare caldura...urit,mai e putin si vine si Craciunul,si nici pic de iarna,nici mirosul ala de ger,de dimineata,nici frunzele uscate ce se freamata sub picior.....ah ce dor mi-e de iarna noastra,cu zapada......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Bine ai venit Jojo! Se mai improspateaza gradina.

Violeta, am fost la muzeul Antipa sa vedem expozitia de reptile vii. E pana in februarie.
Mama nu a ajuns cu banii, dar am reusit sa imprumut de la un coleg. Supravietuim.
In cel priveste pe cel mic, eu zic ca e mai bine sa il dai sa faca un sport ca sa isi consume energia si o sa vezi ca devine mai cuminte si la gradinita. Si evita excitantele, ciocolata, cacao, cola, fosfatii...

Daca reusesti sa il convingi nu e rau sa il vada si un psiholog, dar mie mi se pare ca prea se exagereaza cu copiii "hiperactivi". Pana acum cativa ani nici nu se stia ce e aia, iar acum gasesti pe toate drumurile. Poate ca de fapt adultii si-au pierdut rabdarea si au uitat ce inseamna un copil sanatos si normal.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

jojo....aici e si mai urat!
nu e nici frig nici cald....adica nu e zapada si am auzit ca de-abia in ianuarie o sa ninga!
in rest o sa fie doar ger!
acum e o toamna luuuunga......
dar mie sincer imi place,nu suport gerul,imi place zapada,imi place cand ninge,dar cand e ger de crapa pietrele.....ca apuca nervii!!!
asa ca e bine cand e cald....dar si sarbatorile astea isi au farmecul lor...fac eu cozonaci si va trimit!
si piftie ....si sarmalute...si toba...si carnati!!!
sper ca nu e vre-una ....si pofticiosa.....

abia astept! sa mananc bunatati si sper sa nu ma fac

Mergi la inceput

Sanziana ai dreptate si tu....
si eu cred ca exagereaza doamnele astea!
copii stau numai in clasa pt ca gradinita nu are curte ...apoi il iau cu autobuzul pana acasa,acasa iar stam ca eu tot am treaba de facut.....si el se plictiseste!...de cele mai multe ori....
are nevoie de spatiu,are nevoie sa alerge si toata lumea ii spune sa stea cuminte,sa nu mai topaie,sa nu mai alerge,sa nu mai vorbeasca.....sa nu mai,sa nu mai.....
sunt constienta de astea.....
as vrea sa-l dau la un sport,insa m-am gandit ca de la anul ca acum e inca mic si nu asculta....
dar o sa ma interesez poate gasesc undeva aproape de casa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna floricelelor,

BINE AI VENIT JOJO!

Nu Violeta, nu mi-am laut inca vacanta, mai la iarna. Insa am foarte mult de munca si nu reusesc sa va scriu. Dar sa stii ca de citit va citesc, mai pe fuga dar o fac.
Ma pregatesc sa plec la Zalau si am o multime de prezentari de facut.

Mai fetelor, sa fim serioase, ce eu daca sunt "superactiva" trebuie sa merg la psiholog? Nu, sunt asa ca asta in cere jobul. Nu pot sa dorm cu capul pe birou si daca intru 3 ore in priza apoi nu ma mai pot opri.
Eu nu am experienta in cresterea unui copil, dar cred ca nu este cazul sa-l duci la psiholog. O sa se linisteasca el cu trecerea timpului. Incearca sa-i umpli timpul cu lucruri care lui ii fac placere si uite asa o sa se linisteasca.
La gradi nu are voie sa faca una alta, ca deranjeaza, acasa nu ca deranjeaza, dar copilul nu trebuie sa se manifeste si el cumva?

Va pupic

Mergi la inceput

Multumesc,si Violeta,inceteaza cu toate bunatatile ce lea-i enumerat acolo.....nu de alta dar mi-a lasat gura apa,si nu ca as fi dar sint foarte pofticioasa!!!!Nu-s nici in Romania,acas,nu am cum sa-mi implinesc pofteleMai gatesc eu ceva,dar nu e asa ca la mama cozonacu,si nici cirnatii cum ii facea tata,din aia afumati,in spatele casei in gradina.........ah,nu mai pot simt ca mor de poftaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

buna dimineata floricele!

vreti cafeluta?
avem

si ceai

.....e bun la raceala!...care mai sunteti...

nu mai vin cu pizza ca e post

si nici nu mai vorbesc de alte bunatati ca are dreptate si JOJO .....prea va fac sa poftiti!

dar eu ma gandeam la sramalute....s-o fi acrit varza?!

si cum nu merge cu carne,ma gandeam sa le fac de post cu ciperic,soia si orez....voi stiti vreo retet?

va pup si va doresc o zi buna....

p.s. unde o fi mama_lui Alin?

lipseste de la apel....
mai am eu de dat niste bile negre....dar ....poate de mos nicolae

Mergi la inceput

Buna dimineata,tuturor floricelilor!!!
Nu stiu vreo reteta anume,dar stiu ca Tofu,din soia evident se potriveshte foarte bine cu carnea tocata,si chiar poti face si economie,sa pui mai mult tofu,si orez?? de ce nu?? regula de baza boade la boabe,cel putin aici in Jp asa zic,deci orezul se potriveste cu soia de minune!!!Incearca si sa ne spui ce sa primit!!!

Mergi la inceput