Numele meu este...de...FLOARE(2)
Raspunsuri - Pagina 15
sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by Wudy
Tie Sanziana iti este dor de Franta? Eu sut curioasa daca mi s-ar oferi de munca acolo ce decizie as lua....acum chiar nu-mi dau seama....cred ca totusi as accepta.
Wudy, sa stii ca mi-am pus si eu aceasta intrebare de curand. La inceput mi-a fost foarte dor mai ales ca am plecat din Franta cumva fortata de imprejurari. Nu gasisem cresa pentru cea mica, mamei nu ii dadusera viza sa stea mai mult cu mine ca sa ma ajute, aveam si probleme cu fostul. Asa ca m-am gandit muuuult si pana la urma mi-am dat demisia si m-am intors in Romania. A contat foarte mult si faptul ca in Franta nu aveam nici un fel de familie, iar eu vroiam sa ii ofer fetitei mele o familie cu bunici, cu verisori... Atunci am realizat ca parintii mei nu vor trai vesnic si prefer sa fiu aproape de ei atat cat mai pot. Iar relatiile cu verisorii se fac din copilarie, jucandu-te impreuna, mai ales cand ai varste apropiate. La ce iti foloseste sa stii ca ai un verisor la capatul lumii daca il vezi foarte rar ?
Initial mi-am spus ca ma intorc in Romania pentru vreo 2 ani pana intra Marina la gradinita si apoi ne intoarcem in Franta (am viza pe 10 ani). Dar chiar saptamana asta mi-am pus din nou intrebarea si mi-am dat seama ca sunt fericita ca m-am intors acasa. Aici e locul meu.
Aici e familia. Chiar daca unele lucruri ma nemultumesc, aici am radacinile.
Ceea ce nu inseamna ca nu visez ca plec sa lucrez o perioada si in UK sau Suedia sau Finlanda sau mai stiu eu unde. E o experienta foarte interesanta sa traiesti intr-o alta societate, iti da o alta perspectiva asupra propriei societati si vietii. Iar mie oricum imi plac lucrurile noi pe care le pot descoperi. Bineinteles ca acum ar trebui sa plec cu Marina, asa ca trebuie sa astept sa mai creasca putin.
Cred ca si pentru ea ar fi o experienta incantatoare.
Mi-ar place sa vizitez intreaga lume, dar fara sa ma stabilesc definitiv acolo. Chiar cand ziceam ca raman in Franta stiam sigur ca la pensie ma voi intoarce la Brasov. Pana la urma m-am intors mai repede si sunt fericita.
Dar mi-ar place sa vizitez din nou Parisul si prietenii pe care mi i-am facut acolo.
Na ca m-am lungit. Scuze.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...
"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")
Mother Teresa (1910 - 1997)
Wudy spune:
Violeta,
Eu zic ca am aici iubirea, dar nu se stie niciodata, nu? Stie DD cum sa le aranjeze el pe toate mai bine. Nu ma grabesc...
Nu stiu sa-mi activez PM-ul. Imi spui si mie, te rog, cum pot face asta?
Pupici pentru week-end pentru tine si bobocel.
Wudy spune:
Florina hai ca te iau si pe tine, la Paris macar. Te bag in valijoara. Dar nu-i asa ca nu lasa sufletul sa-l lasi acasa pe Alinutz? Sau sa-mi iau eu o valiza in care sa intre trei persoane?
Week-end fain si 
Wudy spune:
Sanziana, frumoase cuvinte. M-ai emotionat.
Sa stii ca nu ma intrebam degeaba daca as zice "da" unei eventuale oferte.
Eu sunt foarte atasata de familie, de tot ce am aici, parinti, bunici, veri ...catel ...
Daca acolo imi pot face un nou prieten, iubit ...parintii nu-i pot schimba.
Nu m-am gandit niciodata sa raman acolo, unii pot spune ca sunt nebuna dar inima mea nu ar rezista departe de cei dragi. Eu am plans cand am stat o saptamana dar o viata?!
Tocmai pentru ca nu am inca o familie a mea, sot, copil ma gandesc ca pentru o perioada de 2-3 ani ar fi cat de cat Ok.
Si mie mi-ar placea tare mult sa vizitez lumea.
Am inceput de aproape, anul trecut Budapesta, in februarie am descoperit Parisul singura. Mi-a placut ce am vazut dar cred ca-l apreciam altfel daca il si discutam vazandu-l.Acum din nou Parisul si alte orase din Franta.
La anul tot ceva mai aproape, probabil Varsovia.
Si asta numai cu serviciul ca din economiile mele nu pot ajunge decat pana la Moeciu.
Pupici si voua...tie si Marinei. 
violeta69 spune:
buna dimineta dragele mele!

mai intai va spun ca mi-a fost dor de voi
si ca va
pe toate....
apoi tb sa recunosc ca mi-a placut ce a povestit Sanziana si Wudy....mi-a mers la suflet!![]()
nici eu nu ma las dusa de aici ....e adevarat ca nu am fost niciunde
,dar n-as putea pleca din tara,doar in excursii....asa cred ca mi-ar placea si mie,sa fac excursii prin toata lumea, dar nu sa raman!
Wudy,nu mai stiu exact cum se activeaza PM-ul...ca de vreo 2 ani am uitat,dar daca aflu iti spun...sau daca stiu fetele le rog pe ele sa te ajute!
te-ai uitat la "profil personale"?!
sa inteleg ca ai iubit aici?![]()
sau e pe cale....![]()
sau nu e ceea ce astepti si te gandesti ca o sa vina!!!
mama,ce bagacioasa sunt
....daca nu vrei sa spui e ok,nu-i problema!
imi dau seama ca sunt....
Sanziana,ai fost la Brasov?....adica cred ca inca esti acolo...ca parca spuneai ca stai si luni!
pt Marina....
Florina....gata cu treaba?
pt Alinutz!
Crinuta tu ce faci,eti bine?
sper ca macar citesti ce scriem noi...
pup toate fetele
si boboceii /bobocelele lor!
si nu uit 

si ceai...

vreti pizza?
avem 

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar" 
mama_lui_alin spune:
Buna ziua floricelelor.
Sanziana, m-a impresionat foarte mult ceea ce ai povestit. Sora mea este stabilita de 5 ani in Italia, are familie acolo, are o fetita si nu cred ca se va mai intoarce sa locuiasca aici. Iar cei doi verisori, Alin si nepotica mea, plang tot timpul de dor, fiindca au petrecut pana acum vacantele de vara impreuna si se iubesc foarte mult.Si noi, eu si sora mea, suferim tare mult ca nu suntem impreuna, ca nu ne putem bucura la bine, sau plange una pe umarul celeilalte, la greu, asa cum faceam inainte.
Wudy, daca nu ai loc pentru trei in valiza, macar pentru doi.Pe al meu sot l-as lasa acasa sa vada cum e fara noi.
Violeta, draga mea, abia am inceput treaba.De acum incolo se pare ca asta va fi ritmul meu. Pupici pentru tine si pitic (il cheama Mihnea sau aiurez eu?)
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai placuta.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
violeta69 spune:
Florina,vin si eu.....
....il las si eu pe-al meu acasa sa vada cum e fara noi.....poate se ia de mana cu al tau si se arunca in urma avionului... cum zic eu!!![]()
Wudy n-ai loc si pt mine....si pt Mihnea?! 
da, Florina,Mihnea il cheama pe al meu baiat!

Wudy spune:
Buna dimineata floricelelor!
Ce mai faceti?
Violeta, Am incercat sa-mi activez PM-ul asta dar nu stiu, nu merge, nu vrea si pace. Am incercat si la "profil", nimic, nimic ...
Lasa ca-i dau eu de cap pana la urma.
Iti spun si despre prietenul meu, nu-i nici un secret, nu-i persoana publica ca sa ma feresc.
Il am, este al meu de vreo 2 ani, ne intelegem bine, dar nu se stie niciodata ce ne reverva ziua de maine. Eu asa gandesc. O fi bine, o fi rau ...
Florina, hai ca incerc sa va iau pe toti, ma duc sa caut in oras o valiza pe masura. :)
Ce bine o fi de Sanziana la Brasov, aer curat, probabil zapada....hai Sanzi repede la noi, ca pe mine ma napadeste invidia. Glumesc, nu te supara pe mine.
Pupici pentru floricele.
violeta69 spune:
Wudyincearca sa intrebi la "zona problemelor" cum sa-ti activezi PM-ul!!!
cat despre prietenul tau tu stii cel mai bine daca merita el sa fie alesul sau nu...
sfatul meu e sa faci totdeauna ceea ce simti si sa nu regreti nimic din ce ai facut!!!
greseli facem toti,alegem sau nu bine persoana de langa noi,persoana care o vrem alaturi de noi toata viata,dar daca persoana aceea ti-a dat vreodata vre-un motiv sa te indoiesti de ea e un semn ca ceva e putred in Danemarca.....
si ca sa fiu mai explicita iti spun din ce mi s-a intamplat mie!
cand l-am cunoscut pe sotul meu...care intre timp a divortat de mine,dar care tot el s-a intors ca nu mai putea fara mine....
deci eram in anul I de facultate si in prima clipa nu mi-a placut de el desi el a incercat in fel si chip sa ma cucereasca...
atunci nu mi-a placut,aveam senzatia ca e un om pe care nu te poti baza iar eu voiam un sprijin....pt ca tocmai imi murise tatal si de 10 ani eu nu prea avusesem vre-un sprijin din partea unui barbat!
pt ca tatal meu a fost bolnav si mobilizat la pat de cand eu aveam 8 ani....imi doream un barbat adevarat,un om puternic care sa ma sustina si pe mine,pe care sa ma pot baza,pe care sa pot conta....alaturi de care sa lupt!
aveam nevoie de tandrete ,de mangaiere,de iubire....
si el nu-mi inspira nimic din asta....
dar s-a intamplat ca dupa inca vreo 2 ani sa ne intalnim si sa iesim impreuna,la inceput asa pur si simplu din plictiseala apoi fiindca fieacare avusesem niste relatii esuate....
si uite cum din aproape in aproape ne-am indragostit si am ramas impreuna.....
numai ca flacara aceea se duce al naibii de repede la unii....
dupa 2 ani de iubire ceva scartaia in relatia noastra.....dupa inca 2 ani care au trecut mai mult sau mai putin scartaind aflu de la o "prietena" ca el are o relatie dubla de aproape 2 ani!
ca tipa aceea stia de mine,dar eu nu de ea,evident!!!
si ne despartim ....numai ca nu poate sta fara mine decat 2 luni....
vine la mine cu juraminte si rugaminti si promisiuni.....si eu il iert.....
si dupa ce-l iert......urmeaza iar o perioada de .....letargie.....
si ne casatorim.....la insistentele mele mai mult.....
si iar nu ne intelegem ca de,omul vrea ceva libertate iar eu il stresez cu copilul si cu probleme din astea de "familie"....
si isi gaseste o alta "individa" care ,evident ca stie de mine,stie de copil,stie de tot...stie ca ma si cunoaste......din facultate...
eu nu stiu de ea,stiu despre altcineva(asta era ca sa ma deruteze si sa nu-mi fac o impresie proasta despre el,stiind ce poama fusese individa in facultate!)......
si nu conteaza ca ea stie de copilul meu ca nu avea decat 1 an cand s-au incurcat...nici nu conteaza lacrimile mele,suferintele mele,durerea imbolnavirii mamei mele,statul prin spitale apoi pierderea mamei mele......
nu conteaza nimic,conteaza doar ea....si copilul ei....
si el pleaca dupa ce ani de zile imi spune ca nu are nimic cu nimeni,ca sunt eu bolnava,ca mi se pare,ca e una nebuna la care nu are ce-i face.....ca pe mine ma iubeste,ca pe noi ne vrea....
si divorteaza si ......
si in cele din urma vine iar acasa,iar cu sufletul distrus,iar cu promisiuni....mai putine de data asta.....
dar cu acelasi narav!!!
lupul paru-si schimba,dar naravul ba!!!
acum zice ca nu mai are nimic cu nimeni...pana cand nu se stie!!!
dar nici nu s-a schimbat altfel....e la fel de rece,la fel de indiferent,la fel de egocentrist!!!!
Wudy...daca din povestea mea ai inteles ceva e bine!!!
voiam sa spun ca e bine sa dai o sansa dar NUMAI UNA! si celui care o merita....altfel nu faci decat sa arunci margaritare la porci!
nu are legatura cu nimic, doar cu mine.....![]()
insa eu sunt fericita acum cu ceea ce am si consider ca am destule...in primul rand copilul, apoi prieteni adevarati,cei care au fost alaturi de mine cand am cazut si nu ma puteam ridica singura.....
va am pe voi...floricele dragi,am sanatate,am VIATA!!!
pt asta sunt fericita si orice zi e un nou inceput!

mama_lui_alin spune:
Violeta, draga mea, daca as fi citit acum trei ani ceea ce ai scris m-as fi intrebat, cu siguranta, "De ce mai sta cu el? Nimic in lumea asta nu merita o asa suferinta". Insa acum, dupa ce am trecut prin ceva asemanator, chiar daca nu asa complicat, cred ca pot sa te inteleg. Insa sunt convinsa ca niciodata nu vei mai avea incredere in omul de langa tine, niciodata nu te vei mai putea increde in dragostea si devotamentul lui.
Wudy, sotul meu era genul de barbat care era in stare de orice pentru mine. Eu eram centrul universului lui, ma sufoca cu atata dragoste. Si totusi, atunci cand nu i-am mai putut acorda toata atentia mea, cand aveam un bebelus de ingrijit si nu mai aveam timp pentru nimic altceva, a fost capabil sa ma insele. Acum oricat ar jura el ca nu mai are nici o legatura cu nimeni nu-l mai pot crede. Si asta nu se va schimba niciodata. Dar asta nu inseamna ca sunt toti la fel. Mai exista si exceptii, chiar daca din ce in ce mai rare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos