Numele meu este...de...FLOARE(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Buna dimineata! Desi pentru mine e ditamai ziua ca iar m-am trezit la 4h30.

Sambata a fost o zi de iarna superba la Brasov. Ningea, se depusese zapada, ce-i drept mai batea insa si vantul. Nu ne-am bulgarit, dar ne-am jucat constiinciosi cu zapada. Duminica deja incepuse sa se topeasca. Iar azi-dimineata era ninsoare si furtuna de zapada la Predeal si atat.

Lory_k e foarte dulce Alin la gradinita. Dar la petrecere e sobru .

Duminica am fost cu Marina si verisorul ei la teatrul de papusi la Brasov si am vazut "Mica vrajitoare". Spre sfarsit nu prea mai aveau rabdare sa stea pe scaune. Marina dansa pe interval .

Violeta, pe unde esti ? Cum se simte cel mic ?
Uite ca in timp ce scriam raspunsul ai fost mai rapida si ai scris si tu. Sanatate si iti mai turnam niste apa sa iti revii!

Wudy ne-am straduit si n-am racit in weekend dar tocmai am observat niste ganglioni inflamati pe ceafa Marinei. Nu stiu daca au ramas dupa boala din octombrie sau coace altceva. Eu sper sa fie prima varianta.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetele,

Eu pot sa beau ceaiul si acum chiar daca ar fi mai indicat sa mananc la ora asta. Dar cum nu-i timp, rabdam.

Violeta multa sanatate si sa te faci bine repede ca vine zapada si la noi si bobocelul tau nu va trebui sa stea in casa, trebuie sa iesi cu el afara.

Sanziana, ma bucur ca nu ati racit si ca v-ati distrat. Ce m-as mai tavali si eu in zapada, dar nici o problema ca ajung eu curand la munte, fac un hocus pocus preparatus si gata, in mijlocul zapazii aterizez.
Sanziana mai bine mergi cu Marina la medic, nu-i de glumit cu ganglionii, nu vreau sa te sperii, Doamne Fereste dar mai bine sa stai linistita in privinta asta.

O saptamana frumoasa, linistita si fara boala va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna floricelelor.
Vad ca nu ati fost prea vorbarete in weekend.
Lory_k, ai un baietel superb, sa va traiasca. Cati ani are? Pare a fi un pic mai mare decat Alin al meu.
Violeta, imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara. Iti doresc multa sanatate si ai grija de tine.
Sanziana, cum se simte Marina? Se pare ca ai nostrii copilasi sunt mai mult bolnaviori decat sanatosi.
Si Alin are din nou amigdalele inflamate si febra mare. Simt ca innebunesc, am ajuns sa-mi fie frica sa-l mai scot din casa. Sambata am ajuns cu el la camera de garda si iar ii dau antibiotic. Cred ca sistemul lui imunitar e la pamant oricat l-as vitaminiza eu.
Fetelor ce as putea sa-i duc lui pitic la gradinita sa-si serveasca colegii? Miercuri e ziua lui (il cheama si Gabriel) si nu stiu ce sa-i pregatesc pentru gradinita, mai ales ca vor fi mai multi sarbatoriti in grupa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata dragele mele!!

azi ma simt putin mai bine,de fapr cam de ieri....
insa perioadele alterneaza...cand mai bine cand mai rau!
e adevarat ca nici eu nu prea iau pastile ca urasc sa iau "chimicale"....am luat de imunitate si de asta o duc mai usor,dar numai ce duce organismul.....si am mai luat vit C

Florina - "la multi ani" lui Gabriel al tau!!

la gradi cred ca cel mai indicat ar fi sa duci bombonele(cele fondante sint excelente-dupa mine!,insa sunt atatea feluri de bomboamne!) sau fursecuri....si suc natural cu pahare de unica folosinta!
doar nu te gandesti la tort?!

acum,cu amigdalele, cred ca asa o sa fie pana se obisnuieste organismul, dar sfatul meu ar fi, macar de la anul(acum cred ca e cam tarziu,desi merita sa intrerbi) sa-i dai bronhovaxom...care este un fel de vaccin pt. infectiile respiratorii....are tulpini inactive din mai multi virusi(nu stiu sa spun exact ce!!!)

dar mai sunt si alte medicamente care o sa-l ajute sa duca mai usor boala pt. ca are anticorpii si organismul lupta mai usor!

eu i-am dat puiului meu de pa la 4 ani si in primul an doar o singura noapte a facut febra....asta intr-un an....si inainte stateam cu el 1 saptamana bolnav una bine si iar o saptamana bolnav una bine...si asa toata iarna!

anul trecut a fost racit,a mai tusit,dar nu a mai facut febra si nu a fost cazul sa mai mergem la medic sau mai rau, la spital!

macar intreaba la farmacie sau chiar pediatrul,e bine de stiut si e bine sa ai/aveti o alternativa....

nu zic sa le dai/dati asa din auzite,dar sa te/va interesati ca uneori si daca mai auzi pe ici pe colo poti sa afli ceva util!

sa nu te/va superi/suparati pe mine ca insist,insa ma gandesc la astia mici ca sunt atat de bolnaviori.....

Wudy,Sanziana.....multumesc pt urarile de sanatate!

Puiul meu s-a mai revenit.....
aseara l-am certat ca mananca numai dulciuri si i-am zis ca s-a terminat cu dulcele....asa ca a mancat fructe,babana,kiwi si mar....mai putin pilaf cu ficat de pui....
nu vrea ficat ca cica e gretos,dar tot a mancat unul!

si pana la urma nici el n-a mai vrut dulce,mi-a spus:"gata mami,nu mai vreau dulce,imi e greata...."
numai ca nu se stie cat il v-a tine chestia asta....

sa aduc si cafeaua

si ceiutz.....mai ales pt Wudy,ca ea nu bea cafea....

mai vreti pizza?!

eu,da......

va pup pe toate de la A la Z(am mai folosit odata azi expresia asta).....si sa aveti o zi buna, cat mai buna!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Buna ziua floricele plimbarete. Pe unde v-ati ascuns?
Violeta, multumesc pentru urari. Ma bucur ca incepi sa te simti mai bine si mai ales ca si-a revenit puiul tau. Intr-adevar, am vorbit si cu educatoarea si mi-a spus ca cel mai bine ar fi sa-i duc niste fursecuri si suc natural. Despre pahare de unica folosinta nu mi-a spus nimic, dar cred ca ai dreptate, asa ca voi cumpara.
Cat despre imunizarea copiilor, am tot incercat si eu cu diverse siropuri cu echinaceea, sau cu minimartieni, dar de cand a facut convulsiile febrile este extrem de sensibil. De fapt e tot timpul racit, si face imediat febra.
De la anul sa fii sigura ca am sa-i dau bronhovaxom, acum mi-e frica sa nu-l zapacesc cu atatea tratamente.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA!!!

MAI,DAR CHIAR SUNTETI PLIMBARETE!!!
Cred ca de vina e vremea asta buna.....ce bine e,nu?
e frumos acum sa te plimbi,mai ales la munte si sa vezi atatea culori...Doamne ce frumos e!!!

spun si eu "la multi ani!" pt toti Gabrielii/Gabrielele Mihaii si Mihaelele pe care le aveti "pe-acasa".....

mai vreti cafea?
ca eu incerc sa ma las.....beau din ce in ce mai putina....
am ajuns la jumate de ceasca...unde inainte beam si cate 2 cani...ei uneori si 3(sa nu spuneti la nimeni,da?)

dar voua va fac cata vreti

si ceai

si pizza

si sa aveti o zi buna.....nu mancati prea multe bomboane ca ingrase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata,

LA Multi ani Gabrielelor, Gabrielilor, Mihailor, Mahaelelor si tuturor derivatelor.
Petrecere frumoasa tuturor.

Violeta multmesc pentru ceai, bun, bun....sunt incantata de el.

Haideti floricelelor nu mai hibernati ca aveti tot timpul ca vine iarna.

Puzsi

Mergi la inceput

Tot la plimbare sunteti dragi floricele?
Norocul nostru ca Violeta are grija sa ne aduca ceva bun in fiecare dimineata.
Violeta, sa nu ne reduci portia de cafeluta, chiar daca e nociva. Trebuie sa am si eu un viciu, nu?
La multi ani celor ce-si sarbatoresc numele. Si noi avem azi petrecere in familie, asa ca abia astept sa plec acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

mama lui alin, pentru Gabriel, multa, multa sanatate, sa cresteti mari si frumosi!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mika_2702/album?.dir=/4894re2

Mergi la inceput

buna dimineata floricele!

am venit si eu ....sa aduc cafele pt somnoroase!!!

si pt cele care au petrecut toata noaptea si azi o sa doarma!

eu si Wudy o sa bem mai mult ceai....si Mi-Ka ca nu are voie cafea!

si pt. celelate fete la alegere

si pizza,evident....e preferata mea(chiar daca ingrase!)

Mi-Ka ce-ti face papusica?!
sunteti bine?
doarme mult,mult acum,nu-i asa?
sau e la "capitolul" colici!
siropul de marar e de baza in aceste cazuri.....

Florina multi pupici pt. Alin-Gabriel ....si pt scumpa lui mama

Sanzianace face Marina?
sunteti bine?

Crinuta ....va trimit ....au ajuns?!

Florentina ...nu te-am uitat

si pt celelalte fete

Mergi la inceput