PAP test

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

unt mai bune departatoarele de metal pt. ca celelalte se pot rupe. Departatoarele sunt tinute in asa fel incat sa fie vazut bine colul si sa poata fi luata proba. Se foloseste lubrifiantul

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by XIO

unt mai bune departatoarele de metal pt. ca celelalte se pot rupe. Departatoarele sunt tinute in asa fel incat sa fie vazut bine colul si sa poata fi luata proba. Se foloseste lubrifiantul

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

XIO, stiu ca ai legatura cu lumea medicala, da pe mine ideea ca vaginul meu ar rupe deparatatorul de platic m-a facut sa rad. M-am gandit la Popey care rupea totul in calea lui.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

testul se recoamnda a fi facut anual o data ce ai inceput sa ai contact sexual... se mai detecteaza si altele cu el... nu pot da date ca am uitat termenii lor.

Inainte de vizita medicala nu se recoamnda sa ai spalaturi vacinale in ultima saptamana, tocmai pt ca poti erona testul, poti distruge flora vaginala.

Te speli normal cu apa si sapun in exterior, si apa calduca in lighean pt a sedea cu fundu in ea si speli usor cu un deget, fara sa mergi atang... O tunzi, o piepteni si o frezezi si gata la medic cu tine...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

"sanse" schimba medicul ca al tau e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

quote:
"sanse" schimba medicul ca al tau e

Asa ar fi normal...dar cu cine sa-l schimb?
Poate fetele care sant multumite de locul unde si-au facut analize ne indruma si pe noi cele mai nestiutoare...nu de alta dar iar aman...
Vad ca multe fete o recomanda pe dr.Mihaela Badea,dar dureaza programarea...

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu fac testul la Medicover sau Medsana; le fac eu pur si simplu odata pe an si cu rezultatul ma duc la medic; cele de la medsana sunt extrem de detaliate (rezultatele) poti sa iti dai seama dc nu e in regula;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Xio, nu stiu unde faci practica dar da-mi si mie un pont. Peste tot unde am fost n-am vazut lubrifiant si am trecut si pe la Medicover. Sincer cred ca din cauza freneziei cu care se recomanda aceste contoale multe femei le evita. Sunt dr care monitorizeaza sarcina cu maxim 2-3 tuseuri vaginale in 9 luni si altii care la fiecare vizita te pun cu picioarele in tavan. Asta pt. ca nu exista ecograf bun in multe cabinete ca sa verifice starea colului ecografic, nu tactil. Oricum, nu am nimic cu dr sau spitalele din Romania dar eu sunt de parere ca niste departatoare de metal folosite prea dur pot sa faca mai mult rau decat bine. Deci mai bine te controlezi mai rar ca sa eviti obiectele contondente, nu? Cred ca aici se cramponeaza de un instrumentar si niste tehnici arhaice, din comoditate sau din lipsa de bani. Asa si epiziotomia se face pe banda desi in afara, multe tari o folosesc foarte rar.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nici eu n-am vazut sa foloseasca departatoare de plastic, de lubrifiant ce sa mai vorbim. Si e chiar neplacut, dar asta e, pentru sanatate rabd alea cateva minute cat dureaza.

Nicole eu stiu ca n-ai ce cauta cu degetul inauntru inainte de vizita la gine, nici macar cu apa caldutza. Speli exteriorul cu apa si sapun si gata. Asa si la exudatul faringian ti-ar da voie sa bei apa, dar nu-ti da voie absolut nimic.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput