PAP test

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Imi permit sa va dau mai multe informatii despre testul Papanicolau, accesand acest link http://www.reclamamascataatentie/infertilitate/papanic.htm

Cu mult drag, Nana.

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Imi permit sa va dau mai multe informatii despre testul Papanicolau, accesand acest link http://www.reclamamascataatentie/infertilitate/papanic.htm

nu merge linkul :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Annie, probabil contravenea site-ul respectiv cu regulile forumului. Dar pot sa dai o cautare pe google dupa "test PAP" ca sa afli informatii suplimentare.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

da, alynutza, am gasit tot ce era mi-ati spus si voi
inca nu-mi vine sa cred cat de important e testul si ex-dr meu niciodata nu ma sfatuit sa-l fac...
cert e ca acum nu-mi mai este frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Annie, ma bucur ca nu-ti mai este frica, nici nu aveai de ce. Asteptam sa ne spui rezultatul si de acum sa repeti testul in fiecare an, pentru ca nu merita sa ne neglijam sanatatea.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Poate imi recomandati si mie o clinica unde pot sa fac un Papanicolau si sa fie rezultatul sigur. Mi-a fost facut in sarcina la cabinetul dr. cu care am nascut dar nu mi-a prezentat incredere. Eu stiu la ce laborator l-a prelucrat? Oricum, ma gandeam la Diagnosis sau Medlife.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu l-am facut la Medicover si a fost super ok, le lucreaza la Micomi, clinica foarte buna din cate stiu eu

Annie aceeasi problema mi-am pus-o si eu, mi-era frica sa nu impiedice cu ceva steriletul, dar n-a fost nici o problema.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Primul PAP test l-am facut in 2003. Dar nu va puteti imagina cata durere a trebuit sa indur. M-a durut foarte tare incat imi vine sa lesin. Eu nu stiu ce d-zeu mi-a facut aia ca dupa sangerasem chiar. Acum cand am ramas , la primul control care am fost doctorita vroia sa-mi refaca testul. Primul raspuns a fost nu ca mi-e frica, daca face rau copilului.....eram terorizata. Ea m-a calmat, mi-a zis ca nu ma va durea, ca nu-si explica ce-a putut sa-mi faca aia de data trecuta. Si sincer nu m-a durut absolut deloc a durat putin, fata de cele 10 minute de data trecuta si nici nu am sangerat. Eu nu stiu ce d-zeu facuse ailalta. Acum pe 27 trebuie sa iau rezultatul.

DANA 8 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Asa am patit eu la un control in sarcina la o doctorita in spital la Colentina. O cheama parca Popa, o macelareasa si auzisem de bine de ea. Am facut prostia sa-i dau spaga dupa control, nu inainte si s-a purtat oribil. M-a durut controlul in sine si Pap-ul, normal. Nu am devenit pacienta ei ca doar nu eram. Oricum nu stiu ce sadism este asta cu departatoatele alea pe care le tine asistenta si parca am fi iepe, nu femei. Am citit ca in alte tari sunt de plastic si se dau cu lubrifiant, ca de... nu te lubrifiezi natural la gineco.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Fetelor,eu nu mi-am facut niciodata test Pap.dar tot citind pe aici m-am decis sa merg si eu si sa fac mai multe investigatii.
Voi unde credeti ca ar fi cel mai indicat sa merg?Eu ma gandeam la Cantacuzino sau Medicover.Vreau sa lucreze cu un laborator sigur si sa nu dureze prea mult.
Am 30 ani,2 copii si un medic ginecolog care de cate ori ai spun sa-mi recomande ce investigatii sa fac ,zice ca sint fata tanara si sa nu ma mai gandesc la prosti
Eu care sant fricoasa mi-a convenit raspunsul, dar acum sint mai decisa ca niciodata.

Multumesc si sanatate multa

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput