Yahoo Mail - noua versiune

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Am instalat si eu sau mai bine zis am vrut sa instalez noul mail am reusit dar nu merge cu brownserul pe care il folosesc eu, eu folosesc opera si cu asta nu merge decat cu explorer,netscape,mozillasi firefox cu opera nu este compatibil

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Brenda, nu cred ca il ai, chiar daca e acelasi calculator. Mai incearca odata.
Gabbriela sa stii ca am gasit butonul de photos numai dupa ce am schimbat iar din UK in SUA acolo in profil unde, printre primii pasi ne indicai tu (scuze, nu mai stiu exact cum se numeste sectiunea aia). Nu aveam nici o sectiune Communities si nu exista al naibii buton defel. Acum am in continuare versiunea Beta, chiar daca, cum spuneam, am renuntat la Yahoo UK.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

brendamitran, nu ai si tu noua versiune, trebe sa o instalezi, urmeaza pasi de la inceputul subiectului scrisi de mine, dupaia schimba inapoiie din yahoo uk in ce aveai inainte. Asta dupa ce iti instalezi noul yahoo beta mail. Cand iti ofera tranzitul acela prin obtiuni sa te invete sa il folosesti, efectiv inchide acel mic chenar de la X, nu e nevoie sa mergi prin toti pasi aceea.
teodora35, nu stiu daca e sau nu e compatibil si cu Opera. incearca sa il instalezi si vezi ce se intampla.. daca iti da sau nu voie.
aissa, scriam la inceputul subiectului sa treci de la yahoo uk la ce aveati inainte dupa ce ati reusit sa instalati yahoo beta mail.
bine ca ai reusit...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eeeehhhhh......am o mare problema.....cind am ajuns pe mailul meu la aceeasi etapa,cu "click me,then drag and drop me in the "Mom" folder"....eu am inchis,n-am mai mers mai departe cu instalarea....

Acum nu vrea sa ma mai ia de unde am ramas,imi intra in yahoo beta,dar nu direct....nu mai inteleg nimic....daca vreau sa-l instalez,imi apare direct pagina de mail,ca si cind ar fi instalat......desi,repet,am abandonat.........

BRENDA

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

incearca sa il reinstalezi de la capat, urmand pas cu pas din primul post cand ajungi acolo unde incepe explicarea cum sa folosesti noile obtiuni apasa TAKE ME TO MY MAIL, dupaia te intreaba iara daca vrei sa te duca la mail sau sa iti arate explicatiile, apasa iara TAKE ME TO MY MAIL si gata ai scapat de instructiuni.
dupaia mergi iara cu aceiasi pasi ca si cum ai instalat noul yahoo beta mail si schimbi din yahoo UK in ce aveai tu inainte yahoo US sau marog ce aveai tu acolo.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

mie nu-mi place....m-am obisnuit cu cel vechi,....de, sunt mai conservatoare , nu-mi plac schimbarile .....cum revin la yahoo mail cel vechi????? ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

hai ca am reusit....nici pe mine nu ma incanta cine stie ce,dar cred ca e chestie de obisnuintza....

BRENDA

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

mie nu-mi place....m-am obisnuit cu cel vechi,....de, sunt mai conservatoare , nu-mi plac schimbarile .....cum revin la yahoo mail cel vechi????? ma ajuta cineva?

acolo sus in stanga unde e numele tau si ai si butonu de Sign Out, My Account este si Switch Back. Apasa pe Swich Back, dupaia apasa Switch to Original yahoo! mail.

si gata

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Gabbriela cu explorer se deschide pe noul mail iar cu opera pe cel vechi

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

multumesc Nicole

Mergi la inceput