Yahoo Mail - noua versiune

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am uitat sa spun cum sa obti nou yahoo beta in caz ca nu esti invitat... iacata...
Login to Yahoo Mail. = intra in contul de yahoo cu parola si ID-ul tau
Select Mail Options. =apasa Mail Options
Select Account information from the left panel. =apasa account information din meniul din stanga
Go to Member Information > General Preferences > Preferred Content. =mergi la Member Information dupaia General Preferences dupaia preferred content
Select Yahoo UK. =alege yahoo UK din lista
Select Finished. =apasa finished, dupaia trebe sa apesi si ca acepti noi termeni
Go to Yahoo Mail. = mergi la yahoo mail
A page will be displayed that says “It’s the New Yahoo! Mail Beta… and you’re invited.” =pagina a arata in loc de mail o pagina noua unde scrie “It’s the New Yahoo! Mail Beta… and you’re invited.”
Click on “Try Beta Now”. =click pe "try beta now
You can then change your Preferred Content setting back to normal by repeating the steps above. =poti dupaia sa iti schimbi preferintele la loc urmand aceeas pasi "cel de yahoo uk se refera "

urmand pas cu pas cum am sc mai sus, cand ajungi acolo unde incepe explicarea cum sa folosesti noile optiuni apasa TAKE ME TO MY MAIL, dupaia te intreaba iara daca vrei sa te duca la mail sau sa iti arate explicatiile, apasa iara TAKE ME TO MY MAIL si gata ai scapat de instructiuni.
dupaia mergi iara cu aceiasi pasi ca si cum ai instalat noul yahoo beta mail si schimbi din yahoo UK in ce aveai tu inainte yahoo US sau ma rog ce aveai tu acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Stii unde ma impotmolesc?

A page will be displayed that says “It’s the New Yahoo! Mail Beta… and you’re invited.” =pagina a arata in loc de mail o pagina noua unde scrie “It’s the New Yahoo! Mail Beta… and you’re invited.”
Click on “Try Beta Now”. =click pe "try beta now
You can then change your Preferred Content setting back to normal by repeating the steps above. =poti dupaia sa iti schimbi preferintele la loc urmand aceeas pasi "cel de yahoo uk se refera "

Deci, aleg yahoo UK ... dar nu imi apare pagina si mesajul de care scrii tu ...

Oricum, nici cu yahoo photo nu am reusit pana la urma ... ori sunt eu toanta, ori nu se poate folosi inca in Italia versiunea asta noua a yahoo (in totalitate).

Dar la cealalta intrebare poti sa ma ajuti? Aia cu internet explorer?

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Nu, nu, nu .... ce toanta !!!!!!!!!!!!!!! Am reusiiiiiiiit !!! Eu alegeam yahoo US in loc de UK ... din graba. Acum ma duc sa-l studiez.

Deci, Gabriela, ramane valabila numai intrebarea cu internet explorer.

Petronela

Mergi la inceput

To switch to interfaces in other languages, select Internet Options... on the Tools menu. In the Internet Options dialog box, select the General tab and click the Languages... button. In the Language Preference dialog box, click the Change button. In the Menus and Dialog Boxes dialog box, select a language from the drop-down list. You can click the Add... button in the Menus and Dialog Boxes dialog box to connect to Microsoft’s Web site and install other languages.

uitate la poza sa iti fie mai clar...

daca trebe sa traduc sa imi spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Gabriela imi apar pozele foarte mari si trebuie sa cobor in jos cu mousul sa le vad pe bucati, am incercat sa dau click direct sus pe titlu si imi da download, eu nu vreau sa le bag in pc, doar sa le vad direct din mail In mailul vechi le vedeam fara sa le bag in pc. Ce trebuie sa fac?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Gabriela, aia am facut si eu ... da' nu merge ... tot in engleza am. Acum cred ca trebuie sa dau restart daca nici asa nu merge ... ma descurc eu si in engleza numai ca ma obisnuisem cu italiana.

Petronela

Mergi la inceput

pet.cost2005, numai asa stiu sa schimb limba, altfel nu stiu... poate Catalin, Dante01 sau Marius te pot ajuta mai mult.
www.alanwood.net/unicode/explorer.html" target="_blank">citeste pe aici... poate vei reusi ... trebe sa plec sorry nu mai pot sta pe DC azi

maraki Pozele in mail, sunt la marimea la care sunt trimise la tine... daca sunt foarte mari apar mari, nu ai cum sa schimbi asta, daca pozele sunt mai mici atunci apar mai mici... cand dai click pe nume nu trebe sa dai save, dai open si se deschide poza o vezi dupaia o inchizi si gata, nu e salvata in PC.
Singura solutie pt poze mai mici e sa le ceri celor ce iti trimit sa micsoreze pozele inainte.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Nu-i nimic, Gabriela. Iti multumesc oricum si pt. informatiile de pana acum.

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Gabriela merci pt. raspuns, pozele ai avut dreptate ca sant foarte mari dar ca sa deschid cum spui tu nu am open, apare doar Download atachment si cancel . Am trimis aseara niste poze si am vazut ca mi le arata frumos in sir indian

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

maraki, dupa ce apesi Download apare obtiunile de open sau save.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput