Yahoo Mail - noua versiune

Yahoo Mail - noua versiune | Autor: Gabbriela

Link direct la acest mesaj

Va recomand noua versiunea de la yahoo mail, e super, mie imi place ... o tot forfotez de o ora si inca nu i-am gasit nici un defect .
imi place ca e mai usor de lucrat cu ea si are chiar si optiunea sa iti verifice ce ai scris de greseli in mai multe limbi, printre care si româneºte

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am uitat sa spun cum sa obti nou yahoo beta in caz ca nu esti invitat... iacata...
Login to Yahoo Mail.
Select Mail Options.
Select Account information from the left panel.
Go to Member Information > General Preferences > Preferred Content.
Select Yahoo UK.
Select Finished.
Go to Yahoo Mail.
A page will be displayed that says “It’s the New Yahoo! Mail Beta… and you’re invited.”
Click on “Try Beta Now”.
You can then change your Preferred Content setting back to normal by repeating the steps above.

Daca trebe sa traduc sa ma anuntati.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Da, si mie imi place mai mult. Mai ales ca acum pot sa scriu mesajele cu Bookman *LOL*

Imi placea insa PhotoMail, per sa fie accesibil si in noua versiune.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

ca sa te intorci dupaia la tara care era inainte nu yahoo UK urmaresti aceeas pasi si schimbi treaba e rezolvata.

Pe ala cu photo mail nu am incercat.. zici ca e misto?

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Yahoo Mail mi se pare ca are o interfata prea colorata, prea incarcata, obositoare.

Tocmai de aceea am fost curioasa ce e cu acest beta, si m-am uitat.

Da, e un pas inainte

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

http://photomail.mail.yahoo.com/

quote:
Originally posted by Iubika

Da, si mie imi place mai mult. Mai ales ca acum pot sa scriu mesajele cu Bookman *LOL*

Imi placea insa PhotoMail, per sa fie accesibil si in noua versiune.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

gata ... am gasit ceva ce nu imi place la noul yahoo mail... nu mai exista optiunea sa iti salvezi toate pozele ce le primesti pe mail in yahoo photo, trebe salvate in PC dupaia puse pe yahoo photos....

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu nu stiu cum sa vad pozele in intregime cand deschid mailul.Doar daca le salvez in pc le pot vedea,in rest trebuie sa cobor cu mousul ca sa vad poza incet, incet..intelegeti ce spun...deci cum trebuie sa fac?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Gabriela, m-ai dat gata ... abia ce m-am chinuit cu noul yahoo foto ... acum sa-mi mai prind urechile si cu noul yahoo mail. Am sa-l incerc ... sa vad daca reusesc!

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

nu prea inteleg.. sunt pozele foarte mari si nu apar in intregime si trebe sa le vezi pe bucatele sau nu se incarca poza in intregime in e-mail?
Acolo sus unde scrie attach si e numele pozei poti da klik, dupaia open si apare poza in intregime.

pet.cost2005, deci ... tie iti place noul Yahoo Mail? Mai are multe noi pe la yahoo

quote:
Originally posted by maraki

Eu nu stiu cum sa vad pozele in intregime cand deschid mailul.Doar daca le salvez in pc le pot vedea,in rest trebuie sa cobor cu mousul ca sa vad poza incet, incet..intelegeti ce spun...deci cum trebuie sa fac?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Exact asa cum am prevazut ... nu reusesc sa ajung la noul yahoo mail. Deci, ma impiedic pe undeva si nu am reusit decat sa instalez noul internet explorer 7 ... si acum am cam tot in engleza ...ceea ce nu ma bucura deloc. Inainte aveam in italiana si intelegeam mai bine. Deci, gabriela, tot la tine vin sa cer ajutoooooooor !!!!!!
Intai, poti sa imi traduci indicatiile date mai sus pt. noul yahoo mail ... nici nu stiu, in romana, italiana ...
Si apoi: cum fac sa imi apara internet explorer in italiana?

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput