Voi le vorbiti copiiilor despre sex?
Cand le-ati vorbit prima data copiilor despre sex? sau depre cum au venit pe lume? Ce credeti ca ar trebui sa stie la varsta asta?
Intreb ca ma astept din zi in zi sa ma intrebe Andrei si nu prea cred ca stiu ce sa-i rapund.
De fapt mi-e un pic teama de momentul respectiv.
De vazut mai vede pe la televizor, desi schimb postul cand e o faza mai "fierbinte". De intrebat nu ma prea intreaba inca dar ma gandesc ca-i destul de mare (8 ani si 7 luni).
Raspunsuri
corinadana spune:
Ralucamea are 7 ani. AZI are 7 ani! Stie deosebirile intre fete si baieti, stie cum vin copiii pe lume. Am citit carti pe aceasta tema scrise special ptr fetite si mamici de fetite. Mai era varianta ptr baietei.
Si apoi discutam pe tema asta.
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
mirelam spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Ralucamea are 7 ani. AZI are 7 ani! Stie deosebirile intre fete si baieti, stie cum vin copiii pe lume. Am citit carti pe aceasta tema scrise special ptr fetite si mamici de fetite. Mai era varianta ptr baietei.
corinadana mama Ralucai
La multi ani pentru Raluca. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
Sa-ti aduca numai bucurii
corinadana spune:
Multumesc Mirelam !!! Si voua sa va traiasca Andrei!
corinadana mama Ralucai
corinadana spune:
Multumesc Mirelam !!! Si voua sa va traiasca Andrei!
Mai bine incearca tu sa i explici decat sa afle de pe la copii ca cine stie ce prostioare afla.
corinadana mama Ralucai
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by corinadana
corinadana mama Ralucai
La multi ani sa-ti traisca fetita si sa va bucurati de ea!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
CristinaT spune:
quote:
Initial creeata de mirelam
Cand le-ati vorbit prima data copiilor despre sex? sau depre cum au venit pe lume? Ce credeti ca ar trebui sa stie la varsta asta?
Intreb ca ma astept din zi in zi sa ma intrebe Andrei si nu prea cred ca stiu ce sa-i rapund.
De fapt mi-e un pic teama de momentul respectiv.
De vazut mai vede pe la televizor, desi schimb postul cand e o faza mai "fierbinte". De intrebat nu ma prea intreaba inca dar ma gandesc ca-i destul de mare (8 ani si 7 luni).
Mirela, mamica lui Andrei
Nu am vorbit inca deloc.
Oana inca mai crede ca esta barza desi eu nu am spus asa ceva. De ex zilele trecute a aflat ca mamica unei colege de scoala va avea un bebelus. A venit acasa si ne-a spus ca maine va veni barza si la noi.
Singurul lucru pe care il discut de cate ori am ocazia este ca toate lucrurile trebuiesc facute la timpul potrivit mai ales sexul.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Cristina_C spune:
Voi cum credeti ca ar trebui facut? Daca e baiat sa vorbeasca tatal cu el si, daca e fata, mama?
La noi nu se pune deocamdata problema, nici nu merge inca la scoala. probabil momentul o sa vina candva, in clasele primare(7-10 ani).
Acum, tot ce stie este ca mama si tata l-au facut mic de tot si l-au pus in burta la mama sa creasca. Dar, cum era de asteptat, a pus intrebarile cheie: "din ce l-au facut mama si tata? ", "pe unde l-au pus in burta?", "pe unde a iesit din burta?". I-am spus c-o sa-i raspundem cand o sa fie mai mare
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
corinadana spune:
Multumesc CristinaT si voi sa cresteti mari si Oana sa fie prima la scoala.
CristinaC eu i am zis Ralucai ca bebele iese pe pasarica sau daca nu poate asa doctorul taie burtica lui mami si scoate bebele.
Pupici!!!
corinadana mama Ralucai
corinadana spune:
CristinaC si cartile de care scriam mai sus erau fete si mamici de fete si baieti si mamici de baieti. Deci mamicile erau in ambele variante ale cartii.
corinadana mama Ralucai