ziua de nastere
Am si eu o intrebare simpla: cum serbati la gradinita grupa mica ziua de nastere a copilului? Duceti bomboane, duceti altceva? Ma gandeam la prajituri, dar sa nu zica ceva mamele celorlalti copii... Nu stiu fiecare ce are voie...
Multumesc,
Livia
Raspunsuri
lala spune:
1-2 cutii cu bomboane (sigilate, cu data de expirare vizibila) si fursecuri, prajiturele luate in aceleasi conditii. Educatoarea il ajuta sa le serveasca la masa de pranz langa desert
Ana68 spune:
Livia,eu una m-am gandit sa comand un tort de fructe,pentru ca acasa nu am avea loc sa invitam copilasi ...La fiul meu am dus tort in fiecare an.Bucuria e mai mare cand ii canta colegii si cand se simte "omul zilei".Am intrebat la doamnele educatoare si mi-au spus ca aproape toate mamicile fac asa,cu tort si dupa masa de pranz,grupa unde e sarbatoritul mai ramane un pic la sala de mese,iar doamnele care au grija lor se ocupa de ei sa ii serveasca.Poate e un pic mai scumpa metoda asta,dar mie una mi se pare mai eficienta.In plus o sticla,doua de suc neacidulat si...veselie cat cuprinde.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
silvana_salajan spune:
Buna, eu nu stiu ce sa zic, fiecare mamica simte altfel. Eu una sunt impotriva tortului inca din grupa mica. Pai abia la majorate aduceau copii tort colegilor, dar vad ca moda s-a schimbat. Ma intreb ce vor duce in clasa a XII-a?Nu uitati ca pretentiile cresc pe masura ce copilul creste.Dupa parerea mea, o punga cu bomboane si o sticla doua cu suc, sunt suficiente.
lorena_andreianu spune:
Si eu am pus problema si s-a rezolvat in felul urmator:
Fiu-meu are ora de bucatareala saptamanal. Vineri cand a fost ziua lui au facut ei tortul. Stiu cucoanele ce sa puna. A iesit o pleasca, dar macar s-au amuzat toti.
Suplimentar am dus o punga de bombonici Kinder Shokobon pe care a fost bataie!
Incercati sa vorbiti la bucatarie sa faca ceva. Si aici se pune problema alimentelor aduse din afara.
Distractie placuta! si asteptam poze!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Karina spune:
Livia, din cite am auzit eu, in Bucuresti se practica aducea torturilor la gradinite.
Ideal ar fi sa faci un tort (de mere e cel mai recomadat pt. copii de virsta mica), dar daca n-ai timp, poti comanda unul la o cofetarie de care sa fii sigura ca toate ingredientele sint proaspete. Iti pot recomanda cofetaria Piticot, de unde eu cumpar torturile de cind s-a nascut Bogdan la toate zilele de nastere. Bine, asta nu inseamna ca si el a mincat mereu ![]()
Silvana, te inteleg, dar depinde si de gradinita. Daca toti copii isi serbeaza ziua cu tort, nu poti sa nu faci si tu la fel, ca altfel copilasul tau se va simti prost.
Si iti garantez ca la scoala nu vei mai duce tort ci tot bomboane, ca pe vremuri, ca la scoala nu ai unde sa tii tortul, n-ai farfurioare, lingurite, paharele, etc. Da, poti duce de unica folosinta, dar ai sa vezi ca nimeni nu va face asa. Poate cei cu fite isi vor duce colegii la McDonalds, dar nu toti parintii isi permit asa ceva.
Daca cei de la gradinita permit, din pacate nu ai ce face. Eu una zic ca n-o sa pateasca nimik de la o feliuta de tort si un paharel de suc. Ma gindesc ca din acelasi tort papa si sarbatoritul, asa ca parintii lui sint probabil atenti ce cumpara. Poate sint naiva, dar asta e...
Daca ai vedea nebunia de la gradinita cind e ziua vreunui prichindel ! Asa o fericire generala !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Tine aripioara asta, voinice
Cristina_C spune:
[quote]Originally posted by Karina
Daca toti copii isi serbeaza ziua cu tort, nu poti sa nu faci si tu la fel, ca altfel copilasul tau se va simti prost.

Karina
+ Bogdanel 
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Tine aripioara asta, voinice
[/quote
Exact.
De astsa e bine sa intrebi educatoarea si celelalte mame ce se obinuieste.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...