Mereu aceeasi educatoare sau mici variatii?
Aici, in timpul anului de gradinita mai sunt vacante mici - de o saptamana, doua, cand iti poti trimite totusi copilul pentru ca raman, din patru, doua grupe de servici -si se face prin rotatie. Eu am ales sa-l inscriu pe Robert desi nu vor fi de fiecare data persoanele cu care s-a obisnuit zi de zi - educatoarele si copiii. De fapt ei au oricum o zi pe saptamana "de vizita" cand grupa lor se intalneste cu o alta grupa si deja le cunoaste pe educatoarele celelalte si ii cunoaste si pe copii. La inceput ma gandeam c-ar putea fi derutant pentru el, dar acum cred ca i-ar prinde chiar bine d.p.d.v al socializarii sa stea si cu alte educatoare decat ale lui, cu alti copii decat cei din grupa... Voi ce spuneti?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Raspunsuri
Amaya spune:
Cristina si aici sunt perioade cand una dintre educatoare este in concediu si in aceasta perioada vine o alta educatoare. La fel, la masa de pranz, vine o a treia educatoare sa ajute la hranitul copiilor (baietelul meu este la cresa). In ambele cazuri, baietelul meu cel putin, a acceptat cu usurinta persoanele noi si chiar le-a indragit.
Oana
22+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Cristina_C spune:
Nu sunt prea dese, la cateva luni. De ex. cele mai apropiate sunt la inceputul lui noiembrie si la jumatatea lui februarie, apoi in aprilie si iunie. Si, oricum, macar o data, o sa-i vina randul si educatoarei lui.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
annablue spune:
quote:
Initial creeata de Cristina_C
Aici, in timpul anului de gradinita mai sunt vacante mici - de o saptamana, doua, cand iti poti trimite totusi copilul pentru ca raman, din patru, doua grupe de servici -si se face prin rotatie. Eu am ales sa-l inscriu pe Robert desi nu vor fi de fiecare data persoanele cu care s-a obisnuit zi de zi - educatoarele si copiii. De fapt ei au oricum o zi pe saptamana "de vizita" cand grupa lor se intalneste cu o alta grupa si deja le cunoaste pe educatoarele celelalte si ii cunoaste si pe copii. La inceput ma gandeam c-ar putea fi derutant pentru el, dar acum cred ca i-ar prinde chiar bine d.p.d.v al socializarii sa stea si cu alte educatoare decat ale lui, cu alti copii decat cei din grupa... Voi ce spuneti?
Cristina,
mama lui
Cresc...
Mie mi se pare chiar OK, pentru ca este o variatie care la varsta lor prinde bine (atata timp cat nu dureaza prea mult si ei revin apoi la situatia cunoscuta ca "normala").
Eu zic ca le da sansa sa se obisnuiasca cu "ruperile de ritm", dar daca sunt prea multe le poate afecta senzatia de siguranta data de rutina.
Oricum, depinde de varsta copilului si de situatie.
Ana
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata