Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi bine ati revenit! felicitari pentru inaintatul lucrarilor...asta e cea mai buna faza. si tie multe pentru scapatul de cele 8 kg....ai vointa nu gluma!
Mihaela nu am inteles ce e cu citatul ala de la Lia...am zis de atunci ca asa facem si noi dar ca dureaza maxim 10 minute statul jos si jucatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mai tineti minte cand ma vaitam pe acilea ca se trezeste mandra din 2 in 2 ore noaptea (cateodata din ora in ora) ca sa vada daca sunt la post!? Ce dor mi-e de vremurile alea bune....:)))

Vrabiuta, eu cand plecam prin strainataturi desi aveam ocazia sa dorm neintoarsa toata noaptea ma trezeam la program, la doua ore faceam oki...hehehe

Ea a dormit asa de cand se stie, ma obisnuisem. O adormeam in brate leganata (mergand prin camera) si cand se trezea noaptea maraia si eu o culcam la loc...in patut!
Acum am mutat-o din patut, nu o mai adorm in brate iar noaptea cand se trezeste nu o mai iau sa o plimb prin camera...Si cred ca se revolta.
Problema e ca din patul mare se da fara probleme jos, pleaca prin casa si colinda si-si cauta jucariile, ma trage de mana sa vin cu ea.
Si la 4.30 dimineata ma dau cu capul de usi...:))))

Asa ca am decis (la 5 dimineata am facut consiliu de familie) ca e cazul sa o lasam in porcii ei ca stresam copilul inutil adormindu-l cu forta. Eu cred ca are o pata pusa si n-as vrea sa ramana cu ea. Trebe sa vad cum o rezolvam...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Gabi, felicitari pentru cele 8kg! Bravo!
Succese in continuare cu santierele...:)

Dana, sanatate lui Vic. Dar de ce zici de probleme (adica in afara de gatul prastie)?! Vigantol si Ca cred ca ii da mai mult preventiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ia zi, poate-mi amintesc dac-ashe fu si la mine

quote:
Originally posted by roxanaz

quote:
Originally posted by carmenp
io am fost mama purtatoare, iaca nu ma stiu care cum am stat la momentu` faptei ca v-as zice

io stiu da ce conteaza? tot mama purtatoare am fost
Cristal imi pare tare rau de programu vostru de somn nu stiu ce sa zic....doar sa tin pumnii sa hie mai bine.
na ca sterg pozele cu fata si profilu, io v-am zis sa nu ma altoiti
Nora sh-aci e misto de tot, dupe-amiaza ma destrabalez si io ca se deschise un carrefour maaaare si mistoooo (ca feeria din baneasa ca dimensiuni) si abia astept sa il colind

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

danule, pupam vic, sa va puneti rapid pe picioare
norok cu moldovencele mele de ma mai complimenteaza, iaca am sa listez la scara mare si-mi lipesc pe oglinda de la baie s-o citesc cind ma-apuca starea aia de betty mica, urita si proasta
cristal&vrabiuta, pupam la voi, cre` ca periodic si maica-mea poate fi trecuta pe listuta
bey, de citeva zile nu simt suflu de vrajitoare p-acilea, hmmm

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

quote:
Originally posted by cristalina
Dar de ce zici de probleme (adica in afara de gatul prastie)?! Vigantol si Ca cred ca ii da mai mult preventiv...

Monica, Vigantol nu ne-a mai dat de multisor. La ultimul control, pentru gardinita, ne-a recomandat 4 picaturi pe zi. Acum la control i s-a parut ca are probleme cu torsul, ca ar avea cavitatea marita (???) si a recomandat 6 - 7 picaturi pe zi... Io nu stiu daca trecerea asta brusca are vreo reelvanta, ce se intampla daca ii dau prea mult vigantol... Astea "e" raspunsurile care ma macina...

bre, am de treaba o claie, da' am un chef si o durere de cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

cristalule - chiar ca ne luam de mana, si io tot asa ma trezeam oriunde as fi fost. cu exceptia ultimei plecari, cand n-am dormit doua nopti in aceeasi tara si eram terminata de oboseala. pe ce parte adormeam, pe aia ma trezeam dimineata. parca nici asa nu-i bine

carmen - subscriu si eu la lista de admiratori. asa ochi, mai rar!!!

dana - eu nu i-am dat lu' fii-mea nici vigantol, nici calciu. niciodata, de cand s-a nascut. la cat lapte a baut ea de la mine si cat a stat pe-afara cu zilele... am zis ca n-are rost. si acuma bea cam 1L de lapte pe zi. la control cica n-are nici un fel de probleme (pediatra nu m-a intrebat daca ii dau picaturi si nici eu nu i-am zis). stiu ca mult vigantol scade pofta de mancare, au patit-o mai multe mamici (cred ca diana21 iti poate spune mai in detaliu ce si cum). io zic sa nu te stresezi prea tare cu picaturile, da' tu nu te lua dupa mine.

pe mine la birou m-au capiat cu treburile, dar acuma sunt in greva. stau pe forum juma' de ora sa vad care face apoplexie.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

[quote]Originally posted by polux

Mihaela pupam micul Picasso, mare curaj pe tine sa-i dai pe mana tempera.

Daca l-ai fi vazut ce frumos picteaza, si cum spala pensula in apa apoi schimba culoarea si le numeste pocit pe fiecare i-am facut ceva poze dar sunt APS si deci trebuie developate apoi scanate. Oricum in poze picteaza si cu sora lui la masa, dar cand e singur are un scaun (de bucatarie) pe post de masa direct pe linoleu sa nu am surprize.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Eu ii dau vigantol Mariei 2-3 picaturi pe zi (cand imi aduc aminte)...cred ca am sa-i dau in lunile cu "r" pana la scoala...
Dar nu din cauza ca ar avea ceva.

Si eu m-am dus la nenea doctorul sa intreb daca nu i se pare ca Maria are coastele cam evazate si a zis ala sa las copilul in pace. Vigantol i-a dat insa, 8 picaturi cand 1 an si jumate.
Si acum mi se pare ca are coastele cam evazate. Si Maria e zdravaioara. Ma gandesc ca la Vic se vad si mai si, nefiind tocmai solid...:)
Eu nu cred ca 7-8 picaturi scad pofta de mancare (eu i-am dat cam cand avea cate kg are Vic acum). Probabil ca la doze mai mari e problema.
Aici imi dau cu presupusul (insa la urmatoarea vizita la doftor il pun sa se uite la coastele Mariei!!!)

Eu m-am tot uitat pe la astea cu supradoza de vit. D cand ii dadeam Mariei 8 picaturi si nu am gast nimic alarmant...am continuat sa-i dau pana a venit vara si a facut 2 ani.

Hai ca ma intinsei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci mai traiesc ... dar adancita in munca, inca ... aceasta perioada cu muncile imi aminteste perioada gravidoasa ... cand intr-o zi am plans de nervi si m-am dus acasa cu toate cele 100 de kile
Deci, din amintiri:
Sanatate lui Victor !!!
Pako - nu am vazut link-ul cu burtica, poate din cauza de belele la ochi ... dar te rog sa mai trimiti link-ul !!! Sa admir si eu timisorencele frumoase !
Lia - si Mitzura - bagati poze mey !
Kim - pupam buba de la cazatura Si tot vroiam sa te intreb cand mergeti sa mai faceti analize , cum se recomanda in USA ?
Vrabiuta - ma bucur ca ti-a placut jucaria, eu nu am apucat sa cumpar Sapientino, pui o poza cu mandra mica si jucaria respectiva ??
Nora - am tot vrut sa zic ce frumoasa e fiica ta !!! Si mogaldetul mic are o mutra ... o smecherie de baietel frumos !
Cristalina - tu ai dureri de gat sau mandra ???
Leeloo - spor la constructii !
Roxanaz - mai pui link cu poze, plssssssss ...
PhilipAndreea - muuulta sanatate !
Carmenp - vazut si admirat petrecaretii

Mey, eu merg luni la eco abdominala si sani. Ma doare crunt ceva la shale ... dar nu-mi dau seama, asa ca as vrea sa elimin rinichii si sa raman cu durere acuta de oase sa merg la masaje Deocamdata sunt la faza de neridicari din pat decat rostogolire si durere continua, parca mai mult dreapta ...
Giulia e bine sanatoasa, har Domnului, inca este in mania bulinelor

Sunt prin zona si astept poze
Pupam gasca !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput