Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 14
roller025 spune:
Raportul de dimineatza:
Vicu are gatul prastie. Nimic la plamani. Asa ca nu gradi pana luni. Din fericire nici antibiotice prescrise. Doar nurofen, calpol, mucosolvan si olinth (cu asta am o mica problema). Pe de alta parte dintr-o data mi-a crescut doza de vigantol la 6-7 picaturi pe zi si a prelungit cu o saptamana calciul. si ne-a dat suplimentar vit C... M-a pierdut si nu mai inteleg.... Deodata avem probleme? Mai caut niste raspunsuri...
Altfel:
Salutari la schimbul III
De cand postati retete de mancaruri m-am apucat iar de gatit. Puiul la sticla a fost bestial. Acu' astept reteta de dovlecei cu vinete si aia de ardei umpluti... Cred ca imi fac un dosar separat cu retete luate de aici... Si ce imi place nespus e ca ma mobilizati sa le fac...
Monica, pupe si program redus! Maria ta o sa poata lucra usor in ture de noapte... sau te pregateste de pe acum pentru telefoanele de dimineatza cand o sa o culegi de prin discoteci
In rest, am mai vazut niste poze rapide... Cam atat ca treaba e multa si shefu' nu-i in conced...
Spor!
roxanaz spune:
Danule sanatate multa si refacere rapida lui Vic. io scriu reteta da nu ma injurati daca steti gravide sau infometate pliiiiiiiiiz!
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la noi, am revenit pe meleaguri bucurestene...
La Predeal a fost super! Vreme superba, asa ca piticul s-a plimbat si s-a bronzat, a mincat si a dormit. Pe mine m-a vazut cam rar ca programul a fost destul de strins, dar am avut si eu vreme sa ma bucur de soare ca am avut si ceva activitati in aer liber. M-am intors cu o febra musculara de zile mari la piciorul sting si mina dreapta...si inainte sa calculati si sa vedeti de ce, va spun eu...am prestat o noapte intreaga de bowling...mie imi place tare, dar nu mai jucasem demult asa ca abia acum trag "foloasele"...
Acasa parca incep sa se mai aseze lucrurile, mai au doar de slefuit peretii si tavanul si apoi de dat 2 miini de vopsea. Azi vin sa-mi monteze si usa asa ca, daca sunt norocoasa, in weekend am scapat de zidarii din apartament!
Pe frontul 2, cel cu casa, se misca si aici lucrurile - am platit avansul si se pare ca saptamina asta incep excavatiile - Kim - ca tu ziceai sa te tin la curent - fii pe faza!
Oricum, cit au fost zidarii in apartament, Stefan a fost cel mai fericit - a stat numai dupa ei, cu minile si ochii la ce faceau...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
vrabiuta spune:
of, ca mult mai scrieti... nu apuc sa citesc tot niciodata.
dana - felicitari pentru acomodarea la gradi! cred ca o sa ii placa si la programul lung, cand o sa se cunoasca mai bine cu cei mici. lia pui e incantata de gradi, in weekend ma intreba daca plecam la gradi si nu a parut foarte entuziasmata ca ramanem cu totii acasa... asa ca suntem pe drumul cel bun. :-)
daria - din toate jucariile pe care le-am avut cand eram mica, eu jocul asta mi-l amintesc primul! imi placea tare de tot si m-am jucat neste ani buni :-) am vrut sa ii iau si eu liutei mici dar tati zice sa mai asteptam un pic. cred ca ii arat pozele cu giulia ca sa se convinga :-) pupici giuliei!
mitzu - zici ca v-a placut la circ? cei de la gradinita au iesire la circ cu piticii si nu stiu daca sa o trimit pe lia pui acolo sau nu. ea e super incantata de animalute, de muzica, dar se sperie de zgomotele foarte puternice. si am impresia ca la circ totul este foarte galagios... nu stiu daca sa o las sa mearga sau nu.
pupici tuturor puiutilor pe cucuie sa treaca mai repede. multa sanatate papadicilor si tuturor mucioseilor! si o zi frumoasa mamicilor!
cele mai frumoase
vrabiuta spune:
cristalule - ne luam de mana cu somnul... io pot sa numar pe degete noptile in care am dormit de seara si pana dimineata in ultimii doi ani. si oricum, cand nu se trezeste copilul, ma trezesc eu. din reflex. si o verific sa vad daca-i totul in regula.
de ex ieri noapte la ora 1 s-a trezit si a cerut lapte. nu-i problema, maica-sa incalzeste lapte cu ochii inchisi. da' dupa aia a vrut sa ne jucam cu joculetul (sapientino). i-am explicat ca e noapte si dormim, asa ca m-a rugat sa-i spun o poveste. "pe aia cu iatzusca si bocutza (creatie proprie, la care eu adorm garantat si copilul la fel). da' la ora aia nu stiam nici cum ma cheama si nici unde sunt, asa ca tot ce am putut sa fac a fost sa ma pun langa ea, in patul de o persoana, si sa adorm. copilul cred ca s-a resemnat si s-a culcat si el, dar partea asta nu mi-o amintesc. iar la 6 dimineata ne-am trezit cu totii fresh, iar eu cica m-am odihnit si sunt buna de mers la birou
cele mai frumoase
leeloo2004 spune:
Chiar ca vorbiti mult, oricum nu apuca azi sa va citesc din urma...iar in ce am apucat sa citesc am dat de niste retete de dulciuri, asa ca am abandonat cititul... Nu de alta dar de aproape 2 luni urmez o dieta care m-a ajutat sa scap pina acum de aproape 8 kg, asa ca...
Cristalule - deci ai ajuns pina la urma la echo si e totul ok. Ma bucur mult!
Mai, eu am noroc cu Stefan, el doarme bine toata noaptea (adica de la la 23 la 7:30; doar pe la 6 dimineata il apuca putin frecatul si caratul la picioare in spinarea lui tata-su, dar dupa asta adoarme la loc...doar ca el doarme cu noi in pat...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
La noi ceaiul e subiect inchis, el ceai n-a baut niciodata, nu-i place. In afara de scumpetea aia de ceai pliculewte anticolici, babydrink, n-a baut asa ceva.
Pai ce-i spui ca-i ceai eu il fac combinat il pun cu miere in sticluta de suc si e suc oricum are o culoare frumoasa rosu aprins si il bea.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
biluta28 spune:
Roxi, LIA A ZIS: Ia reteta noastra, functioneaza : intram in selgros cu copilu-n carut, asezat in fund, jos, dam o raita la sectoru jucarii, agatam o masinuta, apoi are treaba si sta acolo pana iesim, nu se cocoteaza afara
ziC CA SI LA NO FUNCTIONEAZA si in plus la final o ducem la loc (jucaria oricare ar fi ea) si o punem sa faca "nani" si plecam linistiti.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
g_ioana spune:
Cristalina,of,of,mai,mai,mandra mea imi ofera variatiuni pe aceasta tema,adica ieri noaptea s-a trezit doar de 2 ori,iar azi napte a marait din juma in juma de ora!Da' macar nu se trezeste decat la ora 7,strigand in gura mare"mamaaaa imbraca-te in pijamale!"
nora mama,noidua ochi am fost seectate aci pe forum,inneunesti nu alta daca vezi ochii Mariei de Cristaina sau a Giuliei de Daria,sau a lui Danutz de Lia,sau Liapui a vrabiutzei etc,etc,etc ca sa nu mai vorbesc de mamici unde conduce detasat Carmen!
Eu am ore si nu pot sa preumblu prin targ
gorodeii
aripile mele
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
nora mama,noidua ochi am fost seectate aci pe forum,inneunesti nu alta daca vezi ochii Mariei de Cristaina sau a Giuliei de Daria,sau a lui Danutz de Lia,sau Liapui a vrabiutzei etc,etc,etc ca sa nu mai vorbesc de mamici unde conduce detasat Carmen!
Eu am ore si nu pot sa preumblu prin targ
gorodeii
aripile mele
Asa este...o gramada de pui frumosi cu ochi superbi.Iar Carmen e ochita de mult si pusa pe podium.Doar ca eu de abia azi v-am vazut pozele (m-am uitat la asa multe ca am ametit si nu mai stiam pe care le vazusem).Na...si azi mi-ati cazut voi cu tronc,ce sa fac?
Apropo...vezi ca am la tine o cerere in asteptare,pe topicul de Iasi...poate iti pui apostila
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!