Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 13
g_ioana spune:
Neatza,neatza,mamaaaa ce frig e,brrr!!
Gata m-ati convins fac si eu tarta,deci sunt de cumparat di tate, blat, crema, fructe si gelatina,io ce mai trebuia sa fac???
Roxi eu cand am vazut poze intitulate fatza si profil am zis,hopa in sfarsit vedem si noi noul look al Roxanei si cand colo...
Am vazut niste tzucurei tare frumosi si elegantzi,si au niste ochisori pupa mama pe ei!!!!
Liliana hai ca ai scapat de data asta de exmatriculare!!!Hai ca am uitat,mi-a inghetat neuronul,merg sa cetesc din urma si mai revin
Edit:Felicia chiar asa il imbraca in rochitza??Eu recunosc ca-i cumpar haine di tate culorile:verzi,albastre,galbene,ca odata o baba ii zicea"vai ce baietzel frumos"!Imi inchipui ce mortala este Andreea cantand asa echipata!!!!
Nora te-a prins sotiorul sau sefa ca ne spui bancuri deocheate,ca vad ca esti absenta??
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
neatza
bey nu ma mai omorati cu pozele. pur si simplu nu am gasit mai multe, nu stiu unde disparura. mai scormonesc prin computer dar sa vedem ce gasesc.
acush m-am prins ca v-ati uitat si la cocaturi...alea-s o parte din pasca de anul asta. cozonacii incep sa ii fac mai incolo cand se raceste afara. acu'...tarte cu fructe cat or mai fi.
Liliana, Anca, Andreea bravo pentru semnarea condicii.
Liliana nu pot sa te ajut cu preturile alea....sorry. nu ai reusit sa dai de Kmy?
Anca spor la trebi....recupereaza, recupereaza!
Andreea imi pare bine ca esti spre refacere, sa te faci bine rapid! super Pupi cu asternutul cu winnie the pooh, si la noi e in topul preferintelor.
Ioana imi pare rau ca te-am dezamagit da nu a avut cine sa ma pozeze . eh, asta e, m-a luat gura pe dinainte.
Pasarike super poze! pupiceeeeei!
gata fug la treaba ca azi sunt cam busy....revin daca pot!
sa aveti o zi frumoasa!
alice2004 spune:
Bon dimine !
Mei, da scriserati ceva ... se vede ca s-a intors schimbul III !!! Ma bucur ca sinteti bine, fetelor ! Liliana, ! Din nefericire nici eu nu te pot ajuta cu raspunsuri la ce ai intrebat ! Sper sa rezolvi repede !
Roxi, hihii, si eu cind am vazut profil si fata m-am grabit sa deschis linkurile si sa te admir, dar am dat de tarta cu struguri !! Acum, am inteles ca ai facut ceva schimbari la look, dar nici chiar asa ! Noi tot mai asteptam sa te vedem !!!!
Andreea de pupi, ma bucur tare ca sinteti mai bine !
Carmen, vazut si eu pozici super !! Ca intrebai de Andrei, nu are vinatai pe fata, are un semn pe obrazul sting (din nastere), iar celalalt era urma de la o muscatura de tintar (nu stiu de unde naiba ratacit prin camera unde doarme).
Chiar asa, Nora pe unde-i ? I-o fi adus sotzu milionu ala de euro si acu are treaba la greu !!
Gata pe moment ... ma duc sa muncesc ceva si sper sa mai revin !
O zi minunata va doresc !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Neata!
Eu ma declar invinsa, azi ne-am trezit la 4:30...am incercat de toate, urlete, adormit cu forta...nu vrea. Asa ca ne-am jucat, am ascultat muzica...Distractie maxima. Ea sarea ca o bila prin casa si eu dormeam pe mine.
Asa ca eu o las sa adoarma cand vrea muschiu ei! Am zis!
Il las si pe barbat in pace ca-l trimiteam sa adoarma cupilu in brate (eu fiind incapacitata momental...). Se taraste saracu' si se tine de ziduri.
Acu' sa vedem cat ma tine...:))))
Toata lumea ma intreaba daca iese la aer suficient. Pai io zic ca da. Ziua de la 11 la 13.40-14 si seara inca o ora...Apai cat sa shada afara!?
In fine...io cu ale mele..cert e ca mi-e cam rau din cauza de nesomn. Sau oi fi gravida?!....hehehehe
Liliana, fusesi in forma...:)...Simpatica Adeluta, Maria se scrie si pe ea si il picteaza si pe taica-su...Il prinde ca se uita la stiri si-i trage cate un body-painting...hehehe
Tare banc...:)
De Adina nu stiu nimic...(gongutzoooo...la raport...:)))
(frigideru' e in asediu, da' nu prea am pofte...numa' o foame ...existentiala as spune!...)
Carmen, frumoase poze. Pupam tzucureii ca tare's dulcei...:)
Roxana, ete asa faci omu' sa se duca la usa cofetariei sa astepte sa se deschida......Ma luasi de dimineata cu poze d'astea?!...hehehe
Alice, cand am citit profil si fata eu ma gandeam ca ne arata cum e tuns Pat...:)))
Ioana, pentru ca ii sta tare bine si are verisori baieti de la care am primit hainute noi am imbracat-o mult pe maria in albastru...da' si cand e cu cate ceva roz intreaba lumea "ce face baietzelu'?!"...:)))))
Andreea(philip) pai 4D era mai mult de fitze, ca eu nu intelesei nimic din aia...si oricum am platit pentru o ecografie normala...Ca daca imi cereau bani pe chestia aia ii luam la bataie...:)))
Olivia, buna reteta...si eu fac din aia numa ca in loc de budinca din aia pun crema care se face la rece...Si mai rapid!...hehehe
Felicia, tare faza cu carpele de bucatarie...:)))
Maria are o fixatie pentru curatenie, scutura tot ce prinde si sterge prafl cu orice...
Acum cateva zile gasise sosetele aruncate ale lui taica-su (care nu le aruncase pen' ca erau curate) si se apucase sa stearga prin sufragerie plina de zel...Noroc ca am prinso la timp ca dupa ce sterge simte nevoia sa continue cu stersul guritei, al nasului...:)))
("a guiiiitzaaa, a nasuuuuuc, a oooooki!"...:))))
Hai ca nu mai stiu ce fac de somn...O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Nora__ spune:
Prezent!Prezent!....v-am zis ca sefa nu-i saptamana asta si imi fac de cap,am colindat pe la targuri,sa caut si io o haina de iarna,cizme fetei si bocanci sotzului.Si inca mai am de umblat,ca n-am gasit ce as vrea.E o vreme bestiala la Iasi,numai buna de colindat.
Bey frate...io n-am mai vazut asa ceva.Am ajuns sa iau notite,sa tin minte care si cum zice
cristalino (moamaa,ce-mi place nickul asta...parca imi vine sa dau cu linguritza in tine ca in pahar, sa vad cum 'suni'.Sa-ti traiasca samburica.Este extraordinar cand ii vezi miscandu-se in burtica.Eu am facut un filmulet la un eco si l-am prins cand misca din laba piciorului,apoi a dus manutza la gura...si apoi si-a luat talpitza si a dus-o la guritza.Efectiv ne uitam pierduti
Roxano....m-ai terminat.Prima data n-am intrat pe 'fata' si 'profil'... stiam io ce stiam,aveam presimtirea ca nu-i a buna.Acu' stau si ling ecranul
Carmencito...v-ati destrabalat cu clovni,pizza si torturi ... eeeeee ... Scumpi foc picii,daaaaa'....unde ai fost cand i-ai facut,ca sunt leitzi tati...(sa vedeti ce ma injura acum)
Andrea...sa treaca mucii Stefaniei si spor la bb2...si daca tot vrei sa-l faci,atunci da,e o iesire eleganta de la jobul actual si in 2 ani,tot gasesti tu ceva convenabil.
Kimule....vreau si io masina de aia jmekera...care si calca.Nu ca m-as omori io prea mult,dar uneori tot mai trebuie
Liliana...bine v-am gasit...si-mi pare bine ca v-am gasit,chiar daca tarziu.Noroc de carmenp ca mi-a tot dat suturi in dorsale.Stiam ca voi va stiti de mult si tot evitam senzatia aia pe care o ai ca nou venit.Dar nu-mi inchipuiam ca e asa bine aici.Si maimutzica ta (tu ai zis-o)...taaaare e dulce...si are niste ochi...sa-i furi,nu alta!
Deci io nu negociez bb2,eventual bb3,ca am o fata de 12 ani si teroristul de 2 ani...deci 2 cezariene,deci cam greu. Altfeeeeeel ... husbandul nu mai negocia nik si ma si vedeam cu bb2 in brate,urgent.Acum negociem doar exercitiile ce ar putea duce la bb3,dar nu-l lansam pe orbita.Oricum,e trecut la caiet,pana ma gandesc cum vreau returnati cei 100000,pana atunci....sa puna osul la treaba,indiferent cum
looool...asta imi aminteste de alt banc : Vine preotul acasa la preoteasa si o intreaba: "Cum vrei?Mancam si apoi ne culcam?
Preoteasa: cum vrei tu parinte si apoi mancam!...asa si io....pana face el cum face,sa faca oricum,numa' sa faca
Apropo de banc....e fain tare...trebuie spus mai departe
Hmmmmm...se tot lauda sotzul tau ca are fire albe...unde-s?Sau l-ai vopsit si pe el?Ca nu se vad
Ioana...deci v-ati distrat la concert...pupici printzesei.Bey...m-ati inebunit cu ochii aia (io-s sensibila la ochi)...si iti vine sa musti din pufuletzul ala mic de fata.Sunteti niste frumoase amandoua.Tati si-a luat pushcociul,sa va pazeasca?
Deci sefa e plecata in delegatie...iar sotzul....hmmmmmm...e bancos rau.Si daca tot veni vorba,la inceput ne luptam in bancuri,care zice ceva nou.Si tot ambitionandu-se sa-mi arate ce tare e el,ete ca ...s-a prins de poanta doar la starea civila
Sa aveti o zi frumoasa si mai revin...pana plec iar in oras
(precis pana scriu io mesajul asta kilometric,mai apar cateva mesaje)
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
carmenp spune:
noro, nu se mai fac angajari la voi, brei, ca vreau si io sefa plecata... io am fost mama purtatoare, iaca nu ma stiu care cum am stat la momentu` faptei ca v-as zice
quote:
Originally posted by Nora
Prezent!Prezent!....v-am zis ca sefa nu-i saptamana asta si imi fac de cap,am colindat pe la targuri,sa caut si io o haina de iarna,cizme fetei si bocanci sotzului.Si inca mai am de umblat,ca n-am gasit ce as vrea.E o vreme bestiala la Iasi,numai buna de colindat.
Carmencito...v-ati destrabalat cu clovni,pizza si torturi ... eeeeee ... Scumpi foc picii,daaaaa'....unde ai fost cand i-ai facut,ca sunt leitzi tati...(sa vedeti ce ma injura acum)
Sa aveti o zi frumoasa si mai revin...pana plec iar in oras
(precis pana scriu io mesajul asta kilometric,mai apar cateva mesaje)
Nora
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Nora__ spune:
Mda...am zis io ca pana scriu io,apar altele...
alice...ehehehe...pai normal ca daca venea cu milionul de euro,aveam treaba.....sa-l cheltui....si apoi,daca mai eram in stare dupa asa alergatura,ii mai dadeam 'restul' la milion...dar numai in fise,sa aiba de munca
cristalino....misto program aveti...Cenaclul Flacara,nu alta.Ete asa apreciaza omul ce are la casa....ca al meu doarme toata noaptea,doar uneori mai vrea apa.Si dimineata se trezeste in jur de 8.Apoi pe la ora 2 se culca si doarme pana pe la 4-5.Iar seara la 10-11,in pat.Bine,seara face oleaca de gura,ca vrea cu mami,ca vrea apa,...trage de timp,dar il linisteste tati rapid.
Harnica fata ai...ete,vezi cum ai tu ajutor?Sa mai zici ca nu e curat in casa.Pupam gospodina
Edit repede,pana nu apar altele
Carmen...nu invidia bucuria altora de moment.Ca e scurt...si apoi iti iese pe ochi.Stai acolosha ,ca poate e mai bine.
Pai da...nu mai tzii minte...dar nu conteaza,reiese ca tot tati era la conducere
Nora
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by carmenp
io am fost mama purtatoare, iaca nu ma stiu care cum am stat la momentu` faptei ca v-as zice
io stiu da ce conteaza? tot mama purtatoare am fost
Cristal imi pare tare rau de programu vostru de somn nu stiu ce sa zic....doar sa tin pumnii sa hie mai bine.
na ca sterg pozele cu fata si profilu, io v-am zis sa nu ma altoiti
Nora sh-aci e misto de tot, dupe-amiaza ma destrabalez si io ca se deschise un carrefour maaaare si mistoooo (ca feeria din baneasa ca dimensiuni) si abia astept sa il colind
alice2004 spune:
Vrusei io sa scriu cum ca Nora asediaza magazinele, ca tot nu are shefi la serviciu, dar m-am gindit sa nu dau idei la altii ! Da' n-am reusit, ca tot se lua (Roxi, bafta la shopping !!!).
Monica, eu am mai zis si mai spun inca o data - te admir si te respect, iubita ! Pot spune ca am fost norocoasa apropo de somnul de noapte al lui Andrei, el si-a facut singur programul si nu ma pot plinge prea tare (doar cu adormitul la prinz mai avem problems)! La cita oboseala am acumulat eu (cu dormit noaptea aproape intreaga), nu stiu ce m-as fi facut in locul tau, sincer !! Oricum, pupici multi Mariutzei si sper din tot sufletul sa renunte si ea la programul asta terorist de somn !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Io cred ca a intrat in sevraj cupilu' meu...din cauza ca nu o mai culc in brate.
Ca de atunci o apucara astea nasoale. (nu ca ar fi dormit ea neintoarsa, dar d;astea nu facea).
Roxi, nu le sterge! Ce, numai noi sa salivam pe uscat acilea!? Lasa si pe altii....hihihi
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi