In Italia (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare!

Dana bine ai revenit!...te inteleg perfect...cu acelasi gust amar ma intorc si eu de fiecare data cind merg in tara...daca n-as avea familia acolo,zau dac-as mai calca prin Bucuresti...m-as opri direct la munte,unde e frumos si liniste si oamenii parca-s altfel...
Cici eu sint conectata cu mobilul (Wind),platesc 20 € pe luna si practic am nonstop...de fapt oferta e in felul urmator:platesti abonamentul de 20€ in care ei iti includ parca 2000€...noi consumam maxim 1500,indiferent cit de mult ne conectam (dar nu descarcam decit f rar)...
Cicina m-ai facut sa rid cu balconu' tau...mai ales ca si eu am obiceiul sa ma invirt o gramda si gasesc orice altceva numai ceea ce caut nu
Crista m-ai convins cu checul ala...daca ma dumiresc care e,data viitoare cind merg la Lidl o sa cumpar,ca prea l-ai laudat!
Crini capul sus! si un ca sa-ti treaca supararea...

Si eu am fost cam trista aseara(ca sa nu zic plouata rau)...aveam oaresce simptome si am facut un test de sarcina....va imaginati care a fost rezultatul...

Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Picca, imi pare rau ca esti dezamagita. Asa mi s-a intamplat mie asta vara, si am mai dat si 13 euroi pt test.
Acu astept ca Vergine Maria sa se intample un miracol.
Wicca, cand vii pe aici anunta-ma.

"Un sorriso non costa nulla e rende molto."
Cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

[purple]TZUP , TZUP!!![/purple]Crista nu stiu bancul cu melcul...mie imi place ala cu taranul.. Sedea un ardelean la marginea drumului pe un bolovan, trece cineva si-l intreaba : ce faci bade stai si cugeti? La care ardeleanul raspunde:Nu, numai stau!!. Faina faza cu Ghita... eu nu demult ma plimbam cu zulufelul meu si ajungem in fata biserici...si ce aud piata vuia a manele porcoase...era asa de vesel... era ziua sfantului mihai si parohia noastra il are ca si patron .. atunci este sarbatoare; sagra, ballera si fac si giostra pt copii iar giostrari sunt tigani, nu va zic ce erau atarnate langa biserica unde aveau masinile: chiloti te toate marimile si culorile...
Fetelor mie imi este tare dor de casa...si ma simt exceptional acasa. Clujul este un oras curat si elegant eu il ador... si dupa ce trec de socul cu trotuarele si strazile... nu m-as m-ai intoarce in Italia.. plus noi ne gandim f serios sa ne stabilim in Romania, sa ne deschidem o activitate, dar nu merita sa lasam linistea financiara de aici.. pt ce?.... sa muncim toata ziua fara avea un rezultat financiar grozav!!!No way!!Ai dreptate Dana, cu banii cheltuiti acasa mergi in Maiami...100 de euroi nu au valoare si noi am schimbatintr-o zi 200 de euro a ,doua zi nu mai aveam nimic.. si nu am apucat sa mergem la restaurant, cuparaturi pt casa noi nu facem, toale nu am cumparat.. nu stiu pe ce s-au dus.Doamne feri sa te apropii de borcanase de mancare pt copii!!!Eu am noroc ca ai mei o duc f bine cu banii, dar si munceste tata.. ca nu a reusit sa vine nici la botezul lui Andrea.
Carmi...cate lucruri avem in comun!!!
Picca si Cicina imi pare rau!!
Euu am avut un weekend super ocupat.. am facut mancare multa.. am tot sarbatorit...am fost si la verona... mai multe i-am cumparat la print decat mie!
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata si pt cine nu stie bancul .. poftiti la o doza mica de ris de luni dimineata :
" Un moldovean,un oltean si un ardelean s-au prezentat la un concurs de strans melci...Dupa cateva ore olteanul s-a intors cu doi saci plini cu melci,moldoveanul cu o pungulita cu vreo 10 melci,si,ardeleanul cu mana goala.
Intrebat de ce nu a strans nici un melc,ardeleanul a raspuns,in stilu-i caracteristic:
- Eu...am vazut melcul...,...daaar...pana m-am gandit...pana m-am aplecaaat...pana sa-l ridiiic... melcul...Tzup!!! "

Picca sigur il gasim la Lidl .. imi pare rau dar lasa ca mai e inca speranta.

Clujjjj eu am fost numai o data in viata prin 1981 parca si imi amintesc ca mi-am cumparat o pereche de cizme asa frumoase si cu niste ciucurei care atirnau pe lateral ... vai ce le-am mai iubit ..
Imi mai amintesc ca era august si m-am si mirat ca deja exista marfa de toamna-iarna .. si nici nu era coada la magazin .. la Bucuresti ori te omorai la coada si luai ce gaseai ori cunosteai vreo vinzatoare , eu eram din prima categorie .

O saptamina placuta tuturor si care sa zboare repede-repede .. sa vina minunatul week end!
Nico un gind bun.. si think positive !
Miine Angi se opereaza asa ca un gind bun si pt ea si pumnii strinsi miine toata ziulica!!

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata la fete !
E cam frig aici, 6 grade, da e senin. Doreste cineva cafeluta aburinda?
Picca, nu-ti mai fa nici un test (asa am imbogatit si eu farmaciile pret de cativa ani)si exact cand nu o sa te mai gandesti....o sa se intample, ai sa vezi.
Angi, curaj si multa snatate !
Pup toate fetele si le urez o saptamana frumoasa !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Fetelor dragi, va multumesc de incurajari. Bine c-a fost we si mi-am mai incarcat si eu bateriile. Azi vreau sa raspund la mailul agresiv de vineri, pregatesc un raspuns profi si fara ranchiuna. Asa, ca nu-mi place chestia cu 'uite, si eu pot sa te atac'.
Picca, Cicina si cine mai asteapta copilasi, va tin pumnii sa se intample ce sperati. Cu adoptia cum merge, Picca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

Bunaaaaaaaaaa dimineataaaaaa!!!
Crista ,fain bancul!!!
Crini, bravo tie, esti o fata inteligenta si da-le clasa!!!
Fetele care vor un bebe , profitati din plin perioada asta este un adevarat baby boom... nu se stie niciodata.. noi va facem galerie si va tinem pumnii!!
va pup pe toate!!!si chiar daca este luni sa aveti o zi buna!!!

Mergi la inceput

Ehe, Wicca, bine ar fi daca nu ar exista probleme de parcurs.Eu una ii dau cu ceva leacuri babesti din sticlute, numai la Shaman n-am fost.Sant una din cele "inexplicabile", si gata nu mai vorbim de asta.
Crini, cu cine te certi?
Carmi, da-mi si mie reteta ta de facut copii, ca l-am zapacit pe colegul de camera.
Cri, m-as baga in politica, faci cu mine un partid?

Cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cicina, reteta mea de facut copii se numeste ´Agnucaston´ si am aflat-o aici, pe dc. Asa a vrut bunul Dumnezeu sa se intample.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Stai asa carmi, ca n-am auzit de ce ai spus tu, nu e aceeasi chestie ci vitex agnus castus?

Cicina

Mergi la inceput