In Italia (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by crista-s

nu stiu ce am facut ca am pierdut mesajul offfffffffff

Carmi ai comandat de la nemti sau din Italia ??

Eu sunt cu gindul numai la checul ala al vostru de Craciun .. unu cu fructe in el, stafide .. nuca .. nu mai stiu .. e maro asa inchis si e pudrat cu zahar .. si arata ca un sul ..o sa il caut la Lidl ca precis il aduc si aici...

Picca sa vezi ce atmosfera de Craciun imi face u de una singura aici .. cu miros de varza alla cluj anul asta ca n.am de sarmale sau mai vad eu pina atunci .. si de prajituri ... colinde pe cd .. si tv pe romani . MAI CEVA CA ACASA!

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Cri, la nemti, ca astia ma astenizeaza cu ofertele lor...pana cand cad in plasa
Enn, ajutorrrrrr, despre ce chec vorbeste Cri???
Picca, te invidiez ca pleci de sarbatori in Romania. Tare as vrea si eu, of, of...ca aici nu prea se simte cine stie ce.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Carmi nu stiu sa iti zic dar eu am gasit kekul asta si in septembrie la un Aldi sau Lidl pe linga Frankfurt .. si il chema ceva cu weihnacht ( sper ca am scris bine ).. imi aduc aminte ca atita stiam si eu sa traduc si m-am distrat ca era la vinzare asa devreme ... si era aromat si plin de toate cele ca orice dulce de craciun. E lung de vreo 25-30 cm si lat si inalt de vreo 5 cm parca, pudrat cu zahar cind il tai e maroniu si frumos na ca lesin aici pe tastaura de dor hahahah
Poate gasesc pe aici sau vreo poza pe net si ti-l arat .. dar sigur il stii numai ca precis numai la el nu te gindesti ...

Si astia ma bombardeaza cu reclama, dar ma tin tare ... azi venii revista lui IKEA . Noroc ca e magazinul departe ca tare as fii sarit in el. Avea si oala de tuci ( de fonta ) smaltuita .. o caruta de bani 45 sau 55 euroi ... cind te gindesti ca in Ro se vinde si la piata . Tata are vreo 3 acasa ... numai in ele gateste . Trebuie sa ii fur una mai greu e sa o transport in avion pina aici

paaaaaaaa pe miine

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cri, vai de capul meu, eu pot sa ma duc in bici la Ikea, dar am acum stop de la finante.
Cri, te gandesti deja la Craciun? Stai acasa? Eu de trei ani ma duc in piemonte la socra-mea care e o dulcica si gateste bine. E o atmosfera placuta acolo, dat ca ne intalnim cu toti fratii lui si sant toti de gasca.

Picca, Wicca cu ce va duce-ti acasa?
Picca, permisul meu Ro e trecut e termen, era ala care scrie 5 si e valabil 10 ( asta numai la noi se poate , ca fac economie), dar nici nu ma intereseaza sa-l mai prelungesc, am spus ca daca in ro ma opreste politia il dau cadou. Ce mama masii, cat am patimit pentru asta it ca tin la el cu dintii.
Wicca, spui ca te duci la Verona la cumparaturi? De ce nu vii pe aici, asa ne intalnim.

cicina

Mergi la inceput

Cicina nu stiu sigur cum va fii anul asta dar din cite zile de Craciun sunt una ca sa stam acasa si sa mincam romaneste se gaseste . Rudele lui sunt toate aici in oras asa ca n-avem unde pleca departe.

Fetelor e tare frig dimineata cind iesi din scutece. Azi m-am trecut la echipament mai de iarna ( pantaloni mai grosi ..)prin casa.

Carmi am gasit prajitura, imi cer scuze ca te-am zapacit eu mi-o aminteam mai maronie felia .. dar acum ca am vazut www.cafe-enders.de/de/Stollen/body_stollen.html" target="_blank">poza imi dau seama ca e asa ... si il cheama Weihnachtsstollen

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata si de la mine... deci checuri, Craciun, sarmale...mhmhmh ...m-ati dat gata, ce sa mai zic... si ca sa ramanem in tema, de cateva zile ma tot gandeam ca daca tot s-a facut mai racoare afara, vor incepe astia sa puna in vanzare, cum fac mereu toamna si iarna, tortul Sacher...pe care eu il ador. Si tot dadeam tarcoale, in drum spre servici, cofetariei unde am decretat ca il fac cel mai si cel mai bun...si nimic. Pana azi, cand...l-am zarit, mare, minunat si invitant...in vitrina.

Despre carnet...eu mi l-am luat direct in Italia, in Romania nu aveam.

Mergi la inceput

Iri daca ai un Lidl pe la tine sau macar un Despar poate vei gasi checul asta care e chiar super misto pt Craciun...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Despar da, multe...Lidl nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Multumesc Crista, am sa citesc link-urile.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cri, il stiu, da nu m-a atras pana acum...pt ca ´Stollen´este corespondentul cozonacului romanesc, ceea ce in capul meu arata altfel. O sa-mi iau, ca prea zici ca-i bun rau.
Pe aici, nor si frigut.
Daniele a ramas azi acasa. Ieri s-a jucat Fabiano la ceasul lui desteptator si i-a zapacit ora de trezire, asa ca si-a luat o zi libera. Am laudat in ´sinea mea launtrica´ fapta copilului, asa stam si noi mai mult impreuna.
Pup fetele si le doresc un weekend insorit,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna fetelor, n-am mai scris, dar sa stiti ca va citesc. Eu sunt tare deprimata, s-a creat o situatie tampiita la servici si e totul asa aiurea, parca nici nu mai reusesc sa-mi fac treaba bine, astept doar sa vina ora sa plec, acasa, atunci ma relaxez. Stau aici si ma macin si incerc sa rezist. Offf

Mergi la inceput