In slujba vietii si a adevarului - Paul Stefanescu

In slujba vietii si a adevarului - Paul Stefanescu | Autor: Anda Panda

Link direct la acest mesaj

Salut !
are cineva cartea de mai sus in varianta electronica ?

multumesc

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Scuze ca dau buzna pe subiect doar pentru o parere ... nu te pot ajuta ca n-o am in varianta electronica, dar am citit-o acum multi ani in varianta clasica...am citit-o si recitit-o de mai multe ori, din scoarta in scoarta...BRRRRR n-as repeta experienta

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Eu am in biblioteca volumul III.M-ar interesa si primele 2 volume.

Si de acelasi autor, stiti cumva o catre despre istoria fam. Borgia?Si despre otravuri?

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Si eu am citit-o prin scoala generala si tin minte ca eram atat de impresionata , incat imi era frica sa ma dau jos din pat , sa ajung la intrerupator ca sa sting lumina.Super carte, daca aveti ocazia, n-o ocoliti.Mie mi-a picat in mana intamplator,eram la tara in vacanta,un unchi de Bucuresti o adusese in bagaj pt lectura de concediu .
P.S.
Pt. cei care locuiesc la bloc, aveti grija, daca auziti vreo panza de fierastrau cum face "hars-hars" in apartamentu' lu' vecinu', luati in calcul si alta varianta decat ca ajusteaza vreun dulap.
Cititorii cartuliei cu pricina stiu de ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

cartile le am acasa, la mama, pe toate. daca nu o sa gasesc varianta electronica, o s-o rog frumos sa mi le doneze.
cit despre borgia, daca dai o cautare pe google, gasesti destula informatie. da cautare in engleza, ai mai multe sanse.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by sali

Si eu am citit-o prin scoala generala si tin minte ca eram atat de impresionata , incat imi era frica sa ma dau jos din pat , sa ajung la intrerupator ca sa sting lumina.Super carte, daca aveti ocazia, n-o ocoliti.Mie mi-a picat in mana intamplator,eram la tara in vacanta,un unchi de Bucuresti o adusese in bagaj pt lectura de concediu .
P.S.
Pt. cei care locuiesc la bloc, aveti grija, daca auziti vreo panza de fierastrau cum face "hars-hars" in apartamentu' lu' vecinu', luati in calcul si alta varianta decat ca ajusteaza vreun dulap.
Cititorii cartuliei cu pricina stiu de ce!

Mama ce frica imi era si mie cand am citit-o...stiu ca in perioada aia dormeam doar cu lumina aprinsa...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput