Cesaria Evora
Raspunsuri - Pagina 2
romana_74 spune:
Parca azi e concertul ei, nu? fetelor, pe maine asteptam impresii... CORA.... sa nu ne uiti! Distractie placuta!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
Witchie spune:
Pentru viitoarele mamici: cautati clipul de la "nutridinha":)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
corap spune:
helou
sa incep cu ce mi-a placut: mama... cat poate sa cante femeia as.ta! a fost suuuuper si m-as mai duce si maine, dak-ar fi.
in schimb multi (spectatori) erau acolo doar sa-si plimbe fitele, intarziati, unii care au plecat inainte de a se termina..i care. ma rog, o fosgaiala printre randuri si o lipsa de respect pentru cei care cantau...
facand abstractie de nesimtirea astora, de sala (care nu-i pe gustul meu) a fost suuuuuuuuper.
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik dpn 05.05.07
capra cu trei iezi spune:
eu i-am vazut toate trei concertele care au fost super. primele doua au fost la sala palatului, incomparabil mai buna decat sala polivalenta care mi s-a parut o mizerie, iar oamenii au fost muuuuuuuuult mai civilizati decat cei de aseara, nu s-au fatait tot timpul.in afara de publicul ei fidel care au aplaudat-o indelung, a mai existat un public extrem de nesimtit care s-a fojgait tot timpul dupa popcorn, cocacola si naiba mai stie ce. plu punctualitatea care la romani lasa mult de dorit.
dar concertul a fost super, supercesaria, superformatie si cine are ocazia, n-o ratati.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
numeioana spune:
Eu nu stiu daca "nutridinha" este piesa mai veche, dar cand lucram la radio, acum vreun an tot timpul era in playlistul meu. E foarte frumoasa...imi place mult mai mult decat toate celelalte, pentru ca mi se pare mai vie...
Ioana
numeioana spune:
Cine nu o gaseste pe net ... Pot, cu multa placere, s-o trimit oricui doreste s-o auda.
Ioana
romana_74 spune:
te rog sa o trimiti! dar clipul, oare unde il gasim?
fain ca ati avut ocazia sa o auziti live... cred ca e absolut fantastica! Am inteles ca si-a prelungit concertul cu o jumattate de ora, asa e?
Dar mai fetelor nu prea e mediatizata cesaria, oare de ce? la radio rar asculti o melodie cantata de ea. Poate morna nu e pe gustul romanilor!
capra cu trei iezi spune:
concertul era de la 8 la 9,30 dar a inceput pe la 8,25 si a tinut pana pe la 10. e fantastica intr-adevar. eu cred ca nu o prea auzim la radio pentru ca muzica ei este "pour les connaiseurs"!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
baby-boom spune:
...Au!
...mie imi place la nebunie Ausencia, pe muzica cc compusa de Bregovic....cred ca a fost inclusa pe O.S. la Arizona Dream...sper sa nu ma insele memoria
...ce prost ma simt citind reactiile acelea la concert......
romana_74 spune:
Daaaaaaaaaa, si AUSENCIA e superba...