Mamici de ianuarie - februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Criss inainte de sarcina n-am avut dureri deloc. Acum in schimb sunt ca un monstru de umflata si ma dor toate incheieturile.

Mergi la inceput

Catalina ce id ai pe mess?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Buna fetelor!

Stiu ca e amiaza deja.... dar eu is somnoroasa nevoie mare.... am reusitsa citesc doar citeva postari din fiecare pagina, pur si simplu adorm ... la serviciu

ylilimic, felicitari pentru baietel! Sa va fie sanatos!

anis, asa somnoroasa cum sunt am fost f curioasa sa vad pozele tale, si pot sa-ti spun ca ai o papusa vie! Si buclele frumoase, si fetisoara, fix ca de papusica! Iar burticuta ta e si mai frumoasa cu minuta ei acolo

De linia neagra - sub buric nu am nimic deloc, insa este parca o dungulita deasupra buricului, pina mai sus la sini ... e rau daca nu e unde trebuie?:) insa nu e f evidenta. O cunoscuta de-a mea - nu i-a aparut deloc in sarcina linia neagra. adica nici pina in luna 9 n-a avut nimic.
De laptic - exact asa cum ati descris mai sus mi se pateaza si mie pijamaua sau sutienul. Insa am observat de citeva ori ca nu e lapte alb! e un fel de lichid transparent, dar f lipicios. citeodata chiar sta ca roua pe sin (acasa unmblu fara sutien). Eu m-am bucurat f mult cind am inceput sa-l observ.

criss68, ai zis ca nu ti-ai inchipuit fetita... si acum nu poti inca acccepta ideea. Eu inainte de sarcina si in primile saptamini nu imi puteam imagina ca nu o sa fie fetita! Nu ma vedeam cu baiat si gata! si vorbeam cu burtica - scumpa mamei! Pina am avut o presimtire .... ca are sa fie baiat... si cind sotul a ainceput sa insiste - baiat si gata - am inceput sa imi inchipui baiat, si cu o sapt in urma am fost la eco - chiar e baiat! Am primit fara nici un regret vestea, doar cu mindrie si fericire ca e bine si nu sunt probleme. Deci iti inteleg dezamagirea, dar o sa-ti treaca! o sa incepi s-o iubesti la fel de mult cum iti iubeai baietelul!

Ludmila 21+

Mergi la inceput

Cata nu mai esti?? Vroiam sa vb putin pe mess, poate aranjam sa stam impreuna la spital..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

LIUDA dupa babisme trebuie sa ai linia aia neagra asha cum zpui tu ca sa ai baiat.Lipsa ei certifica existenta fetei in burtic.Vad ca si la tine se potriveste teoria

21+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Am si eu o intrebare. Va ziceam mai demult de senzatia aia de zvacnire la nivelul vezicii (zic eu) si spuneati ca bebe sughite. Pe voi cam cat va tine de obicei? La mine dureaza cam de juma de ora si ma enerveaza de nu mai pot. Exista vreun remediu? :-)

Cata 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Catalina, si Alexia cand era in burtica sughita f mult. din pacate nu ai ce face. si dupa ce s-a nascut sughita fff des. atunci ii dai lamaie.

21+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

delfinuta, se pare ca nu ai nici o treaba cu reumatisnul. Din ce am mai auzit, si la lipsa de calciu apar niste dureri de acest tip, poti verifica cum stai cu Ca - dar aici medicul te poate sfatui mai bine ce sa faci. Te mai plangeai de kg luate, sunt intr-adevar asa multe? E posibil ca ariculatiile tale sa nu fie 'setate' pentru asemenea greutate, chiar daca nu-i ceva de speriat. Ceva miscare ai incercat sa faci? Daca nu e nici o cauza concreta, asta as incerca: ceva gimnastica usoara (sa-i fac durerii in ciuda) si masaj. Am facut analogie cu situatia cand dupa prea mult stat pe scaun dor gleznele, poate si alte articulatii si-mi prinde bine miscare. Alte idei nu mai am.

Eu ma plang mai mult de oboseala, indifeent cat de tarziu ma culc seara, dimineata tot ma trezesc devreme. Daca dorm dupa amiaza - la fel, dorm f putin, desi mi-e somn. Iar mie cand mi-e somn nu-mi vine sa fac nimic, oricum nu-mi iese cum trebuie. Inainte de sarcina rezolvam cu fitness insomniile, dar acum nu mai pot. Doar plimbari sau gimnastica usoara.

Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns in legatura cu problema mea de acceptare a bebelusului cu alt sex decat as fi dorit. Inclin sa va dau dreptate, nici nu ma mai gandesc la asta, sper ca va fi minunat cand il voi tine in brate si atat. De fapt am crezut de mai demult ca am depasit stadiul, dar m-am surprins zilele trecute jenata sa recunosc adevarul.

Ce se intampla cu Liuda? Azi nu mai mananci nimic? Nu mai esti suparata pe nimic? Am vazut azi o postare, dar eram obisnuita sa citesc mult mai multe!!!

Pa pa!

criss 25s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Fetele si eu am dunga neagra pe burta! Dar cred ca e normal, ca eu am luat 'numa' 20 kg pana acum...

Am vazut ca cineva a folosit Veet pentru parut. Eu prefer lama, e cu toate ca imediat creste la loc si acum am nevoie de oglinda. Am dat si eu o gramada de bani pe benzi Veet cu ceara rece - si nu s-a luat nici un fir! Plus ca am ramas cu ceara pe mine...Noroc ca am dat pe picior, si nu in zone sensibile, ca injuram de mama focului pana o scoteam. Am fost asa de furioasa ca am vrut sa trimit scrisoare sa ma plang, ce e cu porcaria asta? Asa ca Veet e no-no pentru mine acum...

Cat despre laptic, ma ingrijorati, ca eu am doar cate o cojita asa rar, si tre sa nasc pe 01 ian, deci sunt mai inaintata in sarcina ca majoritatea. Si vreau neaparat sa ii dau laptic la bebita...

Cum stati cu bagajul pentru spital, e gata? Eu am majoritatea lucrurilor, doar ca nu le-am adunat intr-un singur loc inca...
Am gasit pe net o listuta cu ce tre sa iei cu tine la spital:
http://www.babycenter.com.au/pregnancy/labourandbirth/planningyourbabysbirth/whattopack/#2
E aici in plus, fata de ce aveti voi, un schimb de haine, papa si de baut pentru tati, ca si el e om...
Va pup la burticute,

Ivona 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, mie mi-e rau de nu mai pot. parca am si crampe si o stare subfebrila. fetita mea e si mai si. ea e pe antibiotice. pana acum nu am luat nimik. ieri ma luatun fervex dar azi ma simt mai rau asa ca acum am mai luat unul. sper sa nu afectez bb mic.

21+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput