Mamici de ianuarie - februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 30
cristiana70 spune:
Buna dimineata fetele, vad ca sunteti vioaie si prezente. Cum dupa mine n-a prea plans multa lume, nici nu cred ca o sa stau mult pe capul vostru astazi![]()
.
OANA BUCUR, e grozav sa aud ca esti bine, desi inteleg ca ai trecut prin clipe urate si ai avut ceva emotii. Ma bucur ca te-ai intors printre noi.
Eu nu ma simt prea grozav, am oarecare ameteli dimineata si zvacneli in urechi, cred ca am ceva probleme cu tensiunea. Bebicul ma tine fresh toata ziulica cu zbenguielile lui, iar tati a apucat in sfarsit sa-l simta si el, smecherul asta mic se linistea intotdeauna cand punea tati mana pe burta.
Cu barbatul meu am trecut prin ceva emotii fiindca tocmai a ramas fara job luni. Am avut cateva zile de ganduri negre, amandoi, situatia s-a rzolvat mai repede decat speram, azi incepe sa lucreze in alta parte. Sa fie intr-un ceas bun. Uneori un sut in cur e un pas inainte.
Va las sa dezbateti mai departe problema asta cu nasterea, desi nu cred ca o sa lichidati problema in mare graba.
Va imbratisez,
cristiana 22+ 
aventura spune:
'Neata fetele la cafelutza!
Ioana
, multam fain pentru explicatii si incurajari!
Alina
, super burtika, esti frumusica foc!
Cristiana, imi pare rau ca v-ati stresat ca uite si io am ceva pb. la birou..stiu ce inseamna..mai ales ca tu esthi gravidutza..ma bucur insa ca s-au rezolvat, bafta multa sotului la noul job si uite o floricika de la mine
.
Va pup fetele, mai e o azi si vine WE, aveti grija de burtici!
Aventura
22+ cu
Conrad
Daconst spune:
Neatza buna burtici!
Nu m-am dus azi la analiza ca m-a apucat frica...ma gindesc ca daca-mi descopera si diabet acum?Sunt paranoia,desi n-am motive,dar parca nu e o perioada prea buna si mai bine aman pe saptamana viitoare.
Mediterana,felicitari pentru fetita.Sa va traiasta si sa fie sanatoasa.Eu te invidiez ca asa lucruri faine poti cumpara la fetite...si visul meu a fost intotdeauna sa am o fetita cu par lung pe care s-o imbrac in rochite.![]()
Ioana,multumim inca o data!
Cristiana,imi pare rau ca treci prin asta,dar cum spuneam mai sus e o perioada mai nasoala la toata lumea.Sper sa treceti repede de faza asta si sa-si gaseasca tati un job mai bun.Bafta multa!
Hainute bb
Dana 27+