"FETELE FANTASTICE" (8)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Pup fetele.
Hai ca m-am intins ca o placinta la "Suceava" si acum ma doare ul de atata stat pe scaun.

Vio, cand vii sa ma ciomagesti sa ma anunti macar cu o zi inainte .

Cici , stiu ca ar trebui sa stau linistita dar asa-s de cand ma stiu. Gandesc dupa ce fac boacana. Capul face , curu' trage, nu? Maine ma duc la decapsat ...brrr

Aelita-i........Aelita. Mereu zambesc la postarile tale. Ai un umor aparte. Foloseste-l cat poti si lasa nervii ca nu de asta ai tu nevoie acum. (adica eu acum te sfatuiesc pe tine in acelasi mod cum imi zic altii mie ). Chin up soldier !!!

Nanami , mi-l si imaginez pe Hiro baiat cuminte ... chiar ca macar o data / sapt. ar fi recomandat filmuletul ala cu "monstri". Daca al tau e speriat ,oare cum ar fi Kein???

Va las deocamdata; chiar ca ma doare posteriorul . Pupici

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Iliuta , scuza-ma. mereu uit sa te pup pentru gandurile bune . Asa-s eu mai zapacita.

Cum e la gradinita ? Iti place ???

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fantasticelor...
Io tot cu netul in pioneze sunt....de aproape o ora tot refresh-uiesc la pagina asta s-o vaz...am si uitat ce vroiam sa scriu...

Dandusha,sa ai numai bine si insanatosire grabnica!
Cicina...bun remediu pentru ucigasii de neuroni parintesti,am retinut...Nu am disparut,numa' ca stau acasa si merge netu' ca kuru...mama lui de net...agitatii mei fac dezastru peste tot in casa si ce tipete sunt aici si bubuituri de o sa ma trezesc cu politia la usa...na,stai pe forum daca poti...Bantui prin zona...heheheheeh...nu scapati voi de mineeeee....
Nanamiiiii...ce piesa,ce piesa?!Uauuuu...vreau si io!Pai la asa rezultate in urma piesei de teatru....cum se cheama,de unde o iau...Misto!
Aelita...ce-i cu tine?Lasa-le naibii de trebi,ca nu-ti face nime statuie in centru...Iaca o pusa de la mine(vorba Luanei)...sa te inseninezi!!!!
Iliuta...ai mei nu-s copii,is teroristi...Osama Bin Laden a studiat la scoala copiilor mei...n-ai mai vaz't asa ceva...

Fetele,nu ma dati absenta ca intru mai rar...dar ca doua saptamani o sa dau in streche de stat in casa,asta e...si cum netu'(ma repet) mere...de parca sta...stai sa vad cate ore o sa-mi ia pana posteaza mesajul asta...cred ca ajungeti la capitolu' 8 si eu tot refresh am sa dau...
Na,va pup si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

pai asta-i problema ca nu stiu nici eu ce vrea sa zica , e vb. de o povestire dupa pagini desenate , cum se zice????, in fine , si cu un lup , si cu ceva fantome sau monstrii , si cica cand apar aia aprinzi o flacara de foc si le vii de hac , o sa intreb educatoarea despre ce e vorba, ca el e prea speriat sa mai povesteasca .

vreau sa va zic ca si azi cand veneam spre casa de la gradi ,(pe jos) cica sa nu mergem prea aproape de peretii caselor care erau ca ii e frica , si de ce nu e lumina ( parca pana acum era mare lumina ) asa si cum a plouat putin , mai erau buline albe pe sosea neudate de ploaie , si de ce sunt bulinele alea albe , daca vine ala????

aoleuuuuuu, parca nu mai imi vine sa ma bucur , ca ma dispera , mi s-a urcat tensiunea

ca sa nu mai zic ca, m-am dus dupa el si el,,,,,,racit cobza

da, si cum nu mai aveam med. prafuri in casa , am zis ca de! e baiat mare si poate bea si pastila , asa ca i-am dat una si,,,,,,necaz mare ca nu a putut-o bea , si a inceput razboiul , l-am batut , si-mi pare asa de rau , imi vine sa plang si acum , saracutul de el era de speriat , ca voiam sa-l scot afara ca nu bea pastila

doamne.....tare-s proasta

dar copchilul asta ma duce la disperare , nu mai pot , eram si asa destul de obosita si stresata , ca dracul ala de baba iar o mananca unde nu trebe

stiti la concluzie am ajuns ? ca intr-adevar oamenii cand imbatranesc incep sa semene din ce in ce mai mult cu maimutele , doamne , exact asa e . offffff ce fata are ,,,,maimuta de aia .....de te sperii de ea ,hai , ca trece si asta

m-am intins la vb. si nici eu nu mai stiu ce am spus sau ce vreu sa spun , sunt disperata rau , iertati-ma

dana pai daca era kein ,,, cred ii era gura mutata la spate pe el chair ca as vrea sa-l vad

fetelor va pup dulce si iertare

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nanami "ihi....stiti ce bine e , liniste in casa ...., singura problema ca e sta in curu' meu si nu ma lasa sa respir , daca nici macar la joc nu sta , ca e in camera alaturata , si usa deschisa , si tot nu se duce . mama....ce medicament bun "
haha tot asa e si azi ?? ce i-au facut,frate,l_au schimbat ??
cicina
io-te am avut nervi,si toata noaptea am spalat si am intins rufe si perdele si am spalat pe jos..acum miroase super,si mi-au trecut si nervii.maine dimineata vine tata . o sa il tin vreo 2 luni pe la mine,sper sa nu vi-l trimit voua pachet.
dandush,tu fa-te bine,ca daca nu ti-l tirmit pe tata pe cap!
stiti filmul ala " alo,aterizeaza strabuncia?" la mine a acum: "alo,aterizeaza TATAAAA ".
NE-AM DAT DRACU,SI NOI SI VECINII,SI TOT..ORASUL! STITI VOI CARE!
ANA
,pai facui curatenie nu pt statuie,dar sa-mi treaca nervii,ca eu tre sa scot focul cumva.deaia imi trece repede.ca m-au suparat rubedeniile.bai,o mana de ajutor nu imi dau,nu ca as avea nebvoie,ca eu sunt deajuns pt mine,fac cat zece.nu am pretentii,nu cer nici macar sa se preocpue sau sa se gandeasca ca acum eu sunt intr-un moment important in viata..si imi cer tot ei mie diverse!!!m-am saturat sa tot dau ,eu ,eu ,de parca numai ei sunt importanti si problemele lor.
ia sa ma mai scuteasca.
cand vad atata lipsa de respect..
haha cica "Osama Bin Laden a studiat la scoala copiilor mei"
"si cum netu'(ma repet) mere...de parca sta...stai sa vad cate ore o sa-mi ia pana posteaza mesajul asta...cred ca ajungeti la capitolu' 8 si eu tot refresh am sa dau..."esti de coma!
nanami iar raaaaaad!!! "o sa intreb educatoarea despre ce e vorba, ca el e prea speriat sa mai povesteasca " bietu' copil,ce i-au facut aia acolo ???
nebunoo,nu mai bate copilul,ca si asa e speriat
hai ca am ras de nu mai pot!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetele,
Nanami....pai e speriat rau micutul tau...nasol!Radem noi,glumim,dar...nu prea e de gluma...Uf,cu bataita asta...si eu o mai patesc cu gorobetii mei...si pe urma imi vine sa imi dau pumni in cap...si uite asa ma speculeaza maimutoii,ca isi dau seama...
Aelita....sti de ce e chestia asta la voi "cu exploatarea omului de catre om"?Pentru ca mereu ai sarit sa ajuti pe fiecare,niciodata nu ai cerut la nimeni nimic si e normal ca,acum cand si tu ai nevoie,sa ramana lumea mirata si sa zica ca e o gluma faptul ca vrei ajutor...ceva in genul"cum?!tocmai tu nu te descurci??"Ar trebui sa le spui "ho,bay fratilor,ca si eu is om...ajunge"Cunosc sentimentul...mama ei de treaba,cu Ana buna la toate,Ana fata buna si ascultatoare,Ana care da si sare pentru orice si oricine...Ana care atunci cand a strigat dupa ajutor ceilalti s-au facut ca-s surzi....si asa mi-am bagat niste picioare si am zis "mai ho"ca nu unu-i muma si altul ciuma...Am asurzit si eu si m-am facut ca ploua si am luat exemplul vulpii..."aaaaaa....cand m-ai rugat?da?vaaaaiiii,te rog sa ma ierti,dar chiar nu am putut"sau"am uitaaaaat"...spus asa,nazal si cu o mina d-aia de parca as fi murit in clipa aia de regret....bagami-as...Asa ca Aelita draga,invata sa fi si tu surda la un moment dat si sa inteleaga ca la tine nu e nici sat fara caini,nici pomul laudat si nici sac fara fund...indiferent cine cere...Na,hai ca m-ai starnit si pe mine...
Beeeyyyy....nu mai rade de gorobetii mei,ca de ti-i las o zi cu tine,regreti ca vrei sa faci copii.....zau!Iti dai seama cum e Luana?!Ca un arici,in permanenta,ca de vinerea trecuta nu a mai iesit din casa...Inchipuie-ti un copil de 3 ani stat in casa si numai in casa,nici macar pe balcon....o saptamana intreaga.Pai o sa murim de nervi inca o saptamana.Bine ca bubitele s-au uscat deja si curand o sa ii cada si cojitele...sper ca pana la Craciun sa fie bine!Te pup si nu te mai enerva...pen' ce?

Vio,Dandusha,Iliuta,Cicina,Puf....voi cum o mai duceti,ce mai faceti?

Dragelor,va pup si sa auzim de bine...Cer scuze ca nu am facut cafeluta,dar nici eu nu am apucat inca sa beau,am zis sa profit ca e de dimineata,gorobetii inca dorm si merge binisor si netu'...Pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Ana, dar tu la tine acolo la timisoara ai o adreas unde te poate gasi omu? Imi lipsesti de la apel, daca vrei, trimite-mi un PM sau Mp cum e.
Azi nu sant in apele mele, am avut un cosmar asa ca nici inspiratie de scris nu am.
Stai linistita ca si aici netu'masii merge ca ochiu mortului, servere incarcate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor,va salut pe toate.....ca m-am ridicat din boala!!!
am avut o viroza de mama-mama ....
si azi am avut prezentarea proiectului,iar eu ieri dadeam apa la soricei ca nu ma simteam in stare nici sa stau in picioare!!!
dar mi-am revenit ca m-a invata o colega sa dau cu albastru de metul la amigdale si apoi gargara cu ceai de salvie si bicarbonat...si dupa ce am facut febra 39 pe la 10 mi-am mai revenit de ma puteam tine pe picioare.....si dai cu spici-ul...asa ca m-am culcat la ora 1....si azi in mare forma am fost ......
acu' ma duc sa dorm.....pana se face vremea de luat copilu' de la gradi....
sa va mai spun de el?
va spun...
mi-a facut ceai( de fapt eu,dar asa se zice a pus lamaie....dar i-am taiat-o eu....a pus miere.....dar a dat si pe jos....m-a ajutat ).....si mai inainte,in tranvai, m-a intrebat ce se face el daca eu mor.....ca o sa moara si el si cineva l-a intrebat de ce sa moara si el si raspunsul lui a fost"pai o sa plang atat de mult ca o sa mor !"

fetelor aveti grija de voi.....

va pup pe toate de la A .....la infinit!!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor eu am intrat sa va citesc ca dorm pe mine si nu prea sunt in stare sa leg 2 vorbe, dar am zis a va si scriu 2 randuri macar, sunt ok mi-am revenit cu sanatatea acum tre sa recuperez cu somnul ca de 2 zile ma culc dimineata si ma scol dupa 3-4 ore de somn...
va pup si fug la somn...de fapt mai am cate ceva de facut...mai incolo la somn, dar eu deja dooorrrmmmm

ca sa va dati seama cat de somn imi e nici nu am observat ca nu's logata pe forum si tot ma intrebam de ce nu-mi apare mesajul...

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Ana,mare dreptate ai,si le spui tu asa frumos,de-l depasesti pe Creanga!
da-i in ma-sa pe toti,ca am inceput si eu sa fiu surdaaa,mai intai de-o ireche si in curand de amandoua.
pai eu nici nu am cerut ajutorul,ca sa se minuneze! ar fi fost culmea sa le cer eu lor ceva,care au doar pretentii ,drepturi..obligatii niciodata .
nuu am cerut nimic,doa rma gandeam,ca in loc sa vina asa de la sine,sa intrebe,am nevoie,n-am nevoie,ma simt bine...ei vin si cer! si cer! si acum,cu burta la gura,ei cer!
si sunt multi.
cateodata zic ca ce bine,uite asa mi-am dat seama ce fel de oameni sunt!(mai ales atunci cand daca nu le dai sambata,nu le-ai dat toat saptamana,ca tiganul,si te injura ),dar de cele mai multe ori nici nu am nevoie sa imi dau seama,ca STIU cu cine am de-a face din start.
si pe langa astia cu cersitul,mai sunt si aia care si-au bagat capul intre umeri,nu vad nu aud,nu ma intreaba de sanatate,macar acum cand am si eu o chestie acolo msicatoare in burta.femei la capul carora am stat si langa burta carora am suflat ,vorba aia,si mergeam cu de toate,si fugi la spital ca naste,si fugi la copil sa-l speli,si fugi incolo si-ncoace.NICI UN TELEFON NU AM PRIMIT SA INTREBE DACA MAI TRAIESC.a,ba un telefon,si in ca unul,sa ma intrebe daca mi s-a intampalt ceva,daca nu cumva am pierdut si sarcina asta,ca m-a visat foarte naspa.nu,sunt bine zic,numa iau dupa vise.baaaaa,sa te iei,ca asta insemna ceva foarte nasol,si eu nu ma insel! pai si ce vrei sa spun eu acum,ca avortez maine ca sa iti iasa visul?tiAm zis ca ma simt bine,si am de gand sa ma simt pana la final!cam astea au fost singurele preocpuari de starea mea.adica mai rau mi-au facut,ca oricat de tare si mare ma dau eu,m-au dat nitel peste cap cacaturile lor de vise si "amenintarile" ca o sa fi rau.
deci sa ma intrebe de sanatate nu,dar sa ma sperie,DA.
acum,ca mai am 2 saptamani sa nasc,la fel,alt vis,alta poveste...edci nu ma suni sa ma intrebi: ai nascut? mai ai? te ajut cu ceva? nuuuuu! te caut sa iti zic ca te-am visat naspa naspa si e de rau!
bai,oameni pe care i-am ajutat continuu material,moral,tot,de doauj de ani incoace.si cand s-au vazut un pic cu sacii in caruta,vorba vine,ca nu vor avea nici sfoara de la sac.cand au vazut ca eu nu mai pot sa fac fatza la atata ajutor,ca nu le mai pot da atata,s-au dat la fund.vaaai si daca ii ascultati atunci: cand vei fi tu in situartia asta??sunt acolo la usa ta minut cu minut! cand vei avea tu nevoie?? voi fi acolo ,las tot!
NICI UN TELEFON!
in primul trimestru nu mi-a deschis nimeni usa,nu ma puteam ridica din pat sa mananc,mergeam pe pereti.ncii un telefon.
cand am mai pierdut o sarcina,la fel,nu mi s-a deschis usa.nu sa ma consoleze,ca nu aveam eu nevoie de asta,dar efectiv erau zile in care imi era foame si nu ma putem ridica de frica sa nu cad. si beam ceai.asta a durat saptamani intregi,pana sa pierd sarcina,si apoi spital cateva zile,nu m-a vazut nimeni la culoare,si apoi acasa recuperarea.
in fine...am inecput eu sa ma vait acum,sa-mi dau drumul la gura.nu-sh ce am azi.
ma doare stomacul,si de-aia.si nu pot sa mananc.
cred ca de foame .

puf,ma bucur ca esti bine acum!! sa mai vii ,sa ne mai scrii.

violeta,ti-a trecut viroza sau inca mai e acolo?
(haha chiar credeam ca a facut ceai!!!) DEFAPT DAAAAAAAAAA A FACUT EL CEAIUL ,SI LAMAIA ,SI ...!! DA DA!
Mititelul de el,ce grija are el de tine!!Baiatul lui mama,mai!El e alinarea ta !

37+

Mergi la inceput