"FETELE FANTASTICE" (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata fantasticelor.....care ati mai ramas!!!

Aelita,tu n-ai somn? sau da aia mica din piciare?!

lasa ca mai ai putin si o sa fie mai bine....acum e perioada cea mai grea,dar trece repede....atat de repede!!

Cicina,ce trebuie sa am un motiv sa te
iete,asa mi-a venit mie.....
inca unul ...a ajuns?
ai grija de tine,da?

va pup pe toate si va zic sa aveti o zi buna!

fetelor maine e ziua Anei....sa nu uitam sa-i spunem "la multi ani!"
tu Ana n-ai citit ce am scris eu,da?

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nu,Vio draga,nu am citit nimic...mucles cu mine!
Aelita,pai sa sti ca asa o sa ajung,ce pusca mea sa fac?
Am fost aseara la doctor si evident ca luam Ospamox si siroape de toate cele,iar azi stam acasa.Vad ca mandra se simte mai bine,aseara nu a mai facut temperatura la culcare,asa ca de maine...pe cai ca se filmeaza si gradi cu noi...
Multam' ca tineti pumnii pentru examen...vineri este!Vineri sa bagati un gand pozitiv pentru fata,sa trec cu bine de trebsoara asta....si de n-om intalni vreodat' dau de beut pana cadem sub masa...
Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Aelita, de ce nu folosesti clestele special de nuci, nu ciocanul, asa nu deranjezi pe nimeni.

Vio, cu draga placere primesc pupici, eu sant bine, sant in vena de creatie, adica am de facut niste tipare ( bineinteles si croit) niste toale pentru dansul din buric. Sa vad daca-mi iese afacerea, am deocamdata de studiat si mai apoi am o profesoara de acest dans care va apela la mine sa fac aceste costume pentru vreo 30 de eleve.

Ana, de baut tot om bea noi impreuna odata si-o data. Nu-ti pierde nadejdea.

Puf, iti trebuie curaj ( esti tanara, si nu-i problema) si sa nu te descurajezi la primele greutati, asa te vei cali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Ana la multi ani!!! si multa bafta maine-azi deja la examen.

fetelor multumesc pentru incurajari, iluzii nu-mi fac ca o sa gasim caini cu covrigi in coada, dar stiu ca trebuie sa fie mai bine ca in tara macar din cateva puncte de vedere, poate cele care sunt deja pe acolo (prin tari straine) mi-ar putea spune daca ma insel sau nu... si va rog sa nu ma considerati o lasa ca nu raman sa sting lumina in tara, intr-un timp asa gandeam, ca orice s-ar intampla nu plec din tara, dar acum ma gandesc doar ca nu as vrea sa-mi cresc copilul cu manele si cu personalitati marcante gen becali si monica-irinel sau familia vijelie

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cicina,n-am cleste d-ala pt nuci.dau cu ciocanul de snitele.zi merci ca nu dau cu ciocanul de la sculele luŽbarbatu-meu!

Ana ,bafta vineri la examen!!!!!!

fetelor,acum cateva ore,aseara,ca e deja dimineata,a murit bunica-mea.am vorbit cu mama la telefon..
as lua avionul..sora-mea deja a luat bilet si pleaca in cateva ore.or sa fie doar ele doua acolo,si toti nepotii pe care i-a crescut sunt plecati,si stranepotii...
toata viata a avut batatura plina de noi,si acum pleaca singura..
mi-e mila de bunica-meu ca ramane singur ,dupa o viata in acre ei doi au fost atat de uniti !
stiu ca e varsta,stiu ca e normal...
dar ma gandesc,ce cruda e batranetea asta,pt cel care ramane sa il conduca la poarta pe cel care pleaca pt totdeauna,dupa o viata ,dupa zeci de ani de stat impreuna..
stiu ca e normal,ca bunicii nostri nu traiesc o vesnicie,ca sunt batrani ..dar ma doare ca nu suntem acolo toti,asa cum si-a dorit ea.
anul asta i s-au anscut doi stranepoti ,de la sora-mea si de la vara-mea.si urma a mea.are deja 8 stranepoti,urma a mea a noua!
ciudat e ca va fi acolo sora-mea,prima nepoata dintre noi toti,si cu bebe al ei,care e ultimul stranepot din cei 8.
as fi vrut sa o cunoasca si pe a mea..dar asa a fost sa fie,sa plece acum..
o chema Ecaterina..nu stiu de ce nu ii pun numele asta fetei.

pt ea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna dimineata !!!

Ana, scorpiuta minunata, LA MULTI ANI pentru ieri. Imi cer scuze pentru intarziere si iti doresc multa fericire si sanatate alaturi de familie si cei dragi.
Nu stiu de ce, dar ieri nu am putut intra pe forum toata ziua. La voi a mers??

Aelita ... +Sa-i fie tarana usoara + bunicii tale . Offf, ce ti-e si cu distanta asta .Si eu ma gandesc (,) cu groaza la ceea ce voi face , sau ce voi putea face atunci cand va veni ziua in care va muri cineva drag din familie. Am noroc ca in 10 ani de cand sunt plecata din Ro. nu s-a intamplat nimic dar pana cand o sa tina ??
Asta e, nu poti fi alaturi de ceilalti sa o conduci pe ultimul drum, dar poti sa ii aprinzi o lumanare si sa dai ceva de pomana, ai sa vezi ca te vei simti un pic mai bine .
Inca o data " Condoleante".

Vio ,Cicina ce s-ar face subiectul fara voi ? Eu nu am ce sa scriu de multe ori, inca n-am iesit de tot din starea aia urata , cred ca stiti cum e , asa sa stai si sa te uiti in gol si nu stii nici tu ce vrei si ce nu-ti convine . Ar fi mai multe de spus dar ma operesc aici .

Puf, sper sa reusiti sa plecati daca asta vreti cu adevarat. Ce destinatie aveti in cap?

Va doresc numai bine si o iarna blanda. Mai trec din cand in cand pe la voi... Va

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Ana, am uitat sa -ti urez si bafta la examen.

Hai, daca tot m-am intors , fac eu cafelutele ....cam putine , ce-i drept.
cu zahar si laptic
cu zahar
"black"
fara cofeina

asa, sa aveti de unde alege

O zi buna

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata!

Ana,scumpa,nu s-a putut intra ieri aici asa ca iti spun (si) azi
LA MULTI ANI!!!

si pt toata viata si......maine iti tin pumnii sa fie bine!!!
si o sa fie ca doar esti in zodia ta!

Dana buna cafeaua ta...ca dacae asa de rara.....
iti doresc sa-ti reuseasca planurile si sa vii mai des pe la noi
Aelitacondoleanta pt pierderea bunicii tale!
e o idee buna sa-i pui fetitei si numele bunicii tale....e ceva de care-ti vei aminti toata viata cu placere....
din pacate asa se intampla in viata.....unii se nasc altii mor!
nu e o consolare,dar ......
si stai cuminte acasa,nu poti pleca acum pana aici cu burtica asa mare....in plus tb sa fii linistita ca aia mica simte totul....
gandeste-te ca acolo sus e intr-un loc mai bun si are grija de tine!!
de la mine pt tine si pt fetita

Cicinatu de ce esti suparata?
sau tot cu croiala te ocupi si esti concentrata pe asta acum?!
spor la treaba si sa-ti reuseasca planurile...TOATE

va pup pe toate cu drag,

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Aelita condoleante, si nu te nacaji sa nu patesti ceva acum ca esti asa de aproape de termen, vorba lui vio unde sa pleci pe drum cand mai ai un pic sa nasti? te pupic si sunt cu gandul si cu cufletul alaturi de tine

Dandush sa mai treci pe la noi ce ne-a fost dor de tine, poate daca ai intra mai des te-am inveseli noi mai repede, un pupic de la mine pt tine

cicinutza ce mai mesteresti, faci cursuri de dansuri din buric?

vio pupici si pt tine ca tu dai la toata lumea...

Ana multa bafta si pupici ca sa-ti treaca emotiile

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

De trei zile nu reusesc sa intru pe forum, nu-s ce s-a 'ntamplat.
Ana
Aelita, sincere condoleante.
Puf, eu n-am avut niciodata in cap ideea asta de a stinge lumina in Ro, dat ca Ro nu mi-a dat nimic. Am plecat la mai bine, nimeni nu fuge la rau. Asa ca, vezi tu..
Vio, sant pe faza mereu.
Dandusha, nu stiu care e statul tau psihic, de ce e mereu scazut?Te putem ajuta?
Scurt si concis cs trec la cusut paiete.

Mergi la inceput