* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tot eu... scriu in reprize...
Sa va scriu si despre printesa mea care tocmai a adormit langa mine aici. De ieri papa si supica de pui cu legume si am pus-o cate 10 min. in premergator, e tare mandra de progresele ei. Si bieninteles roade tot ce prinde, acum chiar ca trebuie sa apara dintisorii...

In rest ce sa va zic, nu vreau sa va intristez dar eu sunt socata sa aflu ca au murit de stop cardiac doi tineri romani din Montreal, din familii diferite, la cateva zile diferenta, iar acum comunitatea de aici strange fonduri sa ajute familiile indurerate. Asta ca sa nu uitam ce pretioasa e fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare dragi mamici si bebici!
Eu iar am ramas in urma cu cititul, undeva pe la mijlocul capitolului trecut, dar m-am gandit inainte de a recupera sa va sciu doua trei vorbe.
Pe data de 5 am mers la cotrol cu Maria, toate bune si frumoase, la 7 luni si 2 zile cantarea 8255g. Lungimea nu o stiu ca nu au masurat-o. In week-end am facut si noi prima plimbare mai lunga (vreo 4 ore de mers cu masina) intr-un Outlet Mall unde as fi putut sta o zi si o noapte fara mancare fara nimic... peste o suta de boutique-uri, deci numai produse de firma, toate la super reduceri (de ex i-am luat Mariei de la Gap bluzite cu 2 euro bucata iar mie cu 5...)
Acum trei zile la plimbarea de seara a batut putin vantul, Maria neavand decat un body pe ea a racit un pic. Nu a facut nici febra nici rosu in gat, doar muci si stranuturi. Am dus-o ieri sa o vada un doctor totusi avand in vedere ca luni mergem la vaccin si ne-a dat unda verde. Am inceput sa-i inlocuiesc Mariei si a doua masa de lapte. Ii fac o crema fiarta din miez de paine, apa, branza si unt. Ii place la nebunie. Voi ati inceput sa dati painita la bebei?
Pana la urma se pare ca se va rezolva cu casa si ne vom muta in martie.
Aseara am visat ca era ziua mea si ca mi-a trimis Monica (MP) un mesaj pe telefon sa ma felicite si sa ma anunte ca mi-a trimis pachet strudele din Romania....

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Si un filmulet cu Maria. Sa nu va induca in eroare "zgomotele" de la messenger ca-s de la mine din calculator...

http://www.dropshots.com/day.php?userid=137263&cdate=20060930&ctime=075116

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

KIM, uite de poza asta ziceam… e clar ca-s cam zapacita dar mi se parea diferita fatza de asta, cred ca mi-o aminteam blonda-blonda… scuze, sunt aiurita rau!

MIRRELLA, bine ai venit!! Ceva pozici?

NSHIRO, nu am inceput cu paine inca… mai, ce vis!! Poate citeste Monica si iti scrie ceva… ce dulce-I Maria! Ce fain se joaca cu carticica, nici macar n-o baga in gura (asa mult ) ca Oana… daca ii dau ceva – orice: jucarie, carticica, ciorapel, bavetzica – hap! in gura. Dar imediat!!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Catrinel - da, eu ii dau seara Raisfloci in laptic; ii pun in loc de o masura de lapte, una de raisfloci, fara fructe sau alte adaosuri ...

mirrella - bine ai venit ! Asteptam detalii ...

kim si restul fetelor - am spus ca nu vreau sa vorbesc aici despre mailul aidei, dar am sa mai dau o explicatie, dupa care ... Dumnezeu stie ce va fi ...
In primul rand, aida si-a modificat mesajul de pe pagina trecuta de cateva ori, in functie de raspunsurile date, asa ca ... daca are ceva de spus, de ce nu scrie un mesaj nou, de ce il modifica pe cel vechi, adaugand si stergand ??? Asta asa, ca fapt divers ... ca pe mine asta ma face sa cred multe lucruri ...
In al doilea rand, toata lumea stie cat de revoltata am fost atunci cand aida a decis sa paraseasca forumul. M-am zburlit, am acuzat moderatorii ... asa imi trebuie intr-un final ...
Daca nu am scris tot ce imi scrisese aida, nu a fost pentru ca as fi vrut sa ascund lucrul asta, ci pur si simplu, pentru ca singurul motiv care m-a dat peste cap a fost asta cu Alexandra, ca si-ar fi neglijat copilul din cauza forumului. V-am spus si voua ca eu nu cred. Iar la sfarsitul mesajului meu catre voi, v-am spus ca asteapta sa ii trimitem mail, sau ca se bucura sa tinem legatura pe mail, ceva de genul ... daca aveam ceva de ascuns, nu va spuneam asta. Si pe urma, de ce sa fac eu chestii de-astea? De ce sa incerc sa o pun pe aida intr-o lumina proasta, cand eu ma rugam de ea sa se intoarca ...
Ei, nu mai are nici o importanta! Eu sunt foarte suparata pentru acuzatiile care mi s-au adus si repet: aida si-a modificat mesajul dupa ce am raspuns eu, asa incat partea cu "voi nu sunteti mame neglijente" apare dupa ce am scris eu ca nu mi-am neglijat copilul! Dar nici asta nu mai are importanta.
Asa a facut si la ascandinavi, a semanat furtuna si a plecat. Asa face si aici. Tocmai aici, unde spuneam eu ca e liniste si bine ....
Nu stiu de ce face asta, chiar nu inteleg. Aida, daca ti-ar pasa cu adevarat de timpul pe care ar trebui sa-l petreci cu Alexandra, n-ai sta ascunsa aici sa faci ce ai facut, ai sta cu aia mica ... DECI, nu e asta motivul ... si sincer, nu cred nici ca parintii sau serviciul sunt motive de retragere. Dar, daca tot s-a retras, s-a gandit sa mai puna o ... "vorba buna", nuuu???

Imi pare rau, sincer, ca i-am scris si ca v-am spus si voua o parte de mesaj (data viitoare dau copy/paste mailurilor, asa ca grija mare la ce scrieti !!!), imi pare rau ca n-am stat indiferenta si ca i-am luat apararea ... acum sunt nervoasa, suparata si tare dezamagita. Probabil ca voi lua o pauza si apoi mai vedem.

DAR sustin pana la moarte:
1. Copilul e mai important decat orice pe lumea asta!
2. Eu nu am considerat statul pe forum pierdere de timp/energie! Mi-ati fost cele mai bune prietene si de la voi am primit cele mai bune sfaturi. Va multumesc pentru tot!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Tine aripioara asta, voinice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Off, si cand ma bucuram si eu ca la noi e liniste, nu ca la altii (altele) .... cand citeam, de ex, la mamici de ian-feb 2006, ca utocatalina a deranjat tocmai fiindca scria prea des .... de 5-6 ori pe zi ... si punea poze cu Bia ei la semnatura, ceva de genul "Bia cand facea cutare lucru, data de azi" .... mamicile de acolo i-au reprosat ca ce, crede ca Bia ei e mai cu mot decat ceilalti copii din lista ??!! pana la urma s-a retras de pe lista ...

Eu nu vreau sa tin partea nimanui. Fiecare isi traieste viata asa cum ii place. Depinde de FOARTE multi factori prezenta activa pe acest forum. Mie, de exemplu, mi-e greu sa scriu in fiecare zi pt. ca (desi imi sunteti foate dragi), calculatorul e in camera copilului si el nu suporta sa fiu langa el si sa nu-l bag in seama, iar cand doarme nu pot tasta ca il deranjeaza zgomotul tastaturii ... in casa nu am nici un ajutor (si locuiesc intr-un apartament de 3 camere cu 100 mp !), sunt prea meticuloasa in ceea ce fac (si normal ca imi ocupa mult timp - sotul cica "nu mai freaca oala aia atata, ca-i iei smaltul ), poate din cauza varstei, sunt si mai greoaie in actiuni .... Plus ca sotul ma tachineaza mereu ca cica nu am timp sa fac ce vreau ca stau prea mult pe DC. Dar eu tot stau Si va citesc cu drag. Pana acum nu am ratat nimic, nici o pagina. Dar sunt convinsa ca vor veni vremuri in care o sa mai pierd sirul - o sa incep serviciul, acolo nu am net, acasa - ce sa faci mai intai ?
Se presupune ca vom ramane la Scutece 4 ani. Pai in anii astia e imposibil sa nu apara modificari. E posibil ca unele fete, care acum sunt mai putin active, sa devina FOARTE active peste 2-3 ani. Iar altele, care acum sunt active, sa treaca mai rar pe aici. Eu va iubesc pe toate.
Si vreau sa va propun tuturor, sa luam ceea ce este mai bun din acest forum, sa nu judecam pe nimeni, astfel incat atunci cand intram aici sa o facem cu dor, cu drag, ca niste vechi prietene, la bine si la greu. Eu asa vad forumul, ca un grup de prietene din inteaga lume. [flo2

Si ca sa nu fiu total off-topic : Andrei al meu nu sta deloc invelit noaptea. Dupa ce ca se trezeste de nu-stiu-cate-ori sa ma tzitzileasca, mai stau cu grija si sa-l invelesc, de fiecare data. S-a cam facut frig in casa (astia ne dau caldura de la 1 noiembrie) si nu-mi vine sa-l las descoperit noaptea, ce sa fac ? Sa bag caloriferul in priza si sa nu-l mai acopar ?

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Irina, in Mama si copilul zice ca daca sunt 22C in camera e OK, chiar daca bebe se mai dezveleste. Dar, ca sa fii tu mai linistita, poti sa-i iei un sac de dormit nu prea gros, pentru vremea asta.
Catrinel, eu nu folosesc decat cereale simple, fara gust de fructe pentru ca le pun in fiecare bibe, cate 1 mas de la lapte. De cateva zile am ramas fara cereale si vad ca Ana se comporta la fel, mananca la fel de des si de mult..asa ca se pare ca pentru ea, treaba cu cerealele mai satioase e mai mult o poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Catrinel si eu ii mai pun fulgi in lapte maxim 2 lingurite pe zi...in general seara sa fie mai consistent. Pe langa masurile de lapte pun si o lingurita de reisloci, insa am observat ca face masline si ii alternez cu Milubrei cu fructe...ca sa iasa afara normal.

Tania, Delia pupici multi puilor...am idee cam prin ce treceti si imi pare tare rau!

Ema, Alesia Ioana - Bitab, Ana Alexia - Lady Hawk
si Matei-Calin - MP, Anne Bianca - Noe, Stefan - Rorosu

Mirella bine ai venit! sa iti traiasca printesa si te rog sa ne dai datele tale complete sa te punem pe listuta!

Nshiro e sumpa foc mariuca in filmulet...nu-mi mai spune de reduceri ca mor!

Fetele eu cand am fost de acord sa stergem din listuta m-am referit la mamicile care nu au scris deloc de cand au nascut...nu la Tina sau Lady H sau mai stiu eu cine - o mamica ocupata cum e Doublemom. De exemplu mie mi se pare ciudat sa ii urez la mai multe lunisoare azi unei fetite si atat...cred ca are un nume si mi-ar face placere sa i-l cunosc. Oricum s-a spus clar ca nu o sa stergem pe nimeni de pe listuta si nu vom sterge. Aida pe Alexandra eu nu vreau sa o stergem si chiar as vrea sa mai aflu vesti despre ea! Sper sa nu fii atat de suparata incat sa ceri sa fii stearsa si de pe listuta noastra!

Va pup si sper sa nu mai avem parte de neintelegeri!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

LA Multi Ani pt puiutii nostri care implinesc azi inca o luna!
Matei-Calin - MP; Anne-Bianca -Noe; Stefan - Rorosu; fetita - chichina, Ana - aalina2003; Bianca Alexandra Iris -Tania2
La multi Ani Ema! sa fii sanatoasa, si sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi
va doresc un wk placut la toate

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Matei-Calin - - MP
Stefan- - Rorosu
fetita- - Chichina

LA MULTI ANI !!!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''