* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Pispirica, sa stii ca acelasi lucru-l patesc si eu cu Iulia. Plange si maraie prin somn si nu se calmeaza altfel decat daca o pun la san. Ei i-au iesit dintii de jos ... acuma ce urmeaza, cei de sus? Nu e prea repede? Nu stiu ce poate sa o doara, ca sigur ceva o deranjeaza ca mai are si nopti (rare, intr-adevar) cand doarme mai bine in sensul ca nu plange prin somn.
Acuma i-am comandat si eu de la chicco suzeta care o are Thea sa vedem, nu putem inlocui tzitzi ... ca sincer nu mai pot nici eu. Desi sincer ma gandesc ca vreau sa repar ceva si stric altceva ... sa nu se apuce si a mea sa se trezeasca ca si Thea, pt. ca-i trebuie bagata suzeta in guritza.
Apropo, Andreea ... mai multe detalii please despre maceratul de tei argintiu. Ca-s dispusa si eu sa incerc orice.

Asa, si o intrebare ce am eu: se poate ca nasucul infundat noaptea sa fie din cauza aerului uscat din camera?
V-am pupat, maraie a mea de zor ... nu mai stiu ce sa-i fac.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

La multi ani bebeluselor Alesia Ioana si Ana Alexia,ale caror mamici nu ne mai iubesc,precum si mamicii Ema,disparuta si ea!

Adar,care din bunici e?Si ce faceati draga la hotel?Faza cu lenjeriile imi este cunoscuta intrucat,inainte de a ne face casa,pe vremea cand eu stateam in apartamentul meu iar Cristin in al lui(si in cel de la Brasov in weekenduri),casele noastre aratau astfel:a mea,in toate culorile;apartamentul lui C. din Bucuresti avea numai nuante de rosu(covoare,ornamente,lenjerii,prosoape,sapunuri),iar cel din Brasov,nuante de albastru.Acolo avem 4 lenjerii albastre identice si ne-am confruntat si noi cu diverse situatii ciudate.Mai ales cand mai mergeau prietenii nostri si vecina le infata patul cu lenjeria...noastra(credeau ei).

Ile,papadia Viv este adorabila si f.f.f.f.vesela,cum dealtfel ii sade bine unei fetite frumoase!Pe tine te apuca migrena tot in preajma... zilelor rosii?

Somina Toma,maceratul de tei argintiu este ideal pt. calmarea durerilor de burtica si pt. un somn linistit.Si are multe alte calitati,ca orice alte astfel de siropele folosite in gemoterapie.Eu amestec 20 de ml de apa cu 10-12 picaturi de M.T.A si apoi ii administrez cu seringa.

Am avut o noua noapte linistita si,in premiera,in dimineata asa,adusa in patul meu.Thea a dormit pe burtica.Cu suzi,ca ziua avem...dezlegare la suzeta.Daca se impune.Mentionez ca nu-i mai dau Dewbridat seara,insa ii dau M.T.A.

Roxivan,bine ca esti mai bine.Noi ne acomodam repede oriunde, dar mai ales la Brasov,unde are camera ei si regaseste obiecte dragi de acasa.Cu v-ati acomodat in Buc?(ca tot vb. de acomodare...)

Pispi,poate ies dintucii sau e prea agitata inainte de culcare(musafiri,zgomote...).Incearca si tu maceratul de tei argintiu.Pupam Biuta!

Catrinel,unde disparusi soro?

Ar fi cazul sa mai discutam despre intalnirea de pe 8 martie.Daca mai vreti sa o facem,ma pot ocupa eu de rezervarea unui restaurant dragut si rezonabil si de alte aranjamente.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Micaalsa,despre macerat am discutat in mesajul anterior.Cat despre nasuc infundat,cea mai simpla solutie este sa iei Karvol(niste capsule cu lichid mentolat)si sa torni o capsula pe un prosopel (batistuta)pe care il pui in patutul Iuliei,dar nu la indemana ei.Ii desfunda nasucul instantaneu.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

SALUTARE
ALESIA IOANA,ANA ALEXIA SI EMA72!!!SA FITI SANATOASE!!

Andreea_Georgiana multumim pt complimente! Mi=au placut tare mult pozicile in care esti asortata cu Thea !Am vazut si pozicile de la intalnirea cu Mariuca!Super!

simona_toma vrem poze cu noua coafura!

Noe Felicitari Biutei!!! No,acum treci la alergat prin casa si acoperit toate prizele si gaurile!!

danaita ce faza cu rochia aia!Tb sa le faci de kko.La Protectia Consumatorului nu poti face reclamatie?Ce-ai facut pana la urma cu rochia?

Tania suntem alaturi de voi!Insanatosire grabnica!

Adar buna faza cu asternuturile...

catrinel sunteti la balacit?

Noi am fost constipati...asa ca am inceput sa-i dau iaurt cu fructe si si-a revenit.Desi pediatrul mi-a zis sa nu-i dau iaurt pana in luna a 8a .Dar ce era sa fac?Fructe nu mananca,constipat era..am incercat si asa..Am luat un iaurt pt luna a 6 a.Al meu sapt viitoare face 7 luni.Sper sa nu pateasca nimic.Voi le dati iaurt nu?
Pupicim mamicile si bebeii!

Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andrushka - e tata, iar la hotel cautam ... nemtii cu care era ... i-a cazat pe aia si ne-am chinuit o juma' de ora sa-l convingem sa vina sa doarma la noi, dar el nu si nu, ca nu vrea sa deranjeze ... . Am reusit sa-l convingem, cu ajutorul Maiei, care a inceput sa tipe si sa rada, de l-a ... (vorba Catrinutzei )
Despre maceratul de tei argintiu am auzit si eu ceva, o sa iau si o daca va fi cazul ... iar despre crema mea ... e nasol, dar se pare ca sunt pe drumul cel bun. Trebuia sa-mi fie clar ca matusa mea va incerca sa-mi vanda amwaiurile ei (chiar, stiti cum se cheama distribuitoarele de la amwayiiiii ???? "emuiste" ), asa ca din start i-am zis ca ii multumesc dar ca nu era pt mine ci pt o prietena care vrea neaparat aia ....
Am facut insa rost de un nr de telefon si se pare ca se poate comanda asa. Incerc.

FETELOR, care nu-i cuminte, primeste papusa, s-a inteles ????????????????????

PS: vazut pozele cu Thea si Mariuca ... deci ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Tine aripioara asta, voinice ...

Mergi la inceput

Poli - sa fii tu sanatoasa cat iaurt a papat Maia mea ... si eu i l-am dat asa, simplu, fara adaos de bun-bun ... ii place de nu mai poate si n-am de gand sa renunt la el delor. asa ca, iote, prima parere "avizata" a sosit. Da-i copilului iaurtel linistita .
Pup necacaciosu' mic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ADAR, nici eu nu cred c-o neglijez pe Oana ca scriu pe forum… uite, de ex acuma doarme. Si mai citesc&scriu si seara, dupa 8 jumate, cand se culca ea… bai, bestiala faza cu lenjeriile
Ce fericit bunic!!!! Frumoase poze! A, da, poza aia cu Maia cu ochii si mai mari ca de obicei, e traznet!! cum naiba ai prins-o asa bine? Oana mai nou cand ma vede cu ap foto, lasa balta orice face, si se pune pe hlizit, asa ca adio poze spontane!
Papusa… na ja, ce sa zic – cam sinistra

Ha? “emuiste”? – de la ce vine “e”? ca restul stiu…

ANDREEA, tu esti grozava, ce sa mai zic. Oricum, eu cu durerea de cap sunt groaznica, as lua orice…. Tocmai voiam sa intreb cum a dormit Thea, cand am vazut ca ai scris.. aici mi-s, nu am disparut!!

ILE, stiu cum e, si Oana doarme fara probleme toata noaptea, dar io sapt trecuta am fost o carpa…nu stiu de ce. Sa mai iau ceva Ca+Mg… ma gandeam sa iau dextro-energen sa-mi dea ceva putere, la un moment dat…

DANANITA, nasoala faza. Io as pune protectia consumatorului pe ei. Daca ai timp… ce profita unii de noi, incredibil!

NOE, felicitari, bravoooo Bia! Ai vazut ce inseamna o motivatie serioasa???

MARI 78 cum merge cu lapticul? Cred ca nu vrei sa ajungi la lingritza… dar cum suntem noi acum la diversificare, cred ca va fi Ok, ba un brei, ba un iaurtzel, ba masa de pranz… chestia cu dintele e asa de ralativa… poate sa dureze de la 2 zile la 2 sapt, am auzit atatea povesti…

POLI, dr mea a zis ca pot sa ii dau iaurt. Ca parerile sunt impartite, si daca stam sa ascultam de toti… aici teoretic se incepe pe la un an (teoretic) cu iaurt si alte produse cu lapte de vaca. Ii bag si eu iaurt spre sfarsitul lunii.

Mai, PISPI, sper sa ii treaca repede. Eu bag mana in foc ca-I de la dintzi. Sper sa ii iasa schnell! Pana acuma dormea bine, nu? Pupici multi!!

MICAALSA, nu-I exclus cu nasu infindat! Eu pun o tavitza cu apa pe calorifer…

Fetelor, voi cate linguri(itze) de cereale puneti in lapte?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Fetelor, mi-a cazut Darius din pat. L-am lasat cu sotu care era preocupat de calculator si am plecat la bucatarie. Cand aud BUFFFFF, era sa lesin. Darius era pe jos, intins pe spate si cu capsorul la piciorul patului lui. Am inceput sa plang ca o isterica, sa tip la sot ca nu e in stare de nimic... Nici acum nu imi revin si sotu e terminat, cred ca se simte vinovat. Darius a plans putin, dar si-a revenit repede. M-am uitat la capsorul lui si are o mica vanataie. Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat mai ales ca eram amandoi acasa.

Andreea, Darius s-a acomodat. La inceput, in primele zile, mi s-a trezit noaptea, dar acum nu se mai trezeste, doarme de la 22-23 pana dimineata. Saptamana viitoare facem o excursie de vreo 3 zile la Rm.Valcea sa vedem atunci cum o fii.

Fetelor, nu reusesc sa dau de dr. Stanciu (vreau sa stabilesc o programare sa-i fac vaccinul), il caut de 2 zile si ba are tel inchis, ba nu raspunde. Mari, tu ai mai fost la el?

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

AndreeaGeorgiana, mhm,exact la zilele rosii am migrena.
Multumim pt complimente.Intr-adevar Viv e tare vesela ,asta si pt ca se simte superiubita de toti.

Polixeni,eu asa fricoasa cum sint ii dau un iaurt cu fructe de la nestle.Insa de la 8 luni jumate voi incepe si cu iuart normal.Danone nu ma bag ,pt ca am auzitg multe comentarii negative la adresa acestui iuart.
Scrisese Mariana o reteta de iaurt facut din lapte Nan, dar husband-ul a fost cam sceptic ,asa ca am renuntat la idee.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI BEBELINELOR SARBATORITE ASTAZI,
Alesia Ioana - - Bitab
Ana Alexia -- Lady Hawk

chiar daca mamicile lor ne-au parasit ....

Mariana - mamica gravidutza, ce mai faci draguta noastra, esti bine??? Ce face samburel, tzopaie sau nu ? Hai, vino si pe la noi, si spune-ne cum iti e, ce face bebe ... te asteptam cu drag ...

Mergi la inceput