* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Iote bre, numa' io scriu ... hmmm ...
ALOOOOOOO, unde sunteti ??? Cum dete soarele, cu o taiarati de acasa ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Tine aripioara asta, voinice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Mercic Ada, pai o sa luam si milu 2 , poate pe asta il vrea, ma gandisem si eu ca avand aroma de vanilie (tot de la tine am auzit) o pacalesc. Adevarul e ca nici mie nu imi place cum miroase laptele praf...eu n-as bea, dar sa nu ma spuneti Teodorei

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mari - eu am zis dintotdeauna ca am senzatia ca e apa cu faina, asa ca ....

Fetelor, pentru consolare, va spun ca eu daca as da 15 kg jos as fi cel mai fericit om. Dar ar fi bine si mai mult. Cred ca daca as da vreo 20, as ajunge la greutatea din liceu ...
astazi mi-am adus bicicleta acasa si de maine dimineata ma apuc de ea. Poate am noroc.

Ma duc sa ma pregates, ca plecam in curand.
Va pupam si vorbim mai tarziu.

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Tine aripioara asta, voinice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am revenit ca daca doarme odorul si din casa nu am voie sa ies ca deh,is racita....cobza.Da de unde nene ca afara au fost peste 20C zilele trecute,zau.

Catrinel,Rudy tot nu vrea sa pape nimic inafara de cereale ....si apa.A avut Oana vreo faza dintr-asta,e vreo speranta?Si pe tati nu pot sa-l pun la treaba ca-i dus la munci si e mai bine ca doar e maica-mea aci si am pus-o sa-mi faca neste clatite
Roxi,nu-mi lua raceala mei......
Noe,draga,nu-ti raspunsei.Si eu vreau sa te vad cand oi veni anul viitor,poate prin Bucuresti sau de de nu chiar prin HD.
Era sa uit .....a zis ieri cateva minute fiu-miu Ma-man-ma-ma-ma-man cine stie,o fi fost francez dragul de el in viata trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Adar, unde e aia Halkidiki? sa ne arati si noua ce ai primit. Si spor la ars kg.

Catrinel, Ema, mersici, pai da, in... stiinta mea nu stiu la ce fel de radacinoase speciale m-am gandit.

Mihaser, nici urma de dintisori la alicia! tu ce ai inteles?

roxivan, dar ce sa fie? odihneste-te in primul rand.

Mari, eu zic sa-i dai lapte cu paharelul sau cereale cu lapte.

Ups... s-a trezit fatuca!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Polixeni, haios si mare baiat ai, ce misto sta el acolo in patutz. Papa asa de mult odata? si FELICITARI pt baba (TATA)!!!

Serj, mersi pt complimente, pupam fetele dragi

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutare fetelor...intru si eu scurt ca ziua nu s-a teminat si mai am multe de facut pentru ca azi am invadat-o efectiv pe Andreea si nu ne-am dat duse pana nu am papat din piureul pregatit pentru Thea...a mancat haplea al meu tot si ceva pe deasupra...o sa puna pozele Andreea cand o marge netul ei...
Oricum ne-am distrat cu galustile, ciuful Theei e tot acolo, zburlit, face mutrite haioase, iar Mariuca a ramas la fel de atomica...

Multumim fetelor pentru aprecierile la adresa ei, le uram si noi bebeilor "La multi ani!" sa fie sanatosi si cuminti si sa doarma noaptea ca se pare ca iar e molima de "somnambulism"...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ciuf,noi suntem ok,caci locuim in Queens si cu huzbandul am vorbit,si el e ok,caci el e la munca in manhattan.Si eu sunt cam suspicioasa cu data asta de 11 a lunii,oricum un lucru e sigur:niciodata nu o sa zbor pe 11.

Mergi la inceput

La multi ani David Nicholas (Tina)!!!

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Bogdan - Diana1968, David Nicholas - TinaWelsh, Filip Andrei- Ioana2

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput