Poze yahoo-versiunea noua

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si la mine apare acelasi mesaj cu uhh...

Am facut logout si am apasat pe photos in Yahoo sperand ca ma pot duce undeva sa descarc, dar apoi mi-a cerut iar login si m-a intors in pagina mea.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am trimis un mail la help sa intreb care e faza, dar apoi am vazut langa albumele mele o caseta cu mesajul:

We've been putting the finishing touches on a big upgrade to Yahoo!Photos and it's rolling out now. Your account will be upgraded automatically - so check back soon.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Uite cum am facut eu :

- aveam un album in versiunea veche . Am incarcat un nou album ieri in versiunea veche iar azi cand am deschis yahoo photos am primit invitatie pentru versiunea noua.

Se pare ca le face update in functie de incarcarea de noi poze.
Succes

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Da ... am sa incerc sa incarc poze sa vad daca se scimba ceva.
Multumesc pt. raspunsuri!

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

noua versiune se da acces la ea in ordinea alfabetica... au inceput cu A .. ei au fost primi ce au primit... de vreo luna jumate am versiunea noua la contul care incepe cu A iar la cel ce incepe cu G nimic nou... dute fati cont de proba care incepe cu A sa vezi ca intri direct in versiunea noua... poti anula dupaia contul daca nu il vrei.

Am unc ont care incepe cu C si numai de cateva zile are versiunea noua, nu am facut eu nimic sa o aiba, si am unul cu G si nu are versiunea noua de albume

atelierul piticilor
Copii din 2002
"We're sorry, gabbrieela is not using the same version of Yahoo! Photos. You will be able to see photos they've shared with you once they've been upgraded to the latest version. "... nu mai pun link si de la cel cu G... stiti versiunea veche...

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Am incercat toate variantele pe care le-ati spus voi aici, dar ... nimic. Oricum, tare ciudat ce se intampla: a mers al doilea link dat de Oana (ala cu bifat optiunea "let me in there") la adresa sotului (incepe cu C, apropo' de ce a zis Gabriela) si la o alta adresa de-a mea, mai veche (incepe cu P). Dar, la cele doua adrese care ma intereseaza pe mine, nu vrea si nu vrea!!!
Si, Gabriela, cum se face sa iti anulezi un cont yahoo? Am deja prea multe si nu folosesc decat doua. Ce trebuie sa fac?

Petronela

Mergi la inceput

da un klik AICI
Dupa ce ai dat klik intra cu numele si parola la contul care il vrei sters... va aparea 2 obtiuni yes ori no, alege yes, dar pune si parola inca o data in chenarul de deaspura de yes. Daca apesi yes contul va fi sters.. vei citi acolo in cat timp si care e procedura.. cred ca 90 de zile dureaza.

Iar de yahoo photo cel nou, am sc la cei de la yahoo cand a aprut noua veriune, si mi-au raspuns... asa e cum v-am scris, se ia in ordine alfabetica. Scrieti si voi la yahoo la suport center daca vreti.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabbriela

da un klik AICI
Dupa ce ai dat klik intra cu numele si parola la contul care il vrei sters... va aparea 2 obtiuni yes ori no, alege yes, dar pune si parola inca o data in chenarul de deaspura de yes. Daca apesi yes contul va fi sters.. vei citi acolo in cat timp si care e procedura.. cred ca 90 de zile dureaza.

Iar de yahoo photo cel nou, am sc la cei de la yahoo cand a aprut noua veriune, si mi-au raspuns... asa e cum v-am scris, se ia in ordine alfabetica. Scrieti si voi la yahoo la suport center daca vreti.

Sanatate si numai bine

Merci mult, Gabriela!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Gabriela, merci . Atunci asta e, ca cel care incepe cu c este nou iar cel cu p inca nu e modificat (scrie ca in viitor )

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

cu placere fetelor....
pet.cost2005 ai reusit sa iti stergi acel cont?

quote:
Originally posted by codruta_grg

Gabriela, merci . Atunci asta e, ca cel care incepe cu c este nou iar cel cu p inca nu e modificat (scrie ca in viitor )

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput