contracept-m

fetelor foloseste cineva contracept-m? sunt niste spermicide sub forma de ovule. vroiam sa intreb daca folositi, de cat timp si cat de sigure sunt. eu am folosit anticonceptionale si acum am renuntat la ele pentru ca vrem un bebe. dar vreau sa fac o pauza de vreo 3-4 luni de la anticonceptionale si ma gandeam sa folosesc aceste spermicide. oare or fi eficiente?
Raspunsuri

gabi_j spune:
eu am folosit cateva luni, si am fost multumita. se gaseste atat sub forma de ovule, cat si sub forma de unguent (cu aplicator). a mai fost un subiect pe tema asta, si fetele care au folosit contracept-m au fost multumite, din cate tin eu minte
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Luna75 spune:
irina,eu le-am folosit in jur de 3 luni,fiind exact in situatia ta,dupa anticonceptionale,pauza pentru bebe.
Eu am beneficiat de protectie 100 % singura durere de cap pe care am intampinat-o a fost senzatia de usturime dupa topirea ovulului(poate sunt mai sensibila).
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

clayhanger spune:
quote:
Originally posted by Luna75
singura durere de cap pe care am intampinat-o a fost senzatia de usturime dupa topirea ovulului(poate sunt mai sensibila).
Si eu resimteam usturimea aceea, am incercat apoi si Pharmatex si n-am mai avut probleme.

irinabobe spune:
multumesc mult. am incepit sa le folosesc si eu, sper sa nu am surprize. daca am... asta e dar parca as vrea sa mai astept vreo 2 luni. si nu am nici o senzatie de usturime...o fi ceva in neregula cu mine?

corina30tg spune:
Am crezut ca doar eu am usturime la Contracept M. E destul de neplacuta, totusi. Am folosit si inainte si am revenit acum la peliculele contraceptive. Nu am avut efecte secundare si nu am ramas gravida cat timp le-am folosit.
Corina, mama lui Mihai-Alexandru
http://new.photos.yahoo.com/corina30tg/albums/

lili81 spune:
Si eu am folosit si Contracept-M si Pharmatex. Eu la amandoua am avut usturimi foarte puternice, care treceau totusi dupa cateva minute. Dar ma dispera faptul ca se scurgeau. Asa ca am renuntat la ele. Se pare ca nu mi se potrivesc.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Nane spune:
rony, peliculele au efect vreo 4 ore, dar poate exista si vreo firma care face pelicule cu efect care tine 30 min... habar n-am, dar eu n-am auzit de asa ceva.
Mie Pharmatex nu-mi produce usturimi...

anka-maria spune:
Am citit si eu o gramada despre ovule si spermicide in general, dar tot aici pe forum a fost un subiect unde au postat mamicile care se protejau cu spermicide de tot felul si care au patit-o.
Asa ca m-am intors la prezervativ.
---------------