La multi ani, Minunate Scorpiute ! (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetele.
piticutz, si eu tot asa am ca inaltime.ne luam de mana.
nina, si eu tot asa ajung acasa si la servici nu am net.si la noi e inca frumos.
ana, obligat sa iei scaun la fata.te pup.cum merge gradi?mai plange?
elena, pupa bebe.eu cand mergeam la eco speram sa-l vad in actiune.cum intram in cabinet nu mai misca si se intorcea cu fundul la noi.si uite asa nu am aflat eu sexul.
mira, iti iau kg cu placere.de la oricine.
la multi ani sarbatoritelor de azi.tot ce e mai bun in lume.
gaby, si eu tot 25 fac.nici eu nu am avut asa mult niciodata.
despre job va mai scriu impresii la sfarsit de saptamana cand imi voi face o parere.
va pup pe TOATE.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

La multi ani sarbatoriti si sarbatorite.
Va pe toate ca-s pe fuga.Azi am zi full de la 9 la 20.
Macar se anuntza vreme frumoasa si calda
Va pup cu drag.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Morgen fetelor:))

Vreau sa incep cu urarile pt fetele nascute azi: Alba Iulia, Vikinga si Moko! Sa aveti parte de bucurii si cadouri multe!

Eu am sarbatorit cu ai mei si Bogdan ieri. Cu papa bun, cu tort cu pupaturi! F mumos.

Am un ziar pe care il citesc: Bucharest Business Week. Mi-au pus poza in ziar si mi-au zis LA MULTI ANI! Pazea ca ma fac vedeta:))

Am primit o poezie de la seful nostru de la cumparari:)

Ia sa va scriu, ca eu m-am amuzat :

Ca un dor pe valuri line
Raspund fara ezitare
Inspiratiei ce imi vine
Comparandu-te cu o floare!

Fii simbol al tineretii
Floare a lumii intregi
.." nu inteleg bucuria vietii
Printre toti, printre colegi!

Va veni clipa in care
Roua pura se va sterge
Lasand dreptul cel mai mare
Celui ce te va culege.

Aceepta-l asa cum este
Schimaba-te intr-o craiasa
Da-ne si noua de veste
Si vei fi cea mai aleasa!

V-am topit ai?:))

Floricele si pupaturi celor mai frumoase fete: noi scorpiile!

Sa va povestesc faza ieri hihiihih. De pe la 2 m-am carat de la servici si ma duc ata la salonul de infrumusetare: par, unghii, machiaj. vorba mea: m-am facut Cleopatra. si ma duc eu Cleopatra sa il iau pe Cezar de la servici. cand colo Cezar lela cu barca pe conducta. nu era la servici. asa ca ... m-am cam fleoscait eu otara si hai acasa. a aparut si jumatatea mea mai buna dupa vreo 2 ceasuri. blocat in trafic in sibiu, ceva accidente.

pe toateeeee

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut dragelor!
La noi e urat, a plouat, o vreme... de numarat bani! (de baut nu am voie, iar copii am facut deja)!
La multi ani scorpiutelor care azi se sarbatoresc: AlbaIulia, Vikinga si Moko! Sa fie sanatoase si fericite!
Nu am chef de nimic... daca m-ar intelege si altii...
Va pup si sa fiti sanatoase!
Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI tuturor cellor ce au serbat si isi serbeaza ziua de nastere!!!!

LA MULTI ANI,GABY DRAGA!

LA MULTI ANI,MIRA MAMICUTA EROINA!

Dragelor,cu intarziere ma alatur si eu tuturor celor ce v-au felicitat de ziua voastra si va doresc din suflet o mie de ani de fericire si sanatate,viata lunga si bani in punga.Sa aveti parte de tot binele din lume alaturi de toti cei dragi voua!

Luana si-a revenit...se pare ca a fost o viroza intestinala,de ieri merge iar la gradi...si spre bucuria mea au incetat plansetele su urletele....doat comenteaza...I-am zis ca vineri va merge cu tort si suc ca sa ii cante colegii "Muntzi ani tanasca"...si ca va trebuie sa ii serveasca cu tort si suc....In fine,scorpioanca mea,dupa ce am negociat o vreme amandoua,s-a hotarat ca o sa le dea suc la colegi,ca sa ii cante,insa la tort nu am scos nici o felie de la ea....pentru colegi.Ieri am comandat un tort de vreo 4 kile,ca sunt 30 de copilasi,pe care va fi poza cu Ariel....Cam asta cu noi...

Nu va suparati ca nu va scriu la fiecare...va pup si va imbratisez pe toate cu tot dragul si promit sa revin...cu o postare mai lunga...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

hey multam! credeam ca mai rade cineva cu mine de poezia mea cu dedicatie! bizi everibodi.

Elena e o presiune f urata in aer de aia iti e rau azi! eu am o apasare pe creier de minune nu asa...

cica azi imi ajung geamurile pt etajul nostru. va pove maine aventura celor 4 pitici si geamurile:)

gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

URA AM INTRAT IN ZODIA NOASTRA
LA MULTI ANI CU SANATATE<FERICIRE SI IMPLINIRI PENTRU MIRA SI GABY !!!!!(chair daca am intarziat cu o zi...)
LA MULTI ANI si sarbataoritelor de azi,chiar daca nu au mai intart pe la noi,nu le-am uitat.

Eu sunt bine,cu burtica mea mica,dar se face ea mare.Incep sa-mi reavin cu mnacarica,nu mai am greturi,insa la un capitol fac zodia de ras ,libidoul meu e la -0,nu stiu ce sa ma fac,dar poate trece .Nu-mi vine sa cred ca sunt eu in pielea asta.
Nina despre Iris ce sa-ti spun,e "iubirea mea speciala",asa cum imi declara si ea mie .E mare,frumoasa si desteaptaaaa...de nu mai pot de ea.Dar e si smechera si super rasfatata.Aseara pentru prima oara l-a pupat pe bebe din burtica nu stiu ce o fi fost cu ea,ca pana acum nu vroia sa discute subiectul.Promit ca am sa pun poze noi,dar spre rusinea mea mereu uit sa-i fac poze ,asta daca reusesc sa o prind nemiscata o secunda .Asa o fata am,daca ar sta ea o secunda in poza,n-ai sa vezi
Elena,ce bine ca ai vazut iar nazdravanu'(cred ca tot baiat va fi).Eu mai am de asteptat pan ala eco,abia la 12 saptamani.

Maine fetelor implinim 4 ani de casnicie,cu sus si jos ca asta e viata.Nu ma astept ca sotul mau sa isi aduca aminte,sper doar sa fie o zi frumoasa!

Va pup pe toate si hai sa petrecem!!!!

poze
Iri +8 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! scorpiutece fac cele mai frumoase si mai sexifete?
multa sanatate si numai bucurii pentru AlbaIulia, Vikinga, si Moko
gabyma bucur ca ai avut o zi speciala, poezioara este
anabine ca si-a revenit luanasi mai ales ca nu mai plange la gradi...faza cu "comentatul" astia mici ai mei o au tot timpul...lor nu le convine ceva din principiu
elenasi irinaburticutele sa se faca mari
adrianasi georgispor la treburi pe la serviciu
miracum ai petrecut?
piticutzdaca te mai aud ca nu te bagi in discutie ca nu ai bbei te...aici nu discutam doar despre copilashi, ci despre viatza noastra in general cu bune si cu rele, cu bucurii si suparari de tot felul(din familie, serviciu, sanatate), ne "suportam" si ne sfatuim una pe alta, asa ca asteptam sa ne spui fiecare bucurie si trestete a ta, ok? sa ne sau sa plangem si noi odata cu tine.
numai bine si ai grija de tine
fetelor noi suntem bine, astazi nu l-am dus pe alex la gradi au stat amandoi acasa cu mine si am lenevit pana tarziu toti 3, apoi copilashii s-au apucat de desenat(ruxi de zmangalit) si alex tot venea la mine sa-mi arate ce a desenat...pai ce ruxi putea sa fie mai fraiera...facea si ea 2 linii si venea la mine si zicea uteeee casaaaasau alte 2 linii si zicea pomuuuuue o concurentza ceva de speriat intre ei cand e vorba de desen
va pup pe toate sa aveti o zi minunata ca voi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Scorpiute dragi, multumiri de urari!

Vikinga si Moko, multi, multi ani fericiti cu sanatate si bucurii!

Tuturor scorpiutelor si bebeilor, pupici cu lipici de la AlbaIulia!

Fetelor, promit sa intru mai des, pentru voi toate o www.youtube.com/watch?v=ZTjWu6BKCkY" target="_blank">dedicatie speciala

Cu mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut dragelor!
M-am indurat sa deschid acasa calculiciul si sa va mai citesc! Am ajuns azi la medic sa vad ce spune de dureri si alte cele... cica bebe nu are destul lichid si asta e si din cauza contractiilor cam... dese! Acum imi dau seama ca trebuie sa am grija mai multa sa nu fac absolut deloc eforturi!
AlbaIulia iti multumim pentru dedicatie... superba melodia! Asa... merge la sufletul nostru! Petrecere frumoasa cu ai tai!
Irina, deja e un pas pentru Iris, e mare lucru, invat-o si pe ea sa ii cante seara! Eu inca nu am scapat de greturi, de la astea tot am contractii... medicul a zis ca nu are ce sa imi dea, probabil am un organism mai aiurea!Si stii ca si noi sarbatorim maine 5 ani de la casatorie (cea civila)! Deci sarbatorim odata!
Monica, si George e mare fan al desenatului... la mine covorul e tapetat de cum vine cu desene de ale lui! Mai nou face mereu familia... e o nebunie!
Piticutz, cu copii, fara copii, suntem scorpiute minunate si... te asteptam cu drag la povesti!
Gaby, cum e aventura cu piticii?
Cuscroo, super ca s-a facut noruta bine, sa poata sarbatori in liniste! Oare mie mi-ar da un colt de tort? Intreb si io... ca mi-e o poftaaaa!
Georgi, cred ca esti rupta... dupa asa o zi! Lasa ca te revansezi in "vichend"!
Va pup pe toate, ma duc ca George vrea musai la calculator sa mai scrie cate ceva... poate de fapt sta cu Luana pe mess si eu nu vad!
O seara buna, Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput