Muzica din reclame

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

pet.cost, cred ca se refera de fapt la urban jungle pe care o canta zucchero si care se numeste baila morena.. p'asta o stiu pentru ca si eu am crezut ca o canta eros da' noroc ca m'ai luminat tu .. deci, nu e eros e zucchero-baila morena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ahaaaa ... am inteles .. pai de aia ca nu gaseam nici o melodie cu Eros la citroen ...

off-topic: Ati auzit ultima melodie a lui Eros, Bambino nel tempo? E superbaaaa ... daca o vreti, trimiteti-mi pe PM o adresa de mail ....

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

am cautat queen- love of my life si n-am gasit nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Daca vrei ti-o trimit eu!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

multumesc mult mira m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

apropos de melodia de la Kandia...voi ati recunoscut-o??
Seamana destul de mult cu o melodie pe care o au Stigma (Zi-mi noapte buna - http://www.youtube.com/watch?v=sPO_cFOESj0) - oricum nu se compara cu ..originalul (shivaree...banuiesc)

asa..si acu'...despre melodia din reclama cu petrom..cu avioanele...o vreaaaauuuu siii eeeuuuu...daca o are cineva...pliz..pliz...pliiizzz...sar'na!!!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

quote:
Originally posted by krelia

apropos de melodia de la Kandia...voi ati recunoscut-o??
Seamana destul de mult cu o melodie pe care o au Stigma (Zi-mi noapte buna - http://www.youtube.com/watch?v=sPO_cFOESj0) - oricum nu se compara cu ..originalul (shivaree...banuiesc)

asa..si acu'...despre melodia din reclama cu petrom..cu avioanele...o vreaaaauuuu siii eeeuuuu...daca o are cineva...pliz..pliz...pliiizzz...sar'na!!!

pai chiar e cover dupa good night moon, nu e copiata .. d altfel pe albumul lor este si mentionat acest lucru .

pup krelia si la multiiii aaannnnniiiiiiiii,

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Ma ajuta cineva si pe mine cu melodia din reclama la pasta de tomate Olympia? E fiu-meu innebunit dupa ea si deja o fredoneaza............as vrea sa o am pe toata.

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

ahaaa....apai..daca baba n-a stiut...a dat si ea cu "aia" in fasole..desi..io nu zisai ca-i copiata...zisai doar ca seamana ..hihihi - iar aia cu "mentionatu'..chiar ca habar n-aveam..deh...

hhmmm...surpriza totala!!!! multam mult si m-ai lasat fara replica, parol!...
la multi ani si tie, sanatos, fericiti, bogati si cu multe impliniri!

quote:
Originally posted by Anderrapai chiar e cover dupa good night moon, nu e copiata .. d altfel pe albumul lor este si mentionat acest lucru .

pup krelia si la multiiii aaannnnniiiiiiiii,Anderrusha

Mergi la inceput

pentru "petromiste" - http://forum.softpedia.com/index.php?act=Attach&type=post&id=165459 (un cut facut numai din pian)

si...melodia gasita de mine... www.filehost.ro/150846/Buddha_Bar_IV_Drink_05_Chris_Spheeris_Dancing_With_The_Muse_mp3" target="_blank">aici

numai ca trebuie sa va inregistrati ca sa puteti face download...

Mergi la inceput