Mamici de sept-oct 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

David a facut febra 40gr
Ce naiba ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lullabaysi eu am problema asta cu imbracatul mai ales cid iesim afara si cum vremea asta e tare dubioasamai bine era vara sa o tin numa in body si pamepers

Gigi25Noi avem colici din a doua saptamina.
Zicea cineva de Gripe water pt colici sau cam asa ceva...stie cineva cit costa si daca este mai bun decit sab simplex????

bb ralukutzasi bebelina mea are perioade cind plinge de zici ca o tai,dar mai tace in schimb de foame nu tace niciodata. Noi o mai tinem pe mina cu funduletul in sus asa ca si cum o duci la chiuveta sa o speli la fudulet. Ii place , cred ca i se incalzeste burtica si mai tace.Asa ne-a aratat pediatra.

amarantinaSuna pediatra.
Pupici la toata lumea.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Stie cineva ce firme fabrica marsupiu care-l tine pe bebe atat pe verticala cat si pe orizontala? Doar la Chicco m-am interesat si nu mai fac decat din ala pe verticala.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ralu, multumesc mult de tot pt. PM. Nu suna prea incurajator treaba cu colicile dar nu avem ce face!
Monique, eu ii dau Gripe Baby Water Mariei. E intr-adevar mai bun decat Sab Simplex, cel putin in cazul nostru, si nu costa mult, 100.000. Trebuie tinut la frigider si cand ii dai lui bebe incalzesti lingurita cu siropul la foc. E migaloasa procedura dar merita totusi.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Dam ceai sau nu dam ceai la bebe?
asta este nelamurirea mea?!?
pe aici medicii sint impotriva sa-i dai ceai la bebelasi, chiar in agenda medicala scrie ca ceaiul de musetel este interzis sub 2 ani!
pediatra de aici zice, nu ceai nu apa exclusiv alimentare la sin, pediatra din romania zice da cum sa nu-i dai ceai....ca trebe..de cine ascult?!?
adevarul e ca ii este sete, are gurita uscata de multe ori si se vede clar ca ii este sete!
i-am dat apa dar nu-i place gustul ca nu-i asa de buna daca-i fiarta....ceai de chimen dar nu-i place gustul se strimba si o scuipa, de musetel i-am dat o data si culmea, ii place! dar este interzis?!?
voi cum procedati?
dati ceai babycalm la bebe sau alte ceaiuri sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by amarantina

David a facut febra 40gr
Ce naiba ma fac?

impachetari cu prosoape ude si algocalmin picaturi. asta in prima instanta. apoi trebuie detectata cauza. dar ca sa scazi febra repede baga impachetari si algocalmin. antitermice din 4 in 4 ore, alternativ: nurofen, paracetamol, algocalmin. aveti grija sa nu fie vreo boala eruptiva.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate mamici si gravidute

Am reusit sa intru si eu sa va citesc un pic.
Felicitari fetelor care au nascu si multa bafta celor care vor naste.
Alessio La multi ani! Sa fii sanatos si sa ai grija de bebe mic
Minni sper ca ai nascut cu bine,asteptam vesti.
Noi suntem bine,avem si noi ceva colici dar ai tratam cum putem mai bine,luam Sab,Espumisan,Bonnisan,Baby Drink,iar eu beau ceai de chimen,anason si fenicul la greu.
Suntem cuminti dar avem si crizele noastre de plans,dar in rest ne trezim din 3 in 3 ore stam treaz 2 ore papam,ne schimbam si vorbim.Mai vomitam,ragaim si partaim la greu.Cand iesim afara suntem cei mai fericiti.
Si eu am problema cu imbracatul cand iesim afara nu stiu daca il imbrac prea gros sau prea subtirepeste saloppeta care sta in casa ai pun o salopeta din aia pufoasa si-l invelesc in paturica de lana9mereu il gasesc transpirat,dar manutele reci),in casa insa stam in salopete fara caciula si ne simtim bine.
Si Matteo ar sta intruna la san,face o pasiune ptr ei,noroc ca am laptic.
In seara asta la baie l-am cantarit are 4,040 l-am scos din maternitate cu 3,440 deci in 2 saptamani 600 gr.Deci papa bine.
Am ajuns la 69 kg mai am 6 pana la greutatea initiala,dar astept si eu sa fac masaj ceva ca parca toata carnea e moale,nu m-a suport.Abia astept sa m-a duc si eu la epilat,mani,pedichiura,nu ma mai suport n-am stat niciodata asa mult timp fara sa m-a duc si tre sa mai astept o saptamana pana vine sormea sa putem merge impreuna ca sa poata sa m-a ajute cu bebe.
Cam astea sunt noutatile la noi.
Sper sa mai pot intra mai des.

Io de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Trebuie sa va spun ca fi-mea urla isteric de 4 ore... Nici macar un partz n-a tras sa se mai usureze cu burtica. Cred ca de maine trecem pe Debridat, ca nu se poate s-o mai tina mult asa...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana, multumesc de sfaturi.
I-am pus un supozitor cu novocalmin si i-a scazut momentan la 38. Nu stiu de la ce a facut, s-a intamplat tare brusc. Il doare si gatul si pediatra a zis ca a facut infectie in gat si de-aia a facut si febra. Dar n-a mai facut niciodata asa febra mare si m-am speriat rau. Acum s-a culcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

salutare fetelor.Ma alatur si eu cu marea problema de a imbraca corespunzator bebelu. Eu acum sunt si putin speriata caci am stat afara cam mult. Am plecat din casa cand era cald si bine si ne-am intors cand se racise considerabil. L-am imbarcat cu un body si un costumas din catifea plus ca era invelit intr-o paturica grosuta. Am intrat in casa ..si avea mainile si piciooarele reci plus ca mi s-a parut cam vanat in jurul gurii. I-am facut baita dar mainile tot reci sunt. Sper sa nu i se intample nimic. Ideea e ca am observat ca are mai tot timpul mainile reci si citisem undeva ca daca nu stiu cum sa il imbrac sa controlez mainile. Daca ii e cald are mainile calde iar daca ii e rece are mainile reci. In camera e cam 23-25 grade il mai tin si invelit cateodata cu paturica si el tot cu mainile reci e.
Vream sa va mai spun fetelor ca mie mi-a dat medicul de familie DEBRIDAT sa il inghit eu. Se spune ca e prea tare ptr bebe. Ideea e ca si-a facut efectul destul de bine. MA linisteste si pe mine care mai am putina constipatie si durerile de burta aferente si il linisteste si pe bebe. Eu nu prea am probleme cu el cu colicile. Asa ca puteti sa il luati voi.
Mai am si eu o intrebare pentru fetele cu cezariana..poate imi raspundeti...cum v-ati epilat la operatie. saptamana viitoare trebuie sa ma duc la dr si m-as cosmeticiza dar nu stiu cum. cu ceara..lama..???

Poze BB Albert Iustin
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin

Mergi la inceput