Mamici de sept-oct 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 24
_Ralu_ spune:
lullabay, ce dulce e sefan! v-am vazut pozele! ce haios e cand va papa pe tine si pe tati! sunteti o familie tare frumoasa si fericita!
noi nu suntem asa de relaxati! eu mai tot timpul sunt incruntata prin poze ca-s stresata! numai sotu rade cu o gura pana la urechi!
am uitat sa va zic ce-i canta sotul meu lu' fii-sa! noua melodie 3se. zice cam asa: iubireeeeeeee! tu faci tot ce vrei din mineeeeeee! nu am somn cand noaptea vineeeeee! si nu ma lasi deloc sa aaaaadorm! parca a facut-o duta pt ea!
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
Ignatica spune:
bb ralukutza exluton-ul ofera protectie dupa 7-10 zile de cand incepi sa il iei, eu zic sa il iei deja daca vine sotul saptamana viitoare. Nu se leaga de ciclul menstrual. Se ia nonstop, cate o pastila pe zi in perioada alaptarii. Teoretic ai trecut de perioada lohiilor, scurgerile respective intr-adevar nu mai pot fi numite lohii, asa ca nu incomodeaza cu nimic luarea contraceptivului. Bafta multa la
.
Mi-a placut mult invitatia la botez.
Mexxa si la David scaunele sunt uneori mai apoase, ai grija s anu fie apa apa, eu stiu ca diaree e atunci cand scaunele nu au deloc materii solide. Poti incerca un sfert de Smecta la 50 ml de ceai.

facem galerie pentru Sandra cat doarme piticot.
Ignatica
ramomar spune:
hello fetelor
fetelor va multumesc pentru raspuns
. adameasca nu are un nume crema aceea care se prepara in farmacii?
sunt tare suparata pt cosurile astea, acum are pe fata, mai exact pe obrajori si lateral pe la tample niste pete mari rosii parca putin iritate, mai proeminenete si acolo sunt si cosuletele
ralu noi inca nu am inceput
deoarece mi-a zis medicul cand am iesit din spital ca nu am voie 6 saptamani si atunci sa ma duc la control si apoii o sa vad daca ne da unda verde
, desi tare greu e....vorba ta si eu am o pofta, mama mama
, dar mai rezist eu cumva o saptamana jumate
aaa, e superrrrrr invitatia
microbu
mai ai un pic si te vezi cu bebelina in brate. Doamne ajuta!
multa bafata pentru fetele care urmeaza sa nasca maine!
pupicei
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
_Ralu_ spune:
aaaa, lexi, stai linistita! nu va paste niciun spital! a mea a avut perioade cand a urlat o noapte intreaga fara sa doarma deloc! sunt "doar" colici! stiu ca nu suna prea incurajator, dar cand ma plangeam si eu in stanga si-n dreapta, si la dr noastra si la pediatru...zambeau intelegatori! eu zic sa stai linistita ca-i
"normal"! daca-ti vine sa crezi! noi am trecut peste faza asta si veti trece si voi cu siguranta! deh, noi suntem mai mari cu doua sapt! noi am ajuns la faza la care, cand urla fata rau de tot ne bufneste rasul! ca stim ca n-avem ce-i face! doar iubire, intelegere, tine-o cu burtica lipita de burta ta! mai fa schimb cu sotu', cu mama....noi asa am facut! nu a mers intotdeauna dar zile trec una cate una, cu greu ce-i drept si creste fata!
la pediatru, noi mergem la dr stanciu adrian, e medic la budimex, e f laudat si aici pe forum iar la cabinet e balamuc! e super aglomerat tot timpul! numai de bine am auzit de el! e printre cei mai buni din buc! are cabinet tot pe malcoci, chiar vis-a-vis de policlinica, intr-un bloc la parter! eu te sfatuiesc sa te duci la el! itit dau sms cu nr de la cab! are deschis marti, joi si sambata, dar trb programare cam cu doua-trei zile inainte cel putin!
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
lullabay spune:
Pufy la multi ani pt Alessio!!!!!!!!!!!!!!!cu scuzele de rigoare pt intarziere..
BB ralukutza foarte frumoasa invitatia la botez....legat de
si eu am un libidooooooooooooo mama mama..noroc ca-s la parinti ca nu stiu daca rezistam pana la 45 de zile..eu inca mai am lohii...cand cred ca au trecut apar din nou..asa ca mai am de asteptat...da e mare pofta :)))))
Mirabelac punctele albe sunt pe fata sau pe nasuc?ca pe nasuc avem si noi da stiu ca e milia si astept sa treaca..punctele de care zic eu au aparut pe pometi acum o saptamana si parca se inmultesc am luat si eu pasta de apa si o sa incerc...stie cineva de cate ori pe zi?
Fructe cred ca o sa ma rezum la mere...noroc ca imi plac...
Si eu am o mare pr cu imbracarea bebeului...nu stiu cat de multe sau putine sa pun pe el...deabia astept sa poata vorbi sa imi spuna":mama mi-e frig,mama mi-e cald...ca eu nu stiu sa-l imbrac 
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
_Ralu_ spune:
gigi, si eu ii dau exclusiv formula la bb! ii dau nan1, la rec medicilor! dar sunt bune toate! si depinde f mult de copil, ce accepta! si eu tot impresionanta cantitate de 20ml/zi reusesc sa mulg! asta in cazurile fericite! se prapadeste sotu' de ras de mine ce suflet pun pana ma mulg si ma declar victorioasa cand reusesc sa scot 20ml!
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
Ignatica spune:
bb ralukutza scuza-ma , nu stiu de ce intelesesem ca sotul e plecat.
Pentru fetele cu epiziotomie, primul contact dupa nastere de obicei doare, la mine asa a fost. Dar... merita.
Ignatica
anangel_lexi spune:
Sandra, multa bafta!
! Nastere usoara, daca nu ai nascut deja!
Ralu, da, inca ma mai mulg dar nu mai reusesc sa mulg atat de mult. Doar intre 60-80 ml o data. Ii dau o data pe zi lapte de la mine si in rest formula.
Fetelor, eu cred ca pe noi ne paste spitalul cat de curand. De la 4 la 7 dupa-masa mi-a urlat intr-una. Abia acum a reusit mama s-o adoarma si am apucat si eu sa mai intru pe-aici. De fapt pe 18 octombrie am un examen extrem de important si intru pe net ca sa incerc sa ma pregatesc dar uneori ma intreb daca voi avea timp sa ma si prezint la acel examen...Offf
Aaa, sa nu uit...Ralu, foarte frumoasa invitatia. Chiar ieri ma uitam si eu pe net dupa invitatii de botez, da' n-am apucat sa vad mare lucru ca m-a solicitat pitica...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
anangel_lexi spune:
Tot am uitat ceva:
Ralu, medicul vostru pediatru e in Bucuresti sau in Bragadiru? Noi am ajuns la pediatra de la policlinica Malcoci dar nu suntem multumiti si am vrea sa mergem la alt doctor. Iar pediatra pe care am avut-o eu si care e cea mai buna neonatoloaga din tara e de negasit la telefon de cateva zile.
Pufy, la multi ani pentru Alesio sa fie sanatos si sa va bucure viata ca si pana acum!
Scuze ca fac urarile cu intarziere, de cateva zile nici nu mai stiu ce-i cu mine. Azi noapte faceam ture cu pitica in brate prin camera si aproape am adormit in picioare, de era sa cad gramada cu tot cu bebe...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
Gigi25 spune:
Nastere usoara ultimelor burtici!
Mamici, cand au aparut colicile la bebeii vostri? Ca la noi au aparut in prima saptamana. Bebe e alimentat artificial (pana ieri reuseam sa "extrag" 20 ml lapte matern/zi si-i dadeam cu biberonul) si are colici cam de doua ori pe zi; noaptea pe la 3-4 (la o ora dupa masa) si in timpul zilei inca o repriza. Plange cam o ora, uneori doua , pana se linisteste. Ii dau "Colic Baby" diluat in apa fiarta si racita, dar pare sa nu fie prea eficinet.
La bebeii vostri cat tin durerile?
Mai este vreo mamica ce-si hraneste bebeul exclusiv cu formula?