Mamici de sept-oct 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sandra, nastere usoara! Te asteptam sa vii cu bebelina acasa! De fapt, se pare ca luni, marti si miercuri sunt anuntate bebeline. Deocamdata.
Noi am pregatit patutul fetitei astazi, varianta finala, am pus jucarele, apoi am dormit. In oras n-am mai iesit, ca n-am avut energie si pentru asta. Anul asta se pare ca pierd "Sarbatorile Iasului". Acum ascult muzica care-mi place, sa ma pregatesc pentru ziua de miercuri.
Noapte buna, bebici, mamici si gravidutze!

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna seara fetelor

Sandra nastere usoara, bebe sanatoasa, refacere rapida, mult laptic

lullabay si pe mine ma dispera acesta acnee a bebelusului de vreo 2 saptamni, nici nu stiu ce sa-i mai pun si ce sa fac. la noi a inceput foarte firav pe obrajori, am dat cu baneocin pudra, erau zile cand era mai bine, dar ieri si azi a avut toata fata si fruntea pline si apraca este si acele " urzicat" cum zici tu. Azi i-am pus Bephantene, dar nu stiu daca o sa-i mai pun la cum se manifesta. Abia astept sa vina medicul pediatru din concediu caci ma dispera aceste cosulete. Fetelor daca au avut si bebbicii vostri si daca le-a trecut de la ceva medicament (repede) va rog sa ne spuneti si noua. Am vazut ca ati vorbit de pasta de apa. Eu am intrebat la o farmacie si s-a uitat farmacista foarte uimita la mine. Cele care stiti ce contine ziceti-ne si noua.

pufy LA MULTI ANI! pentru ALESIO, sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurii si sa aiba parte numai de bucurii si noroc !

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc ramomar de raspuns!!!
Poate reusim sa aflam si noi un remediu..la noi pe frunte inca nu a juns..momentan e doar pe pometi dar am senzatia ca se tot intinde..si eu aim incercat cu Bephanten dar nu am vazut nici un rezultat si am renuntat..mie si la tatuci mi se pare usor umflat...nu cred ca face criza genitala e prea tarziu...plus ca asa e de la nastere..cat trebuie sa treaca sa elimine hormonii materni..parca e mult dupa o luna..
A vroiam sa va spun am incercat cu gripe pt colici si intr-adevar are efect
Voi mancati fructe?Eu sufar rau de tot cu meniul...mi-e frica sa mananc multe...sa nu ii fac rau...meniul meu e compus din snitele,ficat ,branza ciorbe dar gatita fara ceapa..friptura,oua si cam atat..asta zi de zi...as manca struguri si mere...dar am avut senzatia intr-o zi ca a avut colici de la mere si am renuntat..

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ramonar, eu am luat de la farmacie ceva preparat de ei, o crema pentru cosuletzele astea, si trec foarte repede. Mai e o solutie, cam inestetica, dar merge si asta: albastru de metil.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ramomar, Martha multumim de felicitari!

Sandra nastere usoara!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pufy, sa-ti traiasca voinicul si sa fiti sanatosi!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

amarantina ai avut dreptate , m-am muls mai putin ieri si astazi si park sunt mai bine dar tot mai am o grmada de lapte

Alesio La multi ani !!! Sa asculti de mami si tati si sa-ti ai grija de fratior pt k tu esti BIG BROTHER

Sandra Nastere usoara

mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

Pufy, sa-ti traiasca puiul si sa fiti cuminti si sanatosi!

Va multumesc muuuuult pt sustinere .
Va dau sms negresit, dar poze vedeti abia dupa ce ne intoarcem pt ca sotul nu prea le are cu tehnica avansata...Bagajul este "revizuit" pt a 1000 oara, totul pregatit si astept cu nerabdare ziua de maine poate scap si eu de ARSURI. Glumesc, abia astept sa o vad pe bebelina mea iubita .

Sandra 40+ Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Fetelor, multumesc pt raspunsuri.
Azi nu s-a mai agitat puiutzul, poate nu are colici. Oricum de maine o sa cumpar si eu ceai impotriva colicilor, sa beau preventiv.

Pufy, la multi ani pt Alessio!

Noapte buna tuturor!

Larisa, happy mum de Matei (26 septembrie 2006)
pozeuri

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Microbu, Gety, SA NE AUZIM CU BINE DUPA NASTEREA BEBEILOR!!!! Sa ne ajute D-zeu sa ne intoarcem acasa sanatoase si cu bebelusi mancaciosi!!!
O intrebare. La cine as putea sa trimit si eu SMS dupa ce nasc? Poate cineva sa-mi trimita mesaj privat cu vreun numar de telefon? Daca nu, o sa va anuntam dupa ce ne intoarcem de la spital.
Nu mai e decat maine pana poimaine!!! DOAMNE AJUTA!!!!!!
Pupici

"Take my advise, I don't use it"

a39-a Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png

Mergi la inceput