Mamici de sept-oct 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 15
microbu spune:
Gripo, am uitat sa te intreb ceva: ai dat doar la moasa sau si asistentei care era cu ea (ochelarista) pe tura? Si daca ma nimeresc intre 2ture (sigur se va intampla) sa le dau la toate cate ceva, ca sa fie atente cu mine? Si cat (50, 100)?
Sandra
40+
Anais Stefanie -> inca un pic
MamiLili spune:
Neata!
Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea legata de actele ce-mi trebuie la maternitate si dupa.
O duminica frumoasa tuturor!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 39 cu 
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Se pare ca au ramas mai mult burticute pe forum.mamicile sint ocupate. Eu abia mai apuc sa deschid calculatorul.
Maimutica mea ziua nu prea doarme mai deloc, trebuie sa stau dupa ea.Noroc ca doarme noaptea.Cred ca am invatat-o in brate, dar mi-e mila de ea cind o apuca plinsul sa nu o iau ...ca se face rosie toata.
Adriana micaImi pare rau sa aud ca nu ai fost multumita de Dr.Tutunaru si de spital, eu am plecat destul de incintata de acolo. Poate pt ca ai avut tu probleme nu stiu ce sa zic. Bine ca s-a terminat totul cu bine.
Intrebare pt mamici: cum si cind luati voi temperatura la bebei????
Pupici la toata lumea.
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
Lyana spune:
Fetelor voi cand ati dat banii la personalul de la spital, eu sunt asa speriata ca numai de bagat bani nu o sa-mi arda atunci, daca dau dupa are ceva? Lumea la spitalul unde nasc eu e foarte draguta chiar daca dai chiar daca nu, nu stiu cum e in alte parti. Oricum inca nu m-am hotarat cat sa dau la fiecare, au un buget si pe ala il impart.
38+
Teodora
mephala30 spune:
Adriana, multa putere si rabdare in cresterea lui Tudor! 
Imi pare rau pentru toate prin cate ai trecut....
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
eloise spune:
SANDRA bucura-te din plin de ultima zi cu burtica, si maine sa ai o nastere usoara, sa-ti vezi repede bebita sanatoasa si frumoasa!
MINI
!
ADRIANA imi pare rau ca ai trecut prin experiente atat de neplacute in spital. Bine ca bebelusul tau e sanatos si creste repede! Iti doresc sa ai parte de calm si bucurii de acum incolo!
Eloise
38+ cu 
EU
Virsta bebe
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by microbu
Scumpik, eu intrebam defapt 26ani si 2luni cum ii confrunt cu tabelul drept 26 sau 27 ?
Sandra40+
Sandra, daca aveai 26 ani si 2 luni cand l-ai conceput pe bebe, atunci se ia in considerare 26 de ani nu 27.
37+
LucaVarsta_bebe_

poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by microbuquote:
Originally posted by adameasca
Eu am facut rahi la cezariana, din cauza tensiunii mari au ales varianta asta. Pe cuvant ca n-a durut deloc, am ascultat indicatiile, anestezistul a avut mana buna si in cateva clipe mi-a facut-o. Si m-am bucurat ca am fost treaza in operatie si mi-am vazut fata imediat.de tine nu stiam si nici nu e trecut in lista
. Si eu as fi ales tot rahianestezie daca optam pt cezariana, ca sa-mi pot vedea bebitza. Durerea de cap de dupa anestezie este un mit, de-asta se fereste lumea de rahi cred. Fiecare organism reactioneaza diferit.
Sandra40+
Va spun eu cum e cu durerea de cap dupa rahie, ca eu am mai facut inca 2 pana acum, plus una generala. Pt a nu avea dureri de cap de la rahie trebuie ca, cateva ore (nu stiu exact cate) nu trebuie sa ridicati capul de pe pat, ci il puteti misca doar in stanga si-n dreapta. Eu la prima rahie nici macar nu am miscat capul la stg si dr de frica, si asta vreo 12 ore dupa anestezie, iar la a doua l-am miscat doar stg - dr, fara a-l ridica si nu am avut nici o durere de cap.
Si eu fac acum cezariana si tot cu rahie, pt ca cea generala nu-mi place pt ca dupa ma simt rau, imi revin greu si am greturi.
37+
LucaVarsta_bebe_

poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Dupa ce am postat am vazut ca a raspuns si Adameasca in legatura cu rahia. Deci am avut dreptate ![]()
Imi cer scuze.
37+
Luca
Varsta_bebe_
poze
hainute
Susa spune:
Buna fetelor...
mamicile... i-mi raspunde si mie careva daca schimbati pampersii inainte de fiecare alaptare(mai ales noaptea????)
Adriana i-mi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat...
Si mie mi-au facut rahie...a fost un pic mai complicat deoarece nu mi-au nimerit-o din prima si m-au intepat de patru ori...cica din cauza retentiei de apa...si cand a prins a prins atat de tare ca mi-a amortit si limba in gura si nu puteam sa le spun ca nu pot respira....a fost un pic naspa dar decat generala cu intubare(si apoi tusit cand doare cezariana ca naiba) mai bine rahie...dureri de cap????nimic si chiar mi-am ridicat capul cand m-au mutat in pat ca sa-i ajut(gabaritul mare)iar recuperarea a fost super rapida iar acum dupa o luna sunt ca si "noua"...vorba vine...dar uit ca sunt operata si fac tot felul de treburi care n-ar trebui sa le fac....de mi-am stricat si spatele cu vanita plina de apa...eu viteaza sa o arunc in cada(in loc sa o scurg ca are dop)
Va pupic pe toate si bafta celor care trebuie sa nasca zilele acestea...
Silvia mamica de 
Lucas-Daniel 9-09-2006
POZE
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">poze drop shot

de tine nu stiam si nici nu e trecut in lista