Mamici de sept-oct 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 14
microbu spune:
Buna dimineata!
quote:
Originally posted by GETY
Sandra, mai ai o zi si-ti vezi bebelina! Iar eu, trei!

Slava Domnului ca mai este ultima noapte cu burtika, ca tare ma doare cand ma intorc de pe o parte pe alta...Cred ca va trece fff repede ziua asta, cu pregatiri, "infrumusetari", inca o "revizie" a bagajului si GATA !!!
burtik ca eu ma intorc
, da???Oricum am o banuiala ca ajung mai devreme de maine la spital, din cauza emotiilor
Sandra
40+
Anais Stefanie -> inca un pic
microbu spune:
quote:
Originally posted by Lyana
Fetele cu cezariana
A facut cineva rahi anestezie? cum e? e optionala sau o recomanda anestezistul?
Eu as vrea generala daca se poate? Mi-e cam oroare de cea rahi, de ce o prefera femeile pe aia?
Princess si Mamiflori au facut rahianestezie sigur si s-ar putea si Pufy.
Sandra
40+
microbu spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Sandra - eram sigura ca azi e luni deja
Ce bine era...dar las' ca e maine
Sandra
40+
microbu spune:
Vai Adriana, cate ai mai patit si tu in spital! Groaznica situatie, s-au adunat toate. Dar nu am inteles eu, cauterizarea s-a facut pe bune sau au gresit diagnosticul si te-au chinuit degeaba?
Sandra
40+
adameasca spune:
quote:
Originally posted by Lyana
Fetele cu cezariana
A facut cineva rahi anestezie? cum e? e optionala sau o recomanda anestezistul?
Eu as vrea generala daca se poate? Mi-e cam oroare de cea rahi, de ce o prefera femeile pe aia?38+
Teodora
Eu am facut rahi la cezariana, din cauza tensiunii mari au ales varianta asta. Pe cuvant ca n-a durut deloc, am ascultat indicatiile, anestezistul a avut mana buna si in cateva clipe mi-a facut-o. Si m-am bucurat ca am fost treaza in operatie si mi-am vazut fata imediat.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
adameasca spune:
Adriana, fruntea sus si fii tare pentru puiul tau! Nu te lasa prada depresiei, trebuie sa fii echilibrata, sa nu fii stresata si sa te ocupi corespunzator de minunea mica.
N-ati vrut niciuna sa bufnitati cu mine azi noapte, numa' fi-mea a vrut.
Ca avea treaba mititica, sa partzaie, sa ragaie si sa sughite, cam toate aproximativ in acelasi timp. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
gripo spune:
SANDRAAAAAAAAAAAAAA, BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
ADRIANA, imi pare rau, dar pana la urma conteaza faptul ca e bebe bine, felicitari!!!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
microbu spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Eu am facut rahi la cezariana, din cauza tensiunii mari au ales varianta asta. Pe cuvant ca n-a durut deloc, am ascultat indicatiile, anestezistul a avut mana buna si in cateva clipe mi-a facut-o. Si m-am bucurat ca am fost treaza in operatie si mi-am vazut fata imediat.
de tine nu stiam si nici nu e trecut in lista
. Si eu as fi ales tot rahianestezie daca optam pt cezariana, ca sa-mi pot vedea bebitza. Durerea de cap de dupa anestezie este un mit, de-asta se fereste lumea de rahi cred. Fiecare organism reactioneaza diferit.Sandra
40+
microbu spune:
quote:
Originally posted by gripo
SANDRAAAAAAAAAAAAAA, BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc din suflet.
Azi toata ziua si maine toata noaptea le gasesc pe asistentele "bune"
Sandra
40+
adameasca spune:
Sandra, nu cred ca e un mit durerea de cap, totul este sa nu ridici capul 3 ore. Il poti misca stanga-dreapta, dar nu ridica de pe perna. Cum am zis, am respectat indicatiile si a fost totul ok. La 20, cat am avut eu tensiunea cand am intrat in sala de nasteri, nu s-a riscat nimeni sa-mi faca anestezie generala.
N-am avut dupa aia dureri de spate, sau mai stiu eu ce. Dar cred ca depinde si de anestezist...
Ileana
poze,poze si iar poze...