Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)
Raspunsuri - Pagina 9
BiuMil spune:
aoleu Laura, sapt trecuta m-am plimbat in fiecare zi cu siropul de tuse dupa mine...daca iesi azi ti-l dau, dar daca nu ne vedem poti lua de la farmacie "Stodal" ...multi zic ca e doar apa cu zahar, dar ai putea incerca. mai stiu si ca oscilococcilum este pe baza de plante , dar nu stiu exact cum se administreaza...stiu ca se dau anumite doze preventiv si altele in caz de raceala...poate ne ajuta Dr. Anya daca mai e prin preajma...sau fetele care au folosit.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
nanadana spune:
buna dimineata la fete 
La multi ani pt piticotii care azi isi implinesc anisorul Victor Andrei,Monica,Casian

deci am inteles cu olita "este prea devreme" si eu care ma gandeam ca este prea tarziu
,ieri am tot incercat sa il punem pe olita imbracata si mai maraia un pic dupa care se ridica imediat si daca cineva pune mana pe olita tipa la el
,bravo lui Petrut,Petra si Anyapt ca face kk la olita
noi inca o studiem 
si mai am o intrebare la cit timp se inchide fontanela ? la Antoine este inca deschisa este bine poate imi spune Dr Anya 
Moki sanatate lui Milan
,dar de ce nu iti schimbi medicul?
Carmi pa ![]()
poze
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Miflore,La multi ani fericiti impreuna!
Moki,sanatate lui Mario.Eu de tuse i-am dat Stodal si ambroxol si vad ca s-a rarit.In schimb are muci si nu reusesc sa-i scot.Pe ntru imunitate i-am luat Immuno Baby siropel.
Felicitari pentru copii care fac la olita!Noi nici gand de asa ceva,are 2 olite si nu sta pe ele devat maxim 3 secunde,m-am pus si eu si tat-su ,am pus si ursuletii si degeaba.Ma gandesc ca e prea tarziu deja....dar am pus-o de pe la 7 luni si tot asa facea
Noi ne luptam cu mucii,nu poate sa doarma nici sa pape din cauza lor,mai ies cu pompita dar imediat se fac la loc.
Poate stiti vreo solutie ca sa dispara?La inhalatii nu a vrut sa stea..
Si de ieri am luat si eu o raceala,nu stiu de unde,poate de la copil..stranut intruna si ma doare gatul.Mi-e frica sa stau pe langa asta mica si ea vrea numai in brate.
kristinutza spune:
vad ca bate vantul de week end pe la noi. ![]()
moki, dar cu coprocultura ce-ati facut? cum e?
bravo pt copilasii care fac kk la olita! vad ca sunt destui!
si eu tot ii repet lui radu kk-kk, iar odata cand facuse kk l-am imtrebat "ce-ai facut?" si el radea "pfuuu, kk!" (asa ii tot spun cand il schimb sau cand simt mirosul radioactiv in zona). acuma nu sunt chiar sigura daca stie ca ala e kk, dar lucram de zor la concept. ![]()
diana, e f interesanta ideea cu posterul, dar e clar ca se foloseste la copiii mai mari. iar cultura romana e atat de diferita de cea americana...
pt imunitate eu o sa incep sa-i dau imunobaby si bronho nu stiu cum. 10 zile unul, 20 celalalt. n-am inceput de groaza ca ma inham la numaratori de astea... nu stiu cate picaturi de nu stiu cate ori pe zi, unele pe burta goala...
eu, care ma incurc si cu vigantolul. 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
maine e ziua lui radu, implineste un an. nu-mi vine sa cred ca anul trecut, pe vremea asta, el nu era in viata noastra. mi-e imposibil parca sa concep ca el exista de doar un an...
si cand visez noaptea il visez tot timpul si pe el langa mine, cum oare a fost viata mea inainte de el?! ![]()
au venit ai mei pe la noi, festivi nevoie mare, cu bunica mea celebra dupa ei. au adus cadouri la copil. am declarat festivitatile de aniversare deschise. acum dupa-amiaza vin nashii copilului si fetita lor (a carei zi onomastica este azi
) si o sa iasa tambalau mare, ca la repetitiile trecute (inclusiv una ieri), copiii au fost in verva mare. iese un kiloman si-o kiuiala de zile mari.
ca sa nu mai spun ca radu este suuuuper incantat de cort, plus ca se plimba prin toata casa falos nevoie mare parca merge in inspectie prin fiecare camera. e grozav ca merge singurel, am vazut ca de cazut nu cade si-l las singurel, nu mai am grija lui. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Carmi spune:
La multi ani piticilor Monica si Casian!
Un La multi ani special pentru nepotelul Victor-Andreisi un pupic de la verisorul Fabiano!
Kristinutza, chiar azi vorbeam si eu cu sotzuŽ ce repede a trecut un an, parca ieri eram toate

. Inteleg ca ati inceput petrecerea de azi, asa ca spun si eu urare de La Multi ani frumosi lui Raducu ! Asteptam poze.
Pup toate fetele,
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Si eu sunt racita.
Azi noapte m-a durut gatul si imi suflam nasul in surdina, sa nu o trezesc pe Petra, care are si ea inca muci. Cred ca am luat de la ea
.
Nici baie nu ii fac si nici afara n-am iesit. Nu mai stiu ce jocuri sa inventez pentru atata timp in casa. Avand in vedere ca doarme doar de la 12.30-14.30 e muuuult timpul de joaca 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Ioana75 spune:
La multi ani Victor Andrei, Monica si Casian!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Anto, petrecere frumoasa azi, sa va traiasca flacaul!
Sa va aduca multe bucurii, si sa fiti fericiti cu totii.
Copilul meu nu are ora fixa de facut kk, asa ca astept intii sa isi seteze ora si abia apoi sa bagam olita la inaintare. Am rabdare un an
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kid2003 spune:
Salut fetelor!!! un
maaaare de la mine si de la Alexuta, va multumesc din suflet pentru urari!
A fost tare frumos la party, baloanele si tortul au fost super apreciate, Alexutza a purtat o rochie de printesa, din tafta alba cu jupon cu tul, cu o funda la spate si o capa de blana. A fost mortala toaleta cumparata de nasa, am sa va pun poze.
De pe tava a ales: o minge mica (noi am pus-o acolo cu gandul de cariera sportiva, asa cum am pus si foarfeca si seringa), banii (si bancnote si monezi, s-a repezit in ei, hehe) si chei (adica va avea case multe si masini, hi hi).
Ii pup si eu cu mult drag pe Darius si Brianna si mentiune speciala pentru Gabriel al Aurei- Diafera, care a implinit si el anul odata cu noi!
Si, am pastrat surpriza pentru sfarsit: Alexandra a inceput sa mearga fix de ziua ei, pe 6 octombrie, vineri. Deja astazi e avansata si mai are putin si alearga, umbla toata casa si noi murim si inviem de fericire.
Cadouri ohoho, a primit si ea destule: hainute cat cuprinde (numai ca toata lumea a cumparat haine mai mari, nimeni nu i-a cumparat pe masura ei, asa ca eu trebuie totusi sa ma duc sa ii cumpar cate ceva de toamna), un Pian de la Fisher Price (cu picioare cu tot, e mortal, numai ca ea nu prea il baga in seama), o tricicleta cu maner la spate si Ferma Animalelor, o chestie absolut uriasa, care sta inca in cutie, nu prea imi vine sa o montez ca imi ocupa toata sufrageria. Si scrie ca e de la 18 luni asa ca mai asteptam.
alexuta2005 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi precum si celor care au implinit un anisor zilele astea.Imi cer mii de scuze ca nu am mai intrat pe forum sa va felicit la timp dar stiu eu ca nu va suparati
. De fapt am intrat dar abia reuseam sa citesc ce ati mai scris si Alexia imi reseta calculatorul.
Cum trece timpul..sambata Alexia implineste si ea un anisor. Nu-mi vine sa cred.
Asa ca ne pregatim de petrecere.Azi am fost in Metro si am luat cadoul, un sofer vorbitor parca se numeste , de la chicco. Poza e www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=4&subcategorie_id=34&produs_id=515" target="_blank">aici.
Casiana si Alexia